Kız bana 15 yatırmadı mesajları iyi oku analiz et ayrıca bi acayip geldin nedemek ben senle diologa gırmedim bana kişilik analizi yapamazsın! Kız bana 15 yatrsaydı ben kargo bedelini ödicektim ama 10tl yatrdı .. Ben yinede kötü bi laf etmedim kıza dedim aramızda 5 tl nin lafı olmasın dedim kendisi şimdi 5 lira için gelmiş burda beni kötülüyo.... Ayrıca bu kız herkesten memnun degil herkesin malına laf ve hakaret yapan bi insan benm kmseyle burda kavgam olmadı tamam oyüZden bilip bilmeden tanıyıp tanımadan konuşmadan ortaya atlayıp boş konuşmanın ANLAMI YOK !halen kul hakkına giriyorsun sevgili arkadaşım kız yukarıda makbuzu atmadığını 15 yatırdığını yazmış yani söylediklerinin delilleri var şimdi senin yaptığın ayıp değilmi hem kargo bedava diyorsun hemde birde gidip 13buçuk kargo parası verdiriyorsun iyiki sana güvenmemişim zaten bana bir garip gelmiştin kusura bakmada.burda kendini savunan herkes ban yer bunun adı polemik iftira değil
evet sorulmasi gerekir. Ama buradan alisveris yapan insanlarin hicbirinin cok alt gelir grubuna mensup insanlar oldugunu dusunmuyorum. Fark ettiyseniz arkadas 15tlye 3 pantolon almis. Yani gidip 15tl tek bir pantolona verip sifir da alabilir. Amac hem uygun olsun hem isimiz gorulsun hem saticilar 3-5 bisey kazansin. Buradan alisveris yapan insalarin oyle 5tlnin hesabini yapacak yoksullukta insanlar olmadigini dusunuyorum. Cok abartiliyor. Ve cok cirkin tartismalar oluyor. Tamam 13tl kargo cok ve mantiksiz ama boyle polemige girilmesi yerine ozel mesajlarla kisiye bildirilebilir. 3.bir goz olarak disaridan bakilinca gercekten hic hos gorunmuyor bu tartismalar..
Size hak Veriyorum. Arkadas 15tl yatirmis ama 5tl kesintiyle hesabiniza 10tl Yatmis. Benim bildigim kesintiyi de alici oder yani karsi tarafin 20tl yatirmasi gerekliydi. Bugune kadar ben boyle yaptim.. Sonucta sizin bictiginiz fiyat 15tl ise elinize gecmesi gereken miktar 15tldir.Kız bana 15 yatırmadı mesajları iyi oku analiz et ayrıca bi acayip geldin nedemek ben senle diologa gırmedim bana kişilik analizi yapamazsın! Kız bana 15 yatrsaydı ben kargo bedelini ödicektim ama 10tl yatrdı .. Ben yinede kötü bi laf etmedim kıza dedim aramızda 5 tl nin lafı olmasın dedim kendisi şimdi 5 lira için gelmiş burda beni kötülüyo.... Ayrıca bu kız herkesten memnun degil herkesin malına laf ve hakaret yapan bi insan benm kmseyle burda kavgam olmadı tamam oyüZden bilip bilmeden tanıyıp tanımadan konuşmadan ortaya atlayıp boş konuşmanın ANLAMI YOK !
bacım boşver sadakam olmuş de at onlarıda paspas yapıver boşveeerMevzu sadece kargoyu bana odetmesı + ozel şirketle yollaması degıl 40 beden dıye sattıgı urunlerın bırı 36 bırı 42 beden . Resmen rezil bir alışverişti. 30 liraya gidip magazadan sıfır alsaymışım. Bana guzel ders vermiş oldu byzrn . Sağolsun !
40 bedenmiiii yok artık ya..... Yalancılığa gerek yok daha fazla insanlara iftira atma 2gün önce sırf buyuzden ban yedin benide kötüleme... Almak istemeyen almaz almak isteyen alır... Tamam lütfen bei burda kötülemeyin boşunaMevzu sadece kargoyu bana odetmesı + ozel şirketle yollaması degıl 40 beden dıye sattıgı urunlerın bırı 36 bırı 42 beden . Resmen rezil bir alışverişti. 30 liraya gidip magazadan sıfır alsaymışım. Bana guzel ders vermiş oldu byzrn . Sağolsun !
