Memnuniyetsizlik Topiği

Takas teklif ettiği üyelere özelden ulaşın ya da konulara yazın arkadaşlar.
Kimse kimseyi enayi yerine koymasın.

Ben gördüğümü uyarıyorm ama ters tepiyor oyüzden iyi niyetimden uyarıma hoş karşılık alamayınca ben vazgeçtim artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nilay ilker adlı üyenin tüm bunları bille isteye yaptığını düşünüyorum. Bit pazarında her konuda takasa girer ve o girdiği ürünleri kendi konusuna koyar. Çok defa şahit oldum.

Defolu ürünleri yeni ürünlerle takas edip, aldığı fiyatın üstünde satışa koymak çok çirkin bir davranış.

Cin olmadan adam çarpmak böyle bir şey olsa gerek.

Çoookk doğru yazdn canm sana kelimesi kelimesine katılıyorum.
Canbaz desek daha yeridir galiba

Takas teklif ettiği üyelere özelden ulaşın ya da konulara yazın arkadaşlar.
Kimse kimseyi enayi yerine koymasın.

Aklıma gelmedi degil ama içimden bir his hayata - devam yani Nilay in hatasıyla yuzlesip hatasını telafi edeceğini dusunuyorum ya da bunu düşünecek kadar iyimserim bilmiyorum aslında ama bunu hatasını telafi etmeli

Aklıma gelmedi degil ama içimden bir his hayata - devam yani Nilay in hatasıyla yuzlesip hatasını telafi edeceğini dusunuyorum ya da bunu düşünecek kadar iyimserim bilmiyorum aslında ama bunu hatasını telafi etmeli

Eğer o düşüncede olsaydı nickini değiştirip kendine bir kamuflaj yaratmaya çalışmazdı canım:KK34:

Bana çok hakaret etti msjları hala duruyor tekrar bir daha yazmasnda o kişiyle ilgili tüm yaptırımları yapıcam
Umarm hatasını sana karşı telafi eder canm
Medcezirin dediği gibi her sayfada indirim takasa gidiyor reddediliyor yine geliyor çok garip bir insan

Onu ben de farkettim canım günah insana cazip gelir derler belki bunun kolay yolu ona cazip geldi bu hatadan donmeli bence onun adına üzülüyorum kimin yarına çıkacağı belli degil kul hakkıyla gitmemeliyiz gercek aleme ,Soma şehitleri öleceklerini bilselerdi giderler miydi baba oğlundan özür diliyor avcundaki yazıda belki helallesmeye bile vakit olmaz Nilay umarım hatasını anlar yine diyorum ben onla fakir olmam o zengin olmaz ben evlatlarımın ihtiyacından artirip aldım onu bosver Nilay bu davranışa alışmasın yüreğinde biraz olsun iyiliğin olduğunu dusunuyorum o hatasını telafi edecek hem bana karsı hem baskalarına karsı

Son düzenleme:
Onu ben de farkettim canım günah insana cazip gelir derler belki bunun kolay yolu ona cazip geldi bu hatadan donmeli bence onun adına üzülüyorum kimin yarına çıkacağı belli degil kul hakkıyla gitmemeliyiz gercek aleme ,Soma şehitleri öleceklerini bilselerdi giderler miydi baba oğlundan özür diliyor avcundaki yazıda belki helallesmeye bile vakit olmaz Nilay umarım hatasını anlar yine diyorum ben onla fakir olmam o zengin olmaz ben evlatlarımın ihtiyacından artirip aldım onu bosver Nilay bu davranışa alışmasın yüreğinde biraz olsun iyiliğin olduğunu dusunuyorum o hatasını telafi edecek hem bana karsı hem baskalarına karsı

Zaten amacı eskileri verip yenileri almak evleniyor diye bedavadan dolap diziyor
Gurur meselesi
Nick değiştirip kaçan insandan başka ne beklenir burada onca yazılmş çizlmiş hala sayfalara gidp takas peşinde bu kadarına pes dedim resmen
Narinim boşver ona o öyle bir döncekki
Rabbim kul hakkınn günahını neden ağır vermiş kul hakkı ödenmez kul hakkı haramdır
Bunu bilmeyen insana bunu aşılamak zordur.
Bir insan bir insana nasıl kolay hakaret eder
Oyüzden kelime çok ama lugatımda ona yazcak kelimem yok inank şok oluyorm yaptıkları karşında

bu topiğin gerçekten yararlı olmaya başladığını görüyorum kızlar

bahsettiğiniz kişiden alışveriş yapmadım ama takas için fazla ısrarcı olması nedeniyle takasa girmemiştim...

