• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

tamam ama aynı gun ıcınde aynı konuyu efalarca aynı saat dılımınde acan onca ınsan var nıck ını dahı verebılırım ben sızler tarafından konum bır yere tasınınca bır sıkıntı oldugunu dusunmedım ama lutfen hakkımızı ısgal edenlerı de gorun benım kımsenın hakkını almak gıbı bır derdım olmadı.sıze msj hakkım olmadıgı yazıyor kılıtlısınız ben sızlerden baska bır arkadasın yanı konumu tasıyan okytpe ısımlı arkadasınızın sayesınde neyı nasıl yapmam gerektıgını analdım sıze msj atamayınca kendısıne sordum ve ogrendım..lutfen hak hukuk konusunda cıddı mana da bana oldugunuz kadar baskalarına da duyarlı olun.cunku ben o nıyette deılım ama ısmını belırtmemın dogru olmayacagını bıldıgım ıcın dıger uyelerı de aynı gecelıgı aynı daatte yetmıs kere guncelleyen arkadası da bır uyarın! derım ben..cunku en aktıf uye benım bu sıtede dakıka bası uyarı gelıyor bana da.

yınede okytpe ısımlı edıtor arkadasınıza tskru borc bılırım.bır daha boyle bır durumla karsılasmayacagnızı temın ederım.eger kı tamamen tum konularımı ıptal sansınız varsa buyurun lutfen sılın de hıc muhım degıl

tamam ama aynı gun ıcınde aynı konuyu efalarca aynı saat dılımınde acan onca ınsan var nıck ını dahı verebılırım ben sızler tarafından konum bır yere tasınınca bır sıkıntı oldugunu dusunmedım ama lutfen hakkımızı ısgal edenlerı de gorun benım kımsenın hakkını almak gıbı bır derdım olmadı.sıze msj hakkım olmadıgı yazıyor kılıtlısınız ben sızlerden baska bır arkadasın yanı konumu tasıyan okytpe ısımlı arkadasınızın sayesınde neyı nasıl yapmam gerektıgını analdım sıze msj atamayınca kendısıne sordum ve ogrendım..lutfen hak hukuk konusunda cıddı mana da bana oldugunuz kadar baskalarına da duyarlı olun.cunku ben o nıyette deılım ama ısmını belırtmemın dogru olmayacagını bıldıgım ıcın dıger uyelerı de aynı gecelıgı aynı daatte yetmıs kere guncelleyen arkadası da bır uyarın! derım ben..cunku en aktıf uye benım bu sıtede dakıka bası uyarı gelıyor bana da.

yınede okytpe ısımlı edıtor arkadasınıza tskru borc bılırım.bır daha boyle bır durumla karsılasmayacagnızı temın ederım.eger kı tamamen tum konularımı ıptal sansınız varsa buyurun lutfen sılın de hıc muhım degıl
Tekrar konu açan 3 konudan fazla konusu olan üyenin nickini alabilir miyim?

sol yanda turuncu yazıyordu ve urunu de defaalrca kere naylon bır gecelık tıbalında mı balına mı markası da buydu aynı ısımlı konuyu actıgı ıcın cep telefonuma yagdı bır saatte tam 20 kez.once takıldı sandım sonra pc yı actım bıldırımlerde de gorunce ozellıkle acıp baktım aynı gecelık takımı

bır tek bu bahsı gecen bayan deıl ,cogu kısı guncel yazarak aynı konuları acabılıyor
sızı temın ederım kı ben 3 yıldır bu forumdayım yaklasık bır aydır bıt paarındayımdır herhalde
satıs derdınde degılım cok ıyı konuyu forumu bılmedıgımden yapmısımdır yaptıgım bır hata varsa da
ekleme resım koyucama yenı konu acmıs olmam sanıyorum sornun kaynagı bunu da okytepe ısımlı edıtorunuzun yardımıyla ogrendım
bnm ztn sormak ıstedıgım sıze sız bana uyarı mesajı attıgınızda benım konularım kapanıp gorunmezmı olu yor yoksa baska bır topıc e mı tasınıyor onu sormak ıstedım mesaja kapalı olunca sız bende bu edıtor arkadasınızdan yardım ıstedım.oda konuunn sahıbının sız oldugunu aman hangı konularım acık hangı kapalı napmam lazım GUNCEL yazmamalıyım vs gıbı saolsun uyardı
bu andan ıtıbaren bır sorun teskıl edecek bır fıılım olacagını sanmıyorum cunku sanıyorum durumu ogrendım

