ne olduMerhabalar..
Öncelikle hoş geldiniz..
Herşeyden önce @aşkperisi87 denen bu şahısı bana atmış olduğu iftira için Allah'a havale ettim.İnşallah ettiğini bulur..
Ben bu arkadaş'a geçen hafta perşembe 2 ürün sordum ve almak istedim..Ptt hesabınız varmı dedim.Hem kargo hem de havale masrafı ödemek istemediğimden.Kendisi ise bana gg sitesi ürerinden k.k ile alabilirsin orda hesabım var dedi ve linki attı..Ben o gün sadece o linke baktım ve çııktım.Ha tamam benim kredi kartım burdada geçiyor burdan alırım diye düşündüm..Ertesi gün iş yaptığım firmalardan birine Bulgaristandan yanlış ürün yüklenmiş ve benim haftasonu için acil oraya gitmem gerekti..O yoğunluğumun arasında geldim buraya arkadaşa durumu mu izah ettim..ben şu an alamam geldiğimde alayım sizden dedim..Tamam dedi.
Ertesi gün burayı bir açtım vermiş veriştirmiş bana..Ne ruh hastalığım kaldı ne sahtekarlığım.Şahsa ben size gg den yazmadım diyorum ısrarla bana verip veriştirdi.
Ben 40 yaşında insanın onun karşısında çoluk çocuk yok..Ben onu magdur etmeyeyim diye o gün o yoğunluğuma rağmen buraya gelip kendisine durumumu izah ettim...Ürün ayırttırıp ben onu günlerce oyalamadım,ürünlerini alıp parasını yollamamazlık yapmadım..tüm bunlara rağmen burda bana iftiralarda bulundu durdu..20 tl miydi derdi..Bu kadar mı muhtaçtı bu paraya söyleseydi ben ona başımın gözümün hayrına gönderirdim..
Şimdi bakıyorum sizi de mağdur etmiş..İş yapayım derken bir sürü günah toplamış başına..
hanımefendi bu şahıs beni kelimenin tam anlamıyla çıldırttı..deliricem ya..25 liralık ürün aldım ggden..tamam sağolsun indirim yaptı..ama bende onu mağdur etmeden hemen ödememi yaptım...gün içindede konuştuk..diğer ürünleri falan..sonra çat diye iptal etti ve ne sahtekarlığım ne ucuzluğum kaldı..kendimi aklayamadım gitti..
kişi kendi gibi bilirmiş,karşısındakini!!!! devam et,bekleme yapma.. NOKTAHep derlerya insanın en iyi dostu yine kendisidir diye. Sanırım bu deyimi yaşıyorsunuzNeyse siz kanka ola durun
Benden size tavsiye; Germeyin kendinizi bu kadar
Benim çene yarıştıracak vaktim yok çok üzgünüm
NOKTA...
kişi kendi gibi bilirmiş,karşısındakini!!!! devam et,bekleme yapma.. NOKTA
Evet ,Allah 'ım benım karsıma dürüst insanları cıkardı Mevla'm onlardan razı olsun Allah işlerını rast getirsin ....Şu an sadece bekliyorum ve insanlara güvenmek istiyorum 13 yıllık bir dershane öğretmeni olarak öğrencilerime hep dürüst olmayı öğrettim ve kendim de onlara örnek olmaya calıştım ve yüce mevlama inanıyorum ki benim muhatap oldugum insanlar da dürüsttür yoksa mevlam dan kim korkar onun gazabından korkarım
Kızlar ayın 24 de bu mesajı yazmıştım defalarca mesaj yazmama rağmen cevap alamadım dün eşim eşini telefonla arayıp bayaa ağır laflar etti bugün gene de paramı yatırmadılar.Arkadaşlar geçen hafta kargoya verdiğim ayın 20 sinde eline geçtiğini ptt takipten öğrendiğim ve ne siteden mesajlarıma nede telefondan çağrılarıma geri dönülmezse sizce ne düşünmeliyim
Kızlar ayın 24 de bu mesajı yazmıştım defalarca mesaj yazmama rağmen cevap alamadım dün eşim eşini telefonla arayıp bayaa ağır laflar etti bugün gene de paramı yatırmadılar.
gimy nikli arkadaş 70 liramın üstüne yattı hakkımı helal etmiyorum kendisine haberi olsun.[/
Kızlar ayın 24 de bu mesajı yazmıştım defalarca mesaj yazmama rağmen cevap alamadım dün eşim eşini telefonla arayıp bayaa ağır laflar etti bugün gene de paramı yatırmadılar.
gimy nikli arkadaş 70 liramın üstüne yattı hakkımı helal etmiyorum kendisine haberi olsun.
