Memnuniyetsizlik Topiği

lafım site yetkililerine insanları bukadar aşağılamakmı var bu sitede sırf doğruları söledim diye seninle mahalle karılı yapını irdelemicem hadi hadi bayan işine bak millete nasıl konuşcanı ailenden öğrenmediysen öğrende gel edebini takın öyle muhattap ol ben le

Canim yanlislikla alintiladim seni yorumunu sildim kusura bakma

Son düzenleme:
Buradan yetkililere sesleniyorum ben bu topigin olmasindan hic memnun değilim sanki bu site insanlar birbirine düşürmek için acilmiiş gibi ve insanlar birbirlerine karsi daha güvensiz ve saygisiz oldular onlarin yasadiklarini bizler okuyoruz ve bizlerde etkileniyoruz hele bazi insanlar. Bu siteyi eğlence gibi görüyorlar bu topik olmadan önce olaylar bu kadar büyümüyordu insanlar özel mesajdan kendileri hallediyorlardi bence bu topik kaldirilmali bir KK üyesi olarak sizden bunu talep ediyorum.

Buradan yetkililere sesleniyorum ben bu topigin olmasindan hic memnun değilim sanki bu site insanlar birbirine düşürmek için acilmiiş gibi ve insanlar birbirlerine karsi daha güvensiz ve saygisiz oldular onlarin yasadiklarini bizler okuyoruz ve bizlerde etkileniyoruz hele bazi insanlar. Bu siteyi eğlence gibi görüyorlar bu topik olmadan önce olaylar bu kadar büyümüyordu insanlar özel mesajdan kendileri hallediyorlardi bence bu topik kaldirilmali bir KK üyesi olarak sizden bunu talep ediyorum.

tuğbas haklısın güvensizlik oluştu.

tuğbas haklısın güvensizlik oluştu.

Tabiki ya bu nasil iştir resmen insanlar bir sorun yasasamda buraya yazsam diye bekliyorlar sanki belki 40 50 urun sattim hic sorun yaşamadim bu topik acilinca bir korkar oldum adim geçecek mi acaba diye ya :) durdukyere insanlari huzursuz eden bir topik bence artik iddia oldu bu topik resmen urun sattiklarindan memnuniyet topiginde TSK. İstiyorlar çok ama çok saçma yöneticiler nasil bu topigi actilar gerçekten anlayamiyorum saçma sapan bir topik bence ve kaldirilmali topik acil sin diye ugrastilar bence istemeyenler de kapatilsin diye uğraş mali .

Merhaba benim de gokce25 adlı arkadaşla alışveriş imiz olmustu fakat hiçbir sorun yaşamadım ürünler de gayet temiz ve sorunsuzdu.Kandirildigimida söyleyemem asla. Kimse pire için yorgan yakmasin Burada bir çok arkadaşla alışveriş im oldu sorun yaşadıklarımda illaki oldu urunum gelmedi param yatmadi vs. ama ben dile getirme gereği duymadım. Bu tartışma bu kaos neden yaratıldı onuda anlamış değilim. Bu topic kapatılmalı bence. Kötü deneyimi olanda özelden uyarsin. Cunku Burada yazdıklarımız karşılıklı söz hakkı doğurur ve ciddi anlamda savcılığa kadar da yolu var. Birilerine anamiza sovmus gibi hakaret edip aşağılama dan once bi düşünelim bence. :KK14: :KK20:

Tabiki ya bu nasil iştir resmen insanlar bir sorun yasasamda buraya yazsam diye bekliyorlar sanki belki 40 50 urun sattim hic sorun yaşamadim bu topik acilinca bir korkar oldum adim geçecek mi acaba diye ya :) durdukyere insanlari huzursuz eden bir topik bence artik iddia oldu bu topik resmen urun sattiklarindan memnuniyet topiginde TSK. İstiyorlar çok ama çok saçma yöneticiler nasil bu topigi actilar gerçekten anlayamiyorum saçma sapan bir topik bence ve kaldirilmali topik acil sin diye ugrastilar bence istemeyenler de kapatilsin diye uğraş mali .

Katılıyorum arkadaşım.Burada uzatılan saçma sapan konular troll lukten başka bir şey değil ne yazık ki. ..