Zaten amacı eskileri verip yenileri almak evleniyor diye bedavadan dolap diziyor
Gurur meselesi
Nick değiştirip kaçan insandan başka ne beklenir burada onca yazılmş çizlmiş hala sayfalara gidp takas peşinde bu kadarına pes dedim resmen
Narinim boşver ona o öyle bir döncekki
Rabbim kul hakkınn günahını neden ağır vermiş kul hakkı ödenmez kul hakkı haramdır
Bunu bilmeyen insana bunu aşılamak zordur.
Bir insan bir insana nasıl kolay hakaret eder
Oyüzden kelime çok ama lugatımda ona yazcak kelimem yok inank şok oluyorm yaptıkları karşında

Allah Hidayet nasip etsin ona ne diyeyim canım su mübarek günlerde boyle yaparak sadece günah kefesini agirlastirir o evlilikte mutluluğu bulur mü bilemem ama kul hakkı almasa iyiydi cocuk degil canım o da görmeli hatasını

bu topiğin gerçekten yararlı olmaya başladığını görüyorum kızlar

bahsettiğiniz kişiden alışveriş yapmadım ama takas için fazla ısrarcı olması nedeniyle takasa girmemiştim...

Evet canım cok ısrarcı ben Çizme'de havzadan almıştım ama nasipten çıkmış bir kere ama çizmeyi aldığım erdemli33 e helal olsun her konuda yardımcı oldu iste bu kadar iyi insan arasından ara ara çıkıyor boyle defolu urun satanlar

Allah Hidayet nasip etsin ona ne diyeyim canım su mübarek günlerde boyle yaparak sadece günah kefesini agirlastirir o evlilikte mutluluğu bulur mü bilemem ama kul hakkı almasa iyiydi cocuk degil canım o da görmeli hatasını

Amin narinim inşallah diyorum.

Evet canım cok ısrarcı ben Çizme'de havzadan almıştım ama nasipten çıkmış bir kere ama çizmeyi aldığım erdemli33 e helal olsun her konuda yardımcı oldu iste bu kadar iyi insan arasından ara ara çıkıyor boyle defolu urun satanlar

tabi canım ayıp yani karşındaki bilmeli

özelden uyaralım diyordunuz uyardınız mı canım merak ettim
bir de burayı okuyor demişsinz
cevap yazmıyor mu size nasıl yani:26:

Ben birkaç kişiyi uyarmiştm 2-3 hafta önce ama pek güzel dönüş alamadm
Vazgeçtim
Ama bu topikte olan arkadaşlarm durmu biliyor zaten yanaşmıyor
Yol biz başka olaylar yaşadk döndü baya hakaretlice artık zaten yazışmamz yok 3-4 haftadır

urunlerini alan tolin ve medcezire tesekkur ederim iyi gunlerde kullanin med parfum orjinal evet iki hafta once boynerden aldim sende istedigin bir orjinal parfum satan yere sorabilirsin ;-) bundan urun gelmez,bozuk urun gonderen bedava urunmu gonderir,cop gonderir geri gonderin kendi copunun parasini kendisi odesin diyenlere benim icin buyuk zevkti ucretsiz urun gondermek ama daha bitmedi gondereceklerim yarin da devam edecek diyorum sizleri sasirttigim icin kusura bakmayin..diyelim ki ben nitelikli dolandiriciyim neden ucretsiz urun gondereyim asil amacim haksiz para kazanmak degil mi ? neden 210 lira verdigim parfumu hic tanimadigim birine hediye edeyim degil mi ????ikincisi gunesin parasini odedikten sonra uyeligimi sonlandiricam dedim ikincu ucuncu onuncu uyelik almak gibi bi derdim yok bu da yetmezse adim gokce burdurda oturuyorum ozel numaram bi suru arkadasta var kimse urun gondermez olur biter yani kendine yeni kurban ariyo gibi komplo teorileri kurmak biraz komik geldi ve acikcasi guldum.. myrules akilli kadin demis kendisine tesekkur ederim ama dolandirici olsam daha akillica seyler dusunurdum emin olsun en nihayetinde insanlar kullanilmis urun satiyo zumrudu anka falan degil niye kurban seceyim ...

yani kimseye bedava urun gondererek rant saglamak gibi bir amac gutmuyorum sakin olun..gunessel sana madem urunlerim bozuk kirik catlak her turlu zararliysa parani cuma gunu yollicam o gune kdar konuyu kapat dedim ama bakiyorum dayanamissin ve hala yaziyosun ..ayrica urunlerimi cope atmissin celik caydanligin dibi nasil delik oluyor ben bunu anlamadim oda ayri bir konu cope atman daha da ilginc ben olsam bana geri gonderir bi de bana kargo odettirirdