• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

O kadar boş yorumlar yapılmış ki birileriniz tanımadığı insanların yalakası olmuş, adam kayırmacaya başlamış olaya objektif bakmak yerine taraf tutmayı seçmiş burda niyet belli işte tamamıyla beni karalamaya yönelik mesaj yazılmış daha benden bir açıklama gelmeden.... herneyse bunlar çok problem değilde burdan çok sayıda alışverişim oldu ilk ve tek sorunlu müşterim bu bayan. toplu kıyafet almak istediği için kendisine çanta ve gözlükleri topiğimde belirttiğim fiyatın yarı fiyatına gönderdim yani indirimleriyle. üstelik son olarak ücret hesaplanırken kendi çıkardığı tutarı daha da aşağı çektim düşünün yani bana indirim yapılmadı demeye hakkı bile yokken bu şekilde kurnazlık yapmaya çalışması kendisinde gram vicdan olmadığını gösterir sanırım. çünkü bu kadar nankörlük edilmez gerçekten. ürünlerimin sonuna kadar arkasındayım rengi solmuş,kırık dökük bir şey yollamadım. kargo ücretinden de bahsedilmiş ben kargo ücretini karşılayacağıma dair bir söz söylemedim bugüne kadar da hep alıcı ödemeli yollamışımdır.kendisi nasıl çamur atacağını şaşırmış iyice vicdana insafa gelecek biri gibi de görünmüyor. ne diyim
bana watshap üzerinden göndermiş olduğun msjlar hala duruyor hayatımda ilk defa kadınlar sitesinden alış veriş yaptığımı ve sitede çok fazla bulunmadığımı belirtmiştim zaten en son dediğin pazarlık kısmı bence başlanığıcıydı ve watshap üzerinden miktarı sen belirtmedin aynı anda ben 160 olur mu canım kargo parası da var diye yazdığım an sende 150 tl olsun ozaman diye msj atmıştın aaa bu çok iyi ozaman ben fazla düşünmüsüm demekki diye yazarken benim konuşmalarımın hepsi kayıt altında duruyor sana watshap üzerinden yada site üzerinden msj attığımda cvp vermiyorsun burda yazdığım zaman mı tutup tek sorunlu müşterin ben oluyorum benim tarzım değil bunları asla istemiyorum dediğim ürünleri yollamışşısn toplu liste halinde aldı diyosun seçtiğim değil seçmediğim ürünleri yolluyosun annem ürünleri paketlememe yardım ederken çantanın fermuarında deforme olduğnu belirtti onu göndrmedim diye bana kargodan 2 gün sonra söylüyosun madem bu kadar ufak detaylara takılıyordun da niye yırtık tşörtler blüzler kırık gözlük kolye gönderiyorsun bana bayıla bayıla bak bu çantaları da yeni siteye koydum almak istermisin diyosun oo pembe etek vardı belki inceleyenler bilir o kadar canlı rengi vardıki bana bi geldi resmen soluk giyilmez halde ve senin diğer ürünlerin de aynı şekilde berbat resimlerde albenisi var ama gerçekte elle tutulur yanı yok. kargoyuda ben sormadan yolladığı söylemiyosun bile elindeki tüm eskileri bana kakaladığında sitede daha fazla indirim yaparak ürünlerini koyduğun günleri unutma fazla fazla dedin de keske elimdeki telefon müsait olsada o ürünlerin bir bana yolladğığın halini birde elime ulaşan halini çekip koysam çok uyanık geçinen bi yapıya sahipsin heralde sitede çokda fazla duramıyorum. güven açısından çok açık ve net olsan yurt dışı kayıtlı bir numara ile watshapdan yazmassın o kadar açık bir numara ile sesli bir şekilde iletişime geçelim değidiğim halde ısrarla hattım bloke oldu diye beyan etmezdin. Dürüstlüğün tartışılır zaten. Sana ısrarla Hukuk bürosunda çalıştığımı sorun istemediğiimi kapıda ödemeli olması gerektiğini belirttiğim halde sorun yaşamayacağımı ve hesabına istediğini belirttin. senin şartlarını ben kabul ettim karşılı hoş bir şekilde sonuç alınmadığı gibi Bir de tutmuş nankörlükten bahsediyosun. Arkadaşım kimse ekmek yediği kaba pislemez ilk görüştüğümüzde ben bu siteden 160 liralık alışveriş yaptım bi sorun yaşamadılar diyordun. O günleri ne zaman unuttun acaba Sana sorarım beni 150 lira artı 30 lira kargo parası zengin etmez asla benim derdim dürüst olmayısın ve en kötüsü hala haklı oludğunu düşünmen. sen burada düzenli ticaret yapacaksan dürüst ol.

canim benim cok uzuldum inan bende bir ara dusndum almayi ama vazgecmistim bu cok buyuk bir hak resmen haram yani
işin kötüsü kendisi ile konuşmalarım hala yurtdışı hattı ile kaytlı watshap numarası ile telefonumda var. dürüst bir alışveriş isteyen kendini açık kimlikle gösterir. başka birinin hesabına para yatırmalar. Yurt dışı kayıtlı numaradan başka annesinin babasının numarası yok kendi hattı bloke olmuş tuhaf tuhaf sorunlar. anlamadım ne ben 150 lirayla fakir nede 150 lirayla kendi zengin olur. İlk kez doğum yaptığım ve 4,5 aylık çocuğum olduğu gerekçesi ile biraz tasarruf yapayım dedim. Keske de öyle birşey yapmasaydım. çok pişman oldum.

evet iki tarafı dinlemeden yorum yapmamız hata ama bu kişi alışveriş yapmış ve urunler elınde neden boyle bır camur atsın kı magdur olmus magdurıyetını dıle getırıyor.
keşke sürekli siteye girecek kadar vakti olan bir insan olsam ilk fırsatta watshap konuşmalarımızı kopyalayıp göndereceğim zaten. Çok haklı olduğunu düşünen insan bana özelden yazdığım mesaja cevap verirdi.

Canım çok üzüldüm yaşamış olduklarına :KK43: bende bu hanfendiden 2 bot alıcaktım..Baktım konuşma tarzı bir tuaf önce indirim yaparım dedi daha sonra hesap numara verip şu kadar para dedi.Bende rahaztsız oldum tavrından sağol ben istemiyorum dedim ve direk kendisini mesaj kısmından engelledim..Şimdi düşünüyorum çok iyi yapmışım :KK66: Burdan alış veriş yaparken karşındaki insanı çok iyi analizlemek lazım sanırım ..Neyse canım haksız bir kazanç yapmış arkadaş merak etme bu ondan fazlası ile çıkar..
hayır anlamadığım konu parayı peşinen aldı. Ürünleri kafasına göre eksik gönderdi İstemediklerimle değiştirmiş. Çantaların kenarı deforme olmuş ben o şekilde göndermek istemedim diye 2 gün sonra belirttiğinde o çantanın yerine memmuniyet açısıından yenisi koydum da diyebilirdi ama demedi. kaldı ki deforme olan ürünü yollamayan insan yırtık kırık ürünleri hiç yollamaması lazım. ve tüm ürünleri böyle sorunluydu. ben bunları kafamdan mı uyruyorum. Çıkıp niye diyemiyo ben tertemiz ürün yolladım diye laf dolamnbaçlığı yaparak sıyrılmaya çalışıyor işin içinden. Ben paramın derdinde değilim. Ben mağdur olduysam başkasıda mağdur olmasın derdindeyim .

evet iki tarafı dinlemeden yorum yapmamız hata ama bu kişi alışveriş yapmış ve urunler elınde neden boyle bır camur atsın kı magdur olmus magdurıyetını dıle getırıyor.

iki tarafı dinleyeceğiniz kadar sitede duramıyorum. benim ilk yazdığım zamanda olduğu gbi hiçbirinde de paramı iade etsin istiyorum diye belirtmiyorum ben uğramış oludğum haksızlığı belirtiyorum. Ve karşılığında satıcının tavrını belirtmişim zaten. Kimse kafasından uydurmaz. ATeş olmayan yerden duman çıkar mı hiç?

Olay anlattığınız gibi dramatik değil komik olmayın. Buraya cevap yazıyorsam altını çizmek istediğim hususlar var o nedenle yazıyorum. Yoksa özelde ki üslubunuzla kaale alınacak biri değilsiniz. İşinize gelen kısımları anlattığınız gibi gelmeyenlerden bahsedilmiyor nedense ?
Kıyafetleriniz toplam diğer aksesuarlar hariç 115 tl tuttu ben size 100 tl yaptım aksesuarlarda ki indirimimse %50 oldu. whatsappa da açın bakın aynen yazdığım gibidir. Özellikle istiyorum karışmasın bana ayır dediğiniz elbise , bluz ve etekler gönderilmiştir. gönderilmemiş dediğiniz 4 elbiseyi diğer aldığınız ürünler gibi 3 liraya satmadığımı 50 liralık ürünler içinde olduğunu whatsapda söyledim burda da söylüyorum

Ayrıca pembe d&g leopar etek taşlanmış bir model bir butikten siparişle getirtildi ve beden uymadığı için giyilmedi bir kez. burda hiç giyilmeyen SIFIR eteğe bile ihanet ediliyorsa sizde gerçekten sorun var demektir. Doğru insan olmak ağır bir yük değil mi?

Hattımın bloke olduğu doğrudur o gün size viberle sesli konuşma yapabileceğimizi söylediğim halde siz yanaşmadıysanız bu benim problemim değil. benim banka hesaplarımın kimin üzerine olduğu hangisini kullanacağım sizi ne ilgilendirir?
İşinize bakın. Burayı benim adımı kullanarak saçmalıklarınızla daha fazla işgal etmeyin.

Yukarı da işaretlediğim yerdeki konuşma yapmadım buğün sizinle..Utanın biraz bu kadar yalana dolana..Zaten biraz dan yönetici sizinle buğün konuşma yapmışmıyım baksın mesajlarıma söylesin insanlar...
Arkadaşım sende ruhsal problem var sanırım..Ne gg si ya..ne konuşuyorsun açıklık getirsene biraz..Kim ödeme yapmış..öğrenip yazarmısın buraya şahış bilgilerini...Sana ordan ne yazdım ne ödeme yaptım..Dün akşam izah ettim durumumu..Daha ne sayıklıyorsun ya..
bakın ben moayni denen şahsı tanımıyorum...aşkperisi87 adlı şahısla gg de tanıştık..ceketlerini çok beğendim..indirim istedim..ayırtmak istedim ve sağolsun oda ayırdı ve bende onu bekletmeden satın aldım..daha sonra msjlaşmaya başladık başka ürünlerin varmı dediğimde beni bu siteye yönlendirdi..resim linki atmış..buraya üye olmadığım için resimleri açamayınca üye oldum..sonuç itibariyle paramı ödemiş sözünü tutmuş bi alıcı olarak,kargomu beklerken ;burdaki adı askperisi87 askperisi87 olan kişi beni moayni denen kişi olmakla suçladı..ve ürünleri iptal etti..tüm uğraşılarıma rağmen kendimi aklayamadım..@moayni olan şahıs bu durumu açıklasın..ben bu işten hiçbişey anlamadım..benim ağzımdan nasıl olurda satışı iptal ettirebilir???ben gg de unaliye adlı üyeyim..profilimi inceleyebilirsiniz..700ü geçik işlemim var benim..hepside olumlu..bu tarz hakaretleri haketmedim..@moayni adlı arkadaşa sesleniyorum...lütfen bu işi açıkla...sonuç itibariyle bu olayın en iyi yanı bu siteyi görmüş olmam oldu...hatta 2 alışveriş bile yaptım...@aşkperisi87 sana tekrar söylüyorum,o mesajları ben çekmedim...oh be içim rahatladı...

Yukarı da işaretlediğim yerdeki konuşma yapmadım buğün sizinle..Utanın biraz bu kadar yalana dolana..Zaten biraz dan yönetici sizinle buğün konuşma yapmışmıyım baksın mesajlarıma söylesin insanlar...
evet bu msjı bana da gönderdi askperisi87 askperisi87 ..ben değilim dememe rağmen dinletemedim kıza..kuduruyorum kaç gündür sinirimden..ayrıca çokta tatlı dilli bir kızcağızdı...biranda değişti..ayrıca lütfen bu yazımı okuyanlar yorum yapsın..beğendiğiniz ürünleri uyguna alıpta neden sonradan iptal ettirirsiniz?pazartesi giymeyi planlıyodum bide...böyle bir mantık var mı??*önce bu forumdan başka bir alıcıyla anlaştıda numara yapıyor sandım..ama şimdi görüyorum ki gerçekten böyle bir olay varki buraya yazmış...açıklayın bunu..beni kimse töhmet altında bırakamaz..

Allah aşkına komik olmayın yaa daha cuma günü kk ya üye olup gelip buraya bunları yazıyorsunuz
Birincisi mesaj kutum ortada 3cekete dair hiçkimseyle anlaşma yapmadım,ikincisi gg de alım satımı halletmeye dairde kimseyle anlaşmadım sizden hariç. Şimdi lütfen lütfen yormayın kendinizi oldu bitti Allah afiyet versin
Asla huyum değildir gördüğüm halde insanların diğer yüzünü alelade başkalarına aksetmek,lakin öfkeli anıma denk geldi.

Sizin dediğiniz gibi olsun Moayni başkası olsun

Yeterki ,Biraz sükut lütfen...

bakın ben moayni denen şahsı tanımıyorum...aşkperisi87 adlı şahısla gg de tanıştık..ceketlerini çok beğendim..indirim istedim..ayırtmak istedim ve sağolsun oda ayırdı ve bende onu bekletmeden satın aldım..daha sonra msjlaşmaya başladık başka ürünlerin varmı dediğimde beni bu siteye yönlendirdi..resim linki atmış..buraya üye olmadığım için resimleri açamayınca üye oldum..sonuç itibariyle paramı ödemiş sözünü tutmuş bi alıcı olarak,kargomu beklerken ;burdaki adı askperisi87 askperisi87 olan kişi beni moayni denen kişi olmakla suçladı..ve ürünleri iptal etti..tüm uğraşılarıma rağmen kendimi aklayamadım..@moayni olan şahıs bu durumu açıklasın..ben bu işten hiçbişey anlamadım..benim ağzımdan nasıl olurda satışı iptal ettirebilir???ben gg de unaliye adlı üyeyim..profilimi inceleyebilirsiniz..700ü geçik işlemim var benim..hepside olumlu..bu tarz hakaretleri haketmedim..@moayni adlı arkadaşa sesleniyorum...lütfen bu işi açıkla...sonuç itibariyle bu olayın en iyi yanı bu siteyi görmüş olmam oldu...hatta 2 alışveriş bile yaptım...@aşkperisi87 sana tekrar söylüyorum,o mesajları ben çekmedim...oh be içim rahatladı...

Merhabalar..
Öncelikle hoş geldiniz..
Herşeyden önce @aşkperisi87 denen bu şahısı bana atmış olduğu iftira için Allah'a havale ettim.İnşallah ettiğini bulur..

