Canım yaa teşekkür ederim ben zaten bu karamşık olaylar yüzünden konularımı kapattım çoğu alıcı çoğu satıcıda güvensiz durumlar yaşanmaya başladı bir kötü kişi yüzünden birçok insana güven kalmadı buyüzden nbiz eskiden satış yapan ve alıcılarımızı memmn eden insanlar çok az kaldıBikerede elimde bi urun vardi birine hediye etmek istedim biri istedi gzlce paketldm bska hediyeleede koydum not yazdım yolladim kargyu yanls adres yanlis telefon urun bana geri dondu postaci adrs yk dedi tlfda kullnlmiomus benm urun gezdi geldi kargo benden çıktı :) urunlermi tatile yollamis gbi oldum gezip geldiler
Takas yapip memnum kalmdklarm oldu Gene bisi dmedm tsk ettim bazi yaptm arkdslar haric onlardan ck memnun kaldim ama bir iki memnun kalmdklarm vardi gnderdim ürünlere gore ck ktydu ses ckrmdm etiketi uzerinde ürünlerimi 140 aldim 20 ye sattim 300 e aldim 40 a sattim hemde etiketiyle duruydu :)
Ama aralarinda hala dost kalip memnun olduklarimda var biriside myrules arkdsim okdr memnin kaldm takasdan hala knsuruz :)
Iyisi kötüsü her cinsi cikabliyo insanın karsisina
senide arasımıda öpüyorum