- 12 Aralık 2012
- 1.024
- 292
- 198
tamam ama aynı gun ıcınde aynı konuyu efalarca aynı saat dılımınde acan onca ınsan var nıck ını dahı verebılırım ben sızler tarafından konum bır yere tasınınca bır sıkıntı oldugunu dusunmedım ama lutfen hakkımızı ısgal edenlerı de gorun benım kımsenın hakkını almak gıbı bır derdım olmadı.sıze msj hakkım olmadıgı yazıyor kılıtlısınız ben sızlerden baska bır arkadasın yanı konumu tasıyan okytpe ısımlı arkadasınızın sayesınde neyı nasıl yapmam gerektıgını analdım sıze msj atamayınca kendısıne sordum ve ogrendım..lutfen hak hukuk konusunda cıddı mana da bana oldugunuz kadar baskalarına da duyarlı olun.cunku ben o nıyette deılım ama ısmını belırtmemın dogru olmayacagını bıldıgım ıcın dıger uyelerı de aynı gecelıgı aynı daatte yetmıs kere guncelleyen arkadası da bır uyarın! derım ben..cunku en aktıf uye benım bu sıtede dakıka bası uyarı gelıyor bana da.
yınede okytpe ısımlı edıtor arkadasınıza tskru borc bılırım.bır daha boyle bır durumla karsılasmayacagnızı temın ederım.eger kı tamamen tum konularımı ıptal sansınız varsa buyurun lutfen sılın de hıc muhım degıl
yınede okytpe ısımlı edıtor arkadasınıza tskru borc bılırım.bır daha boyle bır durumla karsılasmayacagnızı temın ederım.eger kı tamamen tum konularımı ıptal sansınız varsa buyurun lutfen sılın de hıc muhım degıl