B byzrn isimli kullanıcı ile yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım alışverişten ötürü artık bu bit pazarı ortamına olan güvenim bitmiştir.Nerdende 2.el e merak saldım...!Hep mi sorunlular beni buluyor.
Kendisi ''kargo bedava'' kampanyası başlatmıştı 3 pantolon aldım 15 tl.Ziraatten yatırmayı önderdiğim halde iş bankasına yatırmamı istedi.Yatırdığım 15 tl den 5 tl kesmişler.Allahtan makbuzun fotografınıda çekip yollamıştım yoksa bana 10 tl yatırdın derdi. Neymiş eline 15 geçmemiş kargoyu ben ödeyecekmişim. Okey onada okey gönder dedim.
Allaah kargo bi geldi 13.5 tl kargo bedeliGülermisin ağlarmısın, vatandaş ptt değil arasla göndermiş. Hani bi sorma gereğide görmemiş nekadar kargo ücreti diye. Öyle hibeden çuval gibi atmış gelmiş.
Telefondn kaç msj çektim gönderdinmi diye. Tık yok.
Almadım kargoyu o nedir ya 15tl ye ürün al 13.5 kargo parası ver. İçimden bildiğim tüm duaları okuyup halen sakinleşmeye çalışıyorum.Arıyorum açmıyor mesajlarada henüz tenezül etti cevap yazdı, ya para iadesi yada söz verdiği gibi ücretsiz kargoyla yolla dedim,umrunda değilmiş. Olsun kardeş yukarıda Allah var ben kocamın alın teriyle kazandığı o parayı helal etmedim sana ilahi adalet elbet tecelli eder.
Gelip burada bin dereden su getireceksin, kim neye inanırsa inanır o benim sorunum değil ikimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Sana tenezül edip tek bir cevap vermem
Artık kimse bu dünyanın bir sınav dünyası olduğunu ve yaptıklarının bir bedeli olduğunun bilincinde değil bacım yazıklar olsunBEN BÖYLE SEYLERE GERÇEKTEN ANLAM VEREMİYORUM OKUDUKCA İNSANLARIN NE KADAR HAKKA GİRDİĞİNİ GÖRÜYORUM VE YAZIK DİYORUM
B byzrn isimli kullanıcı ile yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım alışverişten ötürü artık bu bit pazarı ortamına olan güvenim bitmiştir.Nerdende 2.el e merak saldım...!Hep mi sorunlular beni buluyor.
Kendisi ''kargo bedava'' kampanyası başlatmıştı 3 pantolon aldım 15 tl.Ziraatten yatırmayı önderdiğim halde iş bankasına yatırmamı istedi.Yatırdığım 15 tl den 5 tl kesmişler.Allahtan makbuzun fotografınıda çekip yollamıştım yoksa bana 10 tl yatırdın derdi. Neymiş eline 15 geçmemiş kargoyu ben ödeyecekmişim. Okey onada okey gönder dedim.
Allaah kargo bi geldi 13.5 tl kargo bedeliGülermisin ağlarmısın, vatandaş ptt değil arasla göndermiş. Hani bi sorma gereğide görmemiş nekadar kargo ücreti diye. Öyle hibeden çuval gibi atmış gelmiş.
Telefondn kaç msj çektim gönderdinmi diye. Tık yok.
Almadım kargoyu o nedir ya 15tl ye ürün al 13.5 kargo parası ver. İçimden bildiğim tüm duaları okuyup halen sakinleşmeye çalışıyorum.Arıyorum açmıyor mesajlarada henüz tenezül etti cevap yazdı, ya para iadesi yada söz verdiği gibi ücretsiz kargoyla yolla dedim,umrunda değilmiş. Olsun kardeş yukarıda Allah var ben kocamın alın teriyle kazandığı o parayı helal etmedim sana ilahi adalet elbet tecelli eder.