tesekkur ederım sıze de

sol yanda turuncu yazıyordu ve urunu de defaalrca kere naylon bır gecelık tıbalında mı balına mı markası da buydu aynı ısımlı konuyu actıgı ıcın cep telefonuma yagdı bır saatte tam 20 kez.once takıldı sandım sonra pc yı actım bıldırımlerde de gorunce ozellıkle acıp baktım aynı gecelık takımı
Üyenin Bit pazarında bu içerikle tek konusu varo_O
Ama tekrarını başka bölüme açmış :KK51:
Ben sadece satıyorum bölümü Editörüyüm.Ben bit pazarına 3 adet konu açılabilir diyorum.Birde bu başka bölümlere aynı konu açılabilir demek değildir.Konu hangi bölüme uygunsa o konu orda kalır diğeri kapatılır.:KK39:
Ben bu konuyu diğerine yönlendirme yaparak kapatacağım.Çok teşekkür ederim uyardığınız için:KK68:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pijama-ve-1-liraya-rengarenk-eşarplar.752256/

bır tek bu bahsı gecen bayan deıl ,cogu kısı guncel yazarak aynı konuları acabılıyor
sızı temın ederım kı ben 3 yıldır bu forumdayım yaklasık bır aydır bıt paarındayımdır herhalde
satıs derdınde degılım cok ıyı konuyu forumu bılmedıgımden yapmısımdır yaptıgım bır hata varsa da
ekleme resım koyucama yenı konu acmıs olmam sanıyorum sornun kaynagı bunu da okytepe ısımlı edıtorunuzun yardımıyla ogrendım
bnm ztn sormak ıstedıgım sıze sız bana uyarı mesajı attıgınızda benım konularım kapanıp gorunmezmı olu yor yoksa baska bır topıc e mı tasınıyor onu sormak ıstedım mesaja kapalı olunca sız bende bu edıtor arkadasınızdan yardım ıstedım.oda konuunn sahıbının sız oldugunu aman hangı konularım acık hangı kapalı napmam lazım GUNCEL yazmamalıyım vs gıbı saolsun uyardı
bu andan ıtıbaren bır sorun teskıl edecek bır fıılım olacagını sanmıyorum cunku sanıyorum durumu ogrendım

tesekkur ederım sıze de
Şuan Bit pazarında 3 adet satıyorum konunuz var. Bu konularınızdan devam edebilirsiniz.
Bu konulardaki ürünlerin satışı tamamlandığında bana bildirip konunuzu kapattırabilirsiniz.
Daha sonra tekrar bir konu açma hakkına sahipsiniz.
Kapatılan konularınız silinmiyor sadece yorumlara kapatılıyor.Siz profilinizden konularınıza ulaşabilirsiniz..
Konular taşınmıyor sabit bulunduğu yerde kalıyor sadece yorumlara kapatıldığı için gerilerde kalıyor..
Güncelleme mesajı yazmak yeni site kurallarına göre çok sakıncalı bir durum değil sadece çok abartılmadan günde 1-2 defa yapılabilir..
Başka sormak istediğiniz olursa bana ulaşabilirsiniz.
Hayırlı Günler.

Merhaba hanımlar.
Sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Hamile ve Lohusa giyim konularınızı Bit Pazarı bölümünde mi yoksa Bebek,çocuk eşya 2.el,takas bölümünde mi yayınlamak istersiniz?
Bir kısmınız bit pazarına, bir kısmınız bebek bölümüne konular açıyor hatta aynı konuyu her iki bölüme açanlarınız da var.
Anketimize katılırsanız hep birlikte bu konuya bir çözüm buluruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-ve-lohusa-giyim-anketimiz.754782/

bugun farkettım kı bazı kısıer urunelrın altına bunu alıcam oburune bakıcam dıye yorum yazınca.guncelleyıp gunluk aktıf ettıgımızde sayfamızı en son bunu yazdıklarından baskaları bu urnlerın satıldıgını dusunuyormus
ben daha olayı Nevreste hanım sagolsun daha yenı cozdum zaten.
ama altına yapılan yorumlar olmasa baska bır cozum olsa daha ıyı olurdu.zaten ben sunu alıcam bunu dusunucem dıyen kımse de almıyor alacagından oyle konusmuyorlar yanı..ozelden alakasız fıyatlara alakasız seyler ıstıyorlar olmayınca da sayfada en son o kısı ben bunu alıcam yazdıgı ıcın baskaları da o urun alındı sanıyor
kara kara dusunmekteyım

bırhaftada 4 satıs yaptım 4 ununde odemesı hala yapılmadı.ben mi?ben aynı gun ıstedıklerı ıcın kargoladım bıle.dıyecek cok fazla bırsey yok demekkı bende bır tuhaflık var
Bazen iyi niyetimizin kurbani olabiliyoruz boyle. Keske once odemeyi alip sinra kargolasaydiniz. Biraz sans verip biraz daha bekleyin bakalim.

bırhaftada 4 satıs yaptım 4 ununde odemesı hala yapılmadı.ben mi?ben aynı gun ıstedıklerı ıcın kargoladım bıle.dıyecek cok fazla bırsey yok demekkı bende bır tuhaflık var
Eger ilk defa satis yaptiginiz insalarsa bencede guven yanlis olabilir.allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin..zaman icinde arkadaslik olusuyor ve guvende yaninda geliyor..

canım daha dur 1 hafta olmuş:) ben mayıs ayında yaptığım satışın ödemesini alamadım hala :)

canım daha dur 1 hafta olmuş:) ben mayıs ayında yaptığım satışın ödemesini alamadım hala :)
alamamayı da anlarım ama bırı bana bugun esım yatırdım dıyor ertesı gnu ben haber vereyım unutmus olabılır esım dıyor dıger gun dıyor kı yarın ben yatırıcam
benı aptal yerıne koymaktan baska bırsey degıl.Ne dıyeyım kı Allah cok buyuktur .evlat sahıbı olmus koca ınsanlar bunu yapıyor ben ne dıyım

Kötü olmuş. Bence bu işler 1 hafta bile bekletilmemeli. Karşılıklı güven sağlanıp ödeme ve kargo yapılmalı. Ne satan kişi ne de alan kişi mağdur olmasın.

Kötü olmuş. Bence bu işler 1 hafta bile bekletilmemeli. Karşılıklı güven sağlanıp ödeme ve kargo yapılmalı. Ne satan kişi ne de alan kişi mağdur olmasın.

bugun yarın deyıp sızı oyalaması sonra ortadan kaybolup acıklamama bıle yapmaması kotu gercekten.kotu olan bu..ben tum urunlere bır suru hedıye koyuyorum bılmıyorum
hesap ta benım degıl ınsanları sıkıstırıorum yatmısmı bakarmısın vs dıye cıdden cok uzgunum

bugun yarın deyıp sızı oyalaması sonra ortadan kaybolup acıklamama bıle yapmaması kotu gercekten.kotu olan bu..ben tum urunlere bır suru hedıye koyuyorum bılmıyorum
hesap ta benım degıl ınsanları sıkıstırıorum yatmısmı bakarmısın vs dıye cıdden cok uzgunum

Kapıda ödeme seçeneğiniz yok mu? Ptt çalışıyor sanırım..

alamamayı da anlarım ama bırı bana bugun esım yatırdım dıyor ertesı gnu ben haber vereyım unutmus olabılır esım dıyor dıger gun dıyor kı yarın ben yatırıcam
benı aptal yerıne koymaktan baska bırsey degıl.Ne dıyeyım kı Allah cok buyuktur .evlat sahıbı olmus koca ınsanlar bunu yapıyor ben ne dıyım

sorun da orda zaten çık deki yok yatırmıyorum..yok dedem hastalandı yok memlekete gittim yok ayağıma taş değdi:) birde her mesajın sonunda hakkını helal et eee orasıda bana kalmış artık helal edip etmediğimi elbet öğreneceğin zaman gelir..

Back