Aynen arkadaşşm ama şimdide beni 40 bden gondermeyle suçluyo yazık günah ya ben ona bir pantolonun 10 tane resmni çektim istedi diye şimdide begenmedm due suçluyo.. Baska neyle suçlucagnı şaşrmş paramı eksik yatrnca bende kargoyu ödemedim. Hak geçmesin diye.... Yazık wallahiSize hak Veriyorum. Arkadas 15tl yatirmis ama 5tl kesintiyle hesabiniza 10tl Yatmis. Benim bildigim kesintiyi de alici oder yani karsi tarafin 20tl yatirmasi gerekliydi. Bugune kadar ben boyle yaptim.. Sonucta sizin bictiginiz fiyat 15tl ise elinize gecmesi gereken miktar 15tldir.
B byzrn isimli kullanıcı ile yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım alışverişten ötürü artık bu bit pazarı ortamına olan güvenim bitmiştir.Nerdende 2.el e merak saldım...!Hep mi sorunlular beni buluyor.
Kendisi ''kargo bedava'' kampanyası başlatmıştı 3 pantolon aldım 15 tl.Ziraatten yatırmayı önderdiğim halde iş bankasına yatırmamı istedi.Yatırdığım 15 tl den 5 tl kesmişler.Allahtan makbuzun fotografınıda çekip yollamıştım yoksa bana 10 tl yatırdın derdi. Neymiş eline 15 geçmemiş kargoyu ben ödeyecekmişim. Okey onada okey gönder dedim.
Allaah kargo bi geldi 13.5 tl kargo bedeliGülermisin ağlarmısın, vatandaş ptt değil arasla göndermiş. Hani bi sorma gereğide görmemiş nekadar kargo ücreti diye. Öyle hibeden çuval gibi atmış gelmiş.
Telefondn kaç msj çektim gönderdinmi diye. Tık yok.
Almadım kargoyu o nedir ya 15tl ye ürün al 13.5 kargo parası ver. İçimden bildiğim tüm duaları okuyup halen sakinleşmeye çalışıyorum.Arıyorum açmıyor mesajlarada henüz tenezül etti cevap yazdı, ya para iadesi yada söz verdiği gibi ücretsiz kargoyla yolla dedim,umrunda değilmiş. Olsun kardeş yukarıda Allah var ben kocamın alın teriyle kazandığı o parayı helal etmedim sana ilahi adalet elbet tecelli eder.
Gelip burada bin dereden su getireceksin, kim neye inanırsa inanır o benim sorunum değil ikimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Sana tenezül edip tek bir cevap vermem
Yuuh pardonda ozelden yatırdıgı paranın makbuzunu yolladı şimdi 15 yollamııışşş iştee beyza eren adına yazıyor. Sen ne yalancı insansın beyza bee bide iftira atıyor diyorsuun allah ıslah etsin seniKız bana 15 yatırmadı mesajları iyi oku analiz et ayrıca bi acayip geldin nedemek ben senle diologa gırmedim bana kişilik analizi yapamazsın! Kız bana 15 yatrsaydı ben kargo bedelini ödicektim ama 10tl yatrdı .. Ben yinede kötü bi laf etmedim kıza dedim aramızda 5 tl nin lafı olmasın dedim kendisi şimdi 5 lira için gelmiş burda beni kötülüyo.... Ayrıca bu kız herkesten memnun degil herkesin malına laf ve hakaret yapan bi insan benm kmseyle burda kavgam olmadı tamam oyüZden bilip bilmeden tanıyıp tanımadan konuşmadan ortaya atlayıp boş konuşmanın ANLAMI YOK !
15 tl yollamış 5 tl kesilmiş makbuza bende baktım gözünüz körmü ????Yuuh pardonda ozelden yatırdıgı paranın makbuzunu yolladı şimdi 15 yollamııışşş iştee beyza eren adına yazıyor. Sen ne yalancı insansın beyza bee bide iftira atıyor diyorsuun allah ıslah etsin seni
Allah seni ıslah etsin ne diyimYuuh pardonda ozelden yatırdıgı paranın makbuzunu yolladı şimdi 15 yollamııışşş iştee beyza eren adına yazıyor. Sen ne yalancı insansın beyza bee bide iftira atıyor diyorsuun allah ıslah etsin seni
Mevzu sadece kargoyu bana odetmesı + ozel şirketle yollaması degıl 40 beden dıye sattıgı urunlerın bırı 36 bırı 42 beden . Resmen rezil bir alışverişti. 30 liraya gidip magazadan sıfır alsaymışım. Bana guzel ders vermiş oldu byzrn . Sağolsun !