Ben bu arkadaş'a geçen hafta perşembe 2 ürün sordum ve almak istedim..Ptt hesabınız varmı dedim.Hem kargo hem de havale masrafı ödemek istemediğimden.Kendisi ise bana gg sitesi ürerinden k.k ile alabilirsin orda hesabım var dedi ve linki attı..Ben o gün sadece o linke baktım ve çııktım.Ha tamam benim kredi kartım burdada geçiyor burdan alırım diye düşündüm..Ertesi gün iş yaptığım firmalardan birine Bulgaristandan yanlış ürün yüklenmiş ve benim haftasonu için acil oraya gitmem gerekti..O yoğunluğumun arasında geldim buraya arkadaşa durumu mu izah ettim..ben şu an alamam geldiğimde alayım sizden dedim..Tamam dedi.
Ertesi gün burayı bir açtım vermiş veriştirmiş bana..Ne ruh hastalığım kaldı ne sahtekarlığım.Şahsa ben size gg den yazmadım diyorum ısrarla bana verip veriştirdi.
Ben 40 yaşında insanın onun karşısında çoluk çocuk yok..Ben onu magdur etmeyeyim diye o gün o yoğunluğuma rağmen buraya gelip kendisine durumumu izah ettim...Ürün ayırttırıp ben onu günlerce oyalamadım,ürünlerini alıp parasını yollamamazlık yapmadım..tüm bunlara rağmen burda bana iftiralarda bulundu durdu..20 tl miydi derdi..Bu kadar mı muhtaçtı bu paraya söyleseydi ben ona başımın gözümün hayrına gönderirdim..
Şimdi bakıyorum sizi de mağdur etmiş..İş yapayım derken bir sürü günah toplamış başına..

Allah aşkına komik olmayın yaa daha cuma günü kk ya üye olup gelip buraya bunları yazıyorsunuz
Birincisi mesaj kutum ortada 3cekete dair hiçkimseyle anlaşma yapmadım,ikincisi gg de alım satımı halletmeye dairde kimseyle anlaşmadım sizden hariç. Şimdi lütfen lütfen yormayın kendinizi oldu bitti Allah afiyet versin
Asla huyum değildir gördüğüm halde insanların diğer yüzünü alelade başkalarına aksetmek,lakin öfkeli anıma denk geldi.

Sana birşey söyleyeyim sen gerçekten Ruh hastası bir kişiliksin..Allah seni ıslah etsin...

ben deliricem ya..bana lakayt lakayt konuşmayın iftira atıp durmayın...evet haklısınız sizin sayenizde buraya üye oldum..cuma günü bana bu resimleri attınız..link açılmayınca üye oldum..ama güzel oldu..aynı ürünleri 2 farklı platformdada satmaya çalıştığınızı öğrenmiş oldum..yeter ya ..buranın yöneticisi çözer bu işi..msjların kimden gittiğini...o M Moayni çıksın ortaya..ve bu msjları niye ve hangi ürünler için attığını yazsın...siz benim profilime bakıyomusunuz.?.ben kimseyle sorun yaşamadım sizden başka..neden acaba???????bu satıcıya lütfen dikkat edin...ben her zaman sözümün eriyim..yeni üye oldum aynı size ayırttırıp erkenden aldığım gibi burdaki üyelerdende erkenden satın aldım..şuan kargoda ürünler..sizin gibi son anda vazgeçipte kargolamamazlık yapmadılar....sizinle alakalı hiçbirşey duymak istemiyorum...çoooooooooook sıkıldım sizden..allah çarşınıza pazar versin ..eğer bu aldığınız msjlar gerçekse siz hangi akla hizmetle ggdeki satışı kkdan gelen msjla iptal edersiniz??hemde haber vermeden?dalga geçer gibi..hani kargoyu çağırmıştınız?ben deniz diye belirtmişmiyim ki o mesajlarda..dahada ürün almak için konuşmamışmıydık?benim o msjları gönderdiğime nasıl bu kadar eminsiniz?benden uzak durunyaa...of ya...çok gerdiniz beni ...sizi allaha havale ediyorum...resmen iftira...

Merhabalar..
Öncelikle hoş geldiniz..
Herşeyden önce @aşkperisi87 denen bu şahısı bana atmış olduğu iftira için Allah'a havale ettim.İnşallah ettiğini bulur..