Gelip burada bin dereden su getireceksin, kim neye inanırsa inanır o benim sorunum değil ikimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Sana tenezül edip tek bir cevap vermem
Hanımefendi bende B byzrn isimli üyeden ürün aldım hiçbir sorun yaşamadım. Aldığım ürün 15 tl tutarındaydı bir de kargoyu kendisi öderse söylermisiniz bu satıştan ne kar elde etmiş olacak? Sizin yaptığınız fırsatçılık oluyor kusura bakmayın da. Ürün bedeli 15 tl bir de kargo ücretini ödesin bu kız 2 lira mı kazanacak söyler misiniz? Kargo bedava dediğinde bu işlerden anlamadığını farketmeniz gerekirdi. Belli ki yeni başlamış bu işe. Ayrıca benim de ona ulaştırmam gereken 15 tl yi havale ücretini kendim ödeyerek ulaştırdım tabiki. İyi o zaman 15 tl olarak yatırdığım paranın havale ücretini içinden kessinler böyle bir mantık var mı? Ne kadara anlaştıysanız karşı tarafın eline o kadar geçecek şekilde ödeme yapmak durumundasınız ki bu kuralı ilk ihlal eden siz olmuşsunuz hala kargıo bedava demişti diyorsunuz. Pes yani.
Öncelikle benim hakkımda beni tanımadan bilmeden alışverişe girmeden yorum yapmayın... Askperisi adlı şahıs a 3 pantolan karşılığı 15 tl yatıracaktı bana yalandan para kesildi falan dedi 10tl yollamış oldu.... Bikere satıcı nekadar satış fiyatı koymuşsa alıcı okadar öder...
Yani 15tly se 15 öder.. 10 ÖDEMEZ ASIL BU KUL hAKKINA GİRMİŞ olur ......
Ben bu askperisi adlı şahısa bana 10 tl gönderdiği halde 'aramızda 5tl nin şafı olmasın size yinede ürünü kargolıcam dedim....,,, şimdi kargo bedeli 13 tl değilmi? 5lira benden yedi ve ben hç bişey demedim.. Şimdi o 5tl için burda laf söylüyo... Yazık... Ve hatırlatırım bu askperisi kız gecen gün BAN yedi herkese yalan ve iftira atan bi insan.......... Ben ona hep iyilikle konuştum ama anlamadı size tavsiyem bu kıza bişey satmayın sonra arkanızdan konuşup rezil ediyo. Ben dha fazla polemiğe girmiyorum ban yemek istemiyorum... İii günler
Ben de bu siteden alisveris yaptim. Yeri geldi ozel kargo sirketleriyle gonderildi kucucuk bisey icin 12-13tl kargo odedim. Ama bunu da ogrenmis oldum dedim bir daha alisveris yapmadim o sekilde . Ptt ile alsaniz 6-7 tl odersiniz. Ozel kargo sirketiyle 6-7tl daha fazla odemek durumunda kalirsiniz evet ama basinizin gozunuzun sadakasi olsun ya ne kadar cirkin tartismalar olmus 3-5lira icinburanin tadi kaciyor iyice boyle cirkin tartismalari gordukce.
evet sorulmasi gerekir. Ama buradan alisveris yapan insanlarin hicbirinin cok alt gelir grubuna mensup insanlar oldugunu dusunmuyorum. Fark ettiyseniz arkadas 15tlye 3 pantolon almis. Yani gidip 15tl tek bir pantolona verip sifir da alabilir. Amac hem uygun olsun hem isimiz gorulsun hem saticilar 3-5 bisey kazansin. Buradan alisveris yapan insalarin oyle 5tlnin hesabini yapacak yoksullukta insanlar olmadigini dusunuyorum. Cok abartiliyor. Ve cok cirkin tartismalar oluyor. Tamam 13tl kargo cok ve mantiksiz ama boyle polemige girilmesi yerine ozel mesajlarla kisiye bildirilebilir. 3.bir goz olarak disaridan bakilinca gercekten hic hos gorunmuyor bu tartismalar..alacak olan insana haber vermek gerek bence yada bir sormak gerek hangi şirketle yollayım.3-5 fazla verecek kadar parası varsa gider sıfırını alır zaten dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?