Aynen benim de temennim bu size de iyi geceler.. :)
kızlar tya konu adı nasıl değiştiriliyor yapamadım yenileri eklicem yeniler eklendi yazamasım D:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim de temennim bu size de iyi geceler.. :)
kızlar tya konu adı nasıl değiştiriliyor yapamadım yenileri eklicem yeniler eklendi yazamasım D:
EVet Topigde gezerken o benim de dikkatimi çekti hatta bu hepsini alıyor mü diye düşündüm bir ara
Canım ondaki hobi bence, komik rakamlar veriyor. Mesela önce 50 tl sonra 70-80 arası , en son 100 TL fiyat biçti benim gözlüğe, 100 tlyi veren 125 tlyi mi veremiyor Allah aşkına. Komik.. Amacı sadece laf atıp kaçmak bence.
EVet Topigde gezerken o benim de dikkatimi çekti hatta bu hepsini alıyor mü diye düşündüm bir ara
hiç üşenmiyor da ekran görüntüsü almış tek tek çok boş vakti var anlaşılan
konuşacak yer arıyor heralde kuzum yanlız kalmış baya herkese laf atıyor tacize ugruyoruz
bi daha gördüğüm yerde yolumu çevirecem
sende haklısın oda haklı bnde haklıyım:)) herkes kendine göre haklı be cnm napıcan... arkadaş almayadan nike mağzasından aldığını söledi yalan sölüyosun diyemem ki... ben öle olduğunu düşünmek istiyorm. çok uzadı bu muhabbet bile bile yapanlarda var biliorm geçen bi arkadaşımzn başına geldi. pireyi deve yapmiim ben nike mağzasının çalışanının ağzından knştum hala daha hakka griyorsam artk sorumluluk bnde değil nike çalışannda.orjinalde olsa çakmada olsa hayrını göriim artk napalım. oda aldığı paranın hayrını görsün. yaşananlarda kasıt olmadığını düşünüyorum..
Kızlar bahsettiğiniz bu arkadaşın ben ürün aldığını gördüm..O da haklı pazarlık konusunda..Herkez bütcesine göre hareket ediyor..Ne kadar Kullanmamış olsak da ürünlerimiz 2.ci el oluyor..Pazarlığında çok haklı..Hem Pazarlık "sünettendir"derler..Ben ona birşey demiyorum en azından olur mu olmaz mı soruyor..Burda neler var..sana ölçtürüyor,biçtiriyor,resimliyor yada ayırtırıyor sonrasında bir daha topiğine uğramıyor..1 teşekkürü çok görüyorlar..Geçen biri bana yapmış.Vaktim yok kalanları,kullanılmamış olanları toplarmısın diye..Saatlerce uğraştım.Netim gitti geldi derken ben yükledim..ama arkadaş sağolsun 1 teşekkür bile etmemiş dönüp..Alıp ,almaması zaten önemli değil..ama verilen emeğe yapılan saygısızlık çok ayıp
Bak haklisin canım öyle bir hata ben de yaptım şöyle ki trenckota taliptim sagolsun arkadas cok yardımcı oldu ama renk konusunda cok tedirgin olunca alamayacagimi belirttim bir de çanta ve colins mont beğenmiştim ama arkadaşlarla olan mesajımı sildiğim icin bulamıyorum çünkü ilanları aktifde degil bazen hata bizde de oluyor Allah biliyor haklarını helal etsinler
Kızlar bahsettiğiniz bu arkadaşın ben ürün aldığını gördüm..O da haklı pazarlık konusunda..Herkez bütcesine göre hareket ediyor..Ne kadar Kullanmamış olsak da ürünlerimiz 2.ci el oluyor..Pazarlığında çok haklı..Hem Pazarlık "sünettendir"derler..Ben ona birşey demiyorum en azından olur mu olmaz mı soruyor..Burda neler var..sana ölçtürüyor,biçtiriyor,resimliyor yada ayırtırıyor sonrasında bir daha topiğine uğramıyor..1 teşekkürü çok görüyorlar..Geçen biri bana yapmış.Vaktim yok kalanları,kullanılmamış olanları toplarmısın diye..Saatlerce uğraştım.Netim gitti geldi derken ben yükledim..ama arkadaş sağolsun 1 teşekkür bile etmemiş dönüp..Alıp ,almaması zaten önemli değil..ama verilen emeğe yapılan saygısızlık çok ayıp
elbette pazarlık sünnettendir ama 100 liralık ürünlere 20-30 liraya olurmu demek pazarlık değildir bence..
kaldı ki pazarlığında bi adabı var..
Canım ya olmaz arkadaşım demek sana bir şey kaybettirmez..Dediğim gibi bilemiyoruz ki bütcesini ,sıkıntılarını
Aslında ne kadar önemsiz görünse de bu gibi konular ama bilmeden,istemeyerek başkalarının hakkına giriyoruz
ee tabi bazilarinin temiz,durustluk abidesi,puri pak ,tarafsiz,objektif,tek duze,adaletli,renksiz hayatlarina heyecan geldi de gunessss benim alti delik olan cay makinem sarj tutmayan tabletim ve pisss kitabimi geri gonderir misin ????? baska birine gondericem de o oyle kullanicakmis onlari .. ben senin parani sende benim copleri gonderiver bi zahmet ...
iyi de bu bütçe meselesi değil herkes kendi bütçesini bilir. cebimde para yoksa 10 tane ürün seçipte şu kadar olurmu demem ne derece mantıklı?
benim derdim zaten insan yerine koymuyor gibi davranılması, bana ürünleri seçipte şu kadar olurmu diyipte msjıma cevap vermiyosa buna saygı duyamam..
bu sadece bana yapılan bişi de değil nutella arkadaşımızda yazmış önce 50 olurmu diyo sonra 70 yoksa 80 yok 100..
bunun bütçeyle alakalı oldugunu düşünmüyorum..
Bütçeyle alakalı değil bence de. Olsa zaten yaptığı pazarlıklarda tamam diyenlere cevap vermemezlik yapmaz.
Ayrıca bütçesi örnek veriyorum bi parfüme 20 lira verebilecek bir insan(sadece örnek) gidipte başlıkta orjinal parfüme o 20 TL fiyatı biçemez, bu satıcıyla dalga geçmek gibi bişey benim gözümde.