Ben bu arkadaş'a geçen hafta perşembe 2 ürün sordum ve almak istedim..Ptt hesabınız varmı dedim.Hem kargo hem de havale masrafı ödemek istemediğimden.Kendisi ise bana gg sitesi ürerinden k.k ile alabilirsin orda hesabım var dedi ve linki attı..Ben o gün sadece o linke baktım ve çııktım.Ha tamam benim kredi kartım burdada geçiyor burdan alırım diye düşündüm..Ertesi gün iş yaptığım firmalardan birine Bulgaristandan yanlış ürün yüklenmiş ve benim haftasonu için acil oraya gitmem gerekti..O yoğunluğumun arasında geldim buraya arkadaşa durumu mu izah ettim..ben şu an alamam geldiğimde alayım sizden dedim..Tamam dedi.
Ertesi gün burayı bir açtım vermiş veriştirmiş bana..Ne ruh hastalığım kaldı ne sahtekarlığım.Şahsa ben size gg den yazmadım diyorum ısrarla bana verip veriştirdi.
Ben 40 yaşında insanın onun karşısında çoluk çocuk yok..Ben onu magdur etmeyeyim diye o gün o yoğunluğuma rağmen buraya gelip kendisine durumumu izah ettim...Ürün ayırttırıp ben onu günlerce oyalamadım,ürünlerini alıp parasını yollamamazlık yapmadım..tüm bunlara rağmen burda bana iftiralarda bulundu durdu..20 tl miydi derdi..Bu kadar mı muhtaçtı bu paraya söyleseydi ben ona başımın gözümün hayrına gönderirdim..
Şimdi bakıyorum sizi de mağdur etmiş..İş yapayım derken bir sürü günah toplamış başına..[/Q

ben deliricem ya..bana lakayt lakayt konuşmayın iftira atıp durmayın...evet haklısınız sizin sayenizde buraya üye oldum..cuma günü bana bu resimleri attınız..link açılmayınca üye oldum..ama güzel oldu..aynı ürünleri 2 farklı platformdada satmaya çalıştığınızı öğrenmiş oldum..yeter ya ..buranın yöneticisi çözer bu işi..msjların kimden gittiğini...o M Moayni çıksın ortaya..ve bu msjları niye ve hangi ürünler için attığını yazsın...siz benim profilime bakıyomusunuz.?.ben kimseyle sorun yaşamadım sizden başka..neden acaba???????bu satıcıya lütfen dikkat edin...ben her zaman sözümün eriyim..yeni üye oldum aynı size ayırttırıp erkenden aldığım gibi burdaki üyelerdende erkenden satın aldım..şuan kargoda ürünler..sizin gibi son anda vazgeçipte kargolamamazlık yapmadılar....sizinle alakalı hiçbirşey duymak istemiyorum...çoooooooooook sıkıldım sizden..allah çarşınıza pazar versin ..eğer bu aldığınız msjlar gerçekse siz hangi akla hizmetle ggdeki satışı kkdan gelen msjla iptal edersiniz??hemde haber vermeden?dalga geçer gibi..hani kargoyu çağırmıştınız?ben deniz diye belirtmişmiyim ki o mesajlarda..dahada ürün almak için konuşmamışmıydık?benim o msjları gönderdiğime nasıl bu kadar eminsiniz?benden uzak durunyaa...of ya...çok gerdiniz beni ...sizi allaha havale ediyorum...resmen iftira...

Bırak canım ya bu şahışla muhatap olmayı..Oturmuş burda 2 insana iftira atıyor..
Burda ki Arkadaşlara sesleniyorum Bu askperisi87 askperisi87 87 bu şahısla ne alışveriş yapın neden muhatap olunuz.Kendisi hastalıklı bir insandır günahsız insanlara oturup iftira atıyor...

Bırak canım ya bu şahışla muhatap olmayı..Oturmuş burda 2 insana iftira atıyor..
Burda ki Arkadaşlara sesleniyorum Bu askperisi87 askperisi87 bu şahısla ne alışveriş yapın neden muhatap olunuz.Kendisi hastalıklı bir insandır günahsız insanlara oturup iftira atıyor...

hanımefendi bu şahıs beni kelimenin tam anlamıyla çıldırttı..deliricem ya..25 liralık ürün aldım ggden..tamam sağolsun indirim yaptı..ama bende onu mağdur etmeden hemen ödememi yaptım...gün içindede konuştuk..diğer ürünleri falan..sonra çat diye iptal etti ve ne sahtekarlığım ne ucuzluğum kaldı..kendimi aklayamadım gitti..

Back