bana watshap üzerinden göndermiş olduğun msjlar hala duruyor hayatımda ilk defa kadınlar sitesinden alış veriş yaptığımı ve sitede çok fazla bulunmadığımı belirtmiştim zaten en son dediğin pazarlık kısmı bence başlanığıcıydı ve watshap üzerinden miktarı sen belirtmedin aynı anda ben 160 olur mu canım kargo parası da var diye yazdığım an sende 150 tl olsun ozaman diye msj atmıştın aaa bu çok iyi ozaman ben fazla düşünmüsüm demekki diye yazarken benim konuşmalarımın hepsi kayıt altında duruyor sana watshap üzerinden yada site üzerinden msj attığımda cvp vermiyorsun burda yazdığım zaman mı tutup tek sorunlu müşterin ben oluyorum benim tarzım değil bunları asla istemiyorum dediğim ürünleri yollamışşısn toplu liste halinde aldı diyosun seçtiğim değil seçmediğim ürünleri yolluyosun annem ürünleri paketlememe yardım ederken çantanın fermuarında deforme olduğnu belirtti onu göndrmedim diye bana kargodan 2 gün sonra söylüyosun madem bu kadar ufak detaylara takılıyordun da niye yırtık tşörtler blüzler kırık gözlük kolye gönderiyorsun bana bayıla bayıla bak bu çantaları da yeni siteye koydum almak istermisin diyosun oo pembe etek vardı belki inceleyenler bilir o kadar canlı rengi vardıki bana bi geldi resmen soluk giyilmez halde ve senin diğer ürünlerin de aynı şekilde berbat resimlerde albenisi var ama gerçekte elle tutulur yanı yok. kargoyuda ben sormadan yolladığı söylemiyosun bile elindeki tüm eskileri bana kakaladığında sitede daha fazla indirim yaparak ürünlerini koyduğun günleri unutma fazla fazla dedin de keske elimdeki telefon müsait olsada o ürünlerin bir bana yolladğığın halini birde elime ulaşan halini çekip koysam çok uyanık geçinen bi yapıya sahipsin heralde sitede çokda fazla duramıyorum. güven açısından çok açık ve net olsan yurt dışı kayıtlı bir numara ile watshapdan yazmassın o kadar açık bir numara ile sesli bir şekilde iletişime geçelim değidiğim halde ısrarla hattım bloke oldu diye beyan etmezdin. Dürüstlüğün tartışılır zaten. Sana ısrarla Hukuk bürosunda çalıştığımı sorun istemediğiimi kapıda ödemeli olması gerektiğini belirttiğim halde sorun yaşamayacağımı ve hesabına istediğini belirttin. senin şartlarını ben kabul ettim karşılı hoş bir şekilde sonuç alınmadığı gibi Bir de tutmuş nankörlükten bahsediyosun. Arkadaşım kimse ekmek yediği kaba pislemez ilk görüştüğümüzde ben bu siteden 160 liralık alışveriş yaptım bi sorun yaşamadılar diyordun. O günleri ne zaman unuttun acaba Sana sorarım beni 150 lira artı 30 lira kargo parası zengin etmez asla benim derdim dürüst olmayısın ve en kötüsü hala haklı oludğunu düşünmen. sen burada düzenli ticaret yapacaksan dürüst ol.O kadar boş yorumlar yapılmış ki birileriniz tanımadığı insanların yalakası olmuş, adam kayırmacaya başlamış olaya objektif bakmak yerine taraf tutmayı seçmiş burda niyet belli işte tamamıyla beni karalamaya yönelik mesaj yazılmış daha benden bir açıklama gelmeden.... herneyse bunlar çok problem değilde burdan çok sayıda alışverişim oldu ilk ve tek sorunlu müşterim bu bayan. toplu kıyafet almak istediği için kendisine çanta ve gözlükleri topiğimde belirttiğim fiyatın yarı fiyatına gönderdim yani indirimleriyle. üstelik son olarak ücret hesaplanırken kendi çıkardığı tutarı daha da aşağı çektim düşünün yani bana indirim yapılmadı demeye hakkı bile yokken bu şekilde kurnazlık yapmaya çalışması kendisinde gram vicdan olmadığını gösterir sanırım. çünkü bu kadar nankörlük edilmez gerçekten. ürünlerimin sonuna kadar arkasındayım rengi solmuş,kırık dökük bir şey yollamadım. kargo ücretinden de bahsedilmiş ben kargo ücretini karşılayacağıma dair bir söz söylemedim bugüne kadar da hep alıcı ödemeli yollamışımdır.kendisi nasıl çamur atacağını şaşırmış iyice vicdana insafa gelecek biri gibi de görünmüyor. ne diyim