Bende gördüm canım B byzrn sayfasında kargo bedava diye bağırıp duruyordu.açıkçası bende o fırsatı değerlendirip ürün almak istiyordum ama baksana hem kargoyu karşıya ödetmiş hemde pahalı kargo şirketleriyle yollamış resmen mağdur etmiş.iyiki almamışım aman aman 10liraya saat alacaktım 15de kargo ödettirecekti off
Bacım sende il bankasından yollatmasaydın suc sende ziraat kesmiyor. Burda bınlerce alışveriş yapıyoruz kusura bakmada kimse kesilecek olan parayıda ekleyip yollamaz madem bu konularda cahilsin bir bilene sor ve iftirayla suçlayıp dahada gunaha girme makbuzu elınde 15 yatırmış isteyen herkesede gonderıyor15 tl yollamış 5 tl kesilmiş makbuza bende baktım gözünüz körmü ????
bacım boşver sadakam olmuş de at onlarıda paspas yapıver boşveeer
Bacım kendisi iş bankasına yatırtmış ziraat kesmez diye uyarmış.madem heryerinden cehalet akıyor bari alıcıyı dinleseydi ona uysaydı. ptt o 3 pantolonu 5liraya yollar insanları zarara ugratanı savunuyorsun bırde.Bakın B byzrn bu işe yeni girmiş bir arkadaş bu heryerinden akıyor fırsatı değerlendirirken bir düşünmek lazım sen kalkıp 15 tl gibi cüzzi bir fiyata 3 adet pantolon alıyorsun, 5 tl kesileceğini bilerek sadece 15 tl yatırıyorsun ne kalıyor satıcıya? 10 tl. Bir de bunun 13.5 tl kargo ücreti var eee? Satıcı 3.5 tl zararda. Burda kul hakkına giren kim iyice düşünüdünüz mü? Bu fırsatı değerlendirip ürün almak istiyorum diyorsunuz. Satıcının böyle bir kampanya yaptığını gören herkes bu işten anlamadığını farkeder. Ettiğinde de insan olan ikaz eder. Manyak mı bu zararına satış yapacak? Yok ben alırım diyorsan bunun adı fırsatçılık olur. Ayrıca 3-5 tl nin lafını etmek bunun için şikayette bulunmak ayrı bir çirkinlik. Büyük firma sanki mübarek o da senin benim gibi orta direk az da olsa kazancım olsun diyen yurdum insanı.
Arkadaşım pantln 15tl 3ü toplam dimi .. Kendini benm yerime koy 15 diosun 10 tl gelıyor kargo 10 tl burda kâr nedir ? Ben pantlonları çöpten alıp satmıyorum sonucta hepsi değerli mallar... Sen dıosun ya pas pas yap diye o laf senin nasıl yetiştirildiğini gösteriyo zaten ... Şahsıma hakaret etme... Ayrca makbuz okumayı bilmiosun sanırım. Aç internetten bak bilgi edin. Boş laf kovalıcağınaBacım sende il bankasından yollatmasaydın suc sende ziraat kesmiyor. Burda bınlerce alışveriş yapıyoruz kusura bakmada kimse kesilecek olan parayıda ekleyip yollamaz madem bu konularda cahilsin bir bilene sor ve iftirayla suçlayıp dahada gunaha girme makbuzu elınde 15 yatırmış isteyen herkesede gonderıyor
Bakın B byzrn bu işe yeni girmiş bir arkadaş bu heryerinden akıyor fırsatı değerlendirirken bir düşünmek lazım sen kalkıp 15 tl gibi cüzzi bir fiyata 3 adet pantolon alıyorsun, 5 tl kesileceğini bilerek sadece 15 tl yatırıyorsun ne kalıyor satıcıya? 10 tl. Bir de bunun 13.5 tl kargo ücreti var eee? Satıcı 3.5 tl zararda. Burda kul hakkına giren kim iyice düşünüdünüz mü? Bu fırsatı değerlendirip ürün almak istiyorum diyorsunuz. Satıcının böyle bir kampanya yaptığını gören herkes bu işten anlamadığını farkeder. Ettiğinde de insan olan ikaz eder. Manyak mı bu zararına satış yapacak? Yok ben alırım diyorsan bunun adı fırsatçılık olur. Ayrıca 3-5 tl nin lafını etmek bunun için şikayette bulunmak ayrı bir çirkinlik. Büyük firma sanki mübarek o da senin benim gibi orta direk az da olsa kazancım olsun diyen yurdum insanı.
Bacım kendisi iş bankasına yatırtmış ziraat kesmez diye uyarmış.madem heryerinden cehalet akıyor bari alıcıyı dinleseydi ona uysaydı. ptt o 3 pantolonu 5liraya yollar insanları zarara ugratanı savunuyorsun bırde.
Bu çok saçma şimdi ben burdan 10liraya tunik alacaksam 5te havale parasımı vereyim ne saçmalık.Ziraat kesmiyoooorr bilmeyen öğrensin .Susamlısimit senden alacağım tuniklere sen birde havale ücretimi ekliycen kız ay birde ptt ile yollamazsan bu kız gibi yurtiçimi arasmı ne onunla yollarsan b.ku yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?