Merhaba
Bu topiği Bit pazarı üyelerinin isteği doğrultusunda açtık..
Zaten son zamanlarda bu tür sıkıntılar yaşanıyordu .Bu topic olmadan önce memnuniyet topiğinde defalarca sataşmalar,polemik ve kavgalar oldu..Birde üyelerin şahsi topiclerinde kavgalar ve karşılıklı anlaşmazlıklar yaşanıyor buda yönetime aksetiriliyordu.
Bu topic açılınca sıkıntılar tek başlıkta toplanınca dikkat çekti diye düşünüyorum:26:Yoksa bu tür olayların yaşanması yeni değil:KK31:

Bu topik bence doğru kullanıldığında çok faydalı, kim kiminle ne olumsuzluk yaşadıysa burada belirtiyor üyeler de ona göre alışveriş yapıyorlar. Tabi ki ben de yorumların saygı çerçevesinde ve uzatılmadan yapılmasından yanayım, böyle olduğu sürece çok iyi bir topik bence. Ayrıca insanlar iyi ve sorunsuz ürünler sattıktan sonra ödeme vs. işleri zamanında ve güvenli bir şekilde yaptıktan sonra memnuniyetsizlik topiğinde isimlerinin geçeceğini düşünmüyorum. Kimse korkmasın bence bu sebepten dolayı :KK66:

Memnuniyet topiği gibi , bu topiğide yararlı buluyorum . Öncelikle sorun özelden halledilmeli fakat bir taraf kötü niyetli ise bilinmeli ki diğer üyeler de aynı sıkıntıyı yaşamasın . Bir üye sürekli birilerini dolandırıyorsa , başkalarının da canı yanmasın diye kişi isterse adını verebilir , karşı tarafta varsa savunmasını yapar . Her şey saygı çerçevesinde olmalı tabii ki .
İyi niyet varsa çözülemeyecek durum yok bence .

Fakat illa kapatılacaksa , memnuniyet topiğide kapatılsın o zaman .

Son düzenleme:
Merhaba
Bu topiği Bit pazarı üyelerinin isteği doğrultusunda açtık..
Zaten son zamanlarda bu tür sıkıntılar yaşanıyordu .Bu topic olmadan önce memnuniyet topiğinde defalarca sataşmalar,polemik ve kavgalar oldu..Birde üyelerin şahsi topiclerinde kavgalar ve karşılıklı anlaşmazlıklar yaşanıyor buda yönetime aksetiriliyordu.
Bu topic açılınca sıkıntılar tek başlıkta toplanınca dikkat çekti diye düşünüyorum:26:Yoksa bu tür olayların yaşanması yeni değil:KK31:

Yine harikasın nevoş katılıyorum sana sonuna kadar👏👏👏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bu topik çok yerinde olmuş kesinlikle kapatılmasın en azından insanların rezil olmaktan çekineceği bir yer olsunEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

mohtergroup tan aldığım çanta çin malı çıktı. hatta özellikle orjinal mi die sormuştum cvp vermeynce orjinaldr heralde tekrar tekrar sormayayım dedim. çnkü orjinal nike satan başka bi arkadaşta bu çin malı çantayla aynı fiyatı vermişti. tavsiyem sorularınızn tam cevabını almadan kesinlkle alış veriş yapmayın.:KK20::KK20:

mohtergroup tan aldığım çanta çin malı çıktı. hatta özellikle orjinal mi die sormuştum cvp vermeynce orjinaldr heralde tekrar tekrar sormayayım dedim. çnkü orjinal nike satan başka bi arkadaşta bu çin malı çantayla aynı fiyatı vermişti. tavsiyem sorularınızn tam cevabını almadan kesinlkle alış veriş yapmayın.:KK20::KK20:

Canim busira nedense çakma urun satislari cogaldi ozelliklede cantada sanirim.İsim vermeniz en iyisi sen sormadanda onun özellikle belirtmesi gerekir bence bil ve ona gore al diye bu gibi durumlarda geri iade istemek hakkiniz urununun arkasindaysa zaten alir geri geçmiş olsun canm :KK43: uzuldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim busira nedense çakma urun satislari cogaldi ozelliklede cantada sanirim.İsim vermeniz en iyisi sen sormadanda onun özellikle belirtmesi gerekir bence bil ve ona gore al diye bu gibi durumlarda geri iade istemek hakkiniz urununun arkasindaysa zaten alir geri geçmiş olsun canm :KK43: uzuldum

15 liralık ürün cnm bde kargo verdm 5 lira. çantayı iade etsem nolcak 5 liramda gtti. neseki pahalı bişi değildi ama eşim kızdı bna:KK50: haklı olarak ben kendmdede hata payınn olduğunu düşünüorum o yüzden iade etmicm. sadece markalı çantalarım başlığına replika veya çakma yazısı eklenmeli die düşüyorum.

Bunu nasıl yapabiliyorlar burada çok fazla çakma ürün orj diye satılmaya başladı dünde başka arkadaşm kurban oldu
Yapmayın allah aşkına insaf yokmu sizde hiç yaaa günah
Canm paranı iade al

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım ama bunu sen sormadan söylenmesi gerekli idi bence çakma olduğu millet ayırt edilemeyen birşeymi sanıyor bu Cakma ürünleri orjinalinden anlamıyorum

vallahi de billahide ben anlamam pek öle şeylerden ama nike amerika ürünü yazıo nette. çantada china yazio anlamadm. iftira mı bu?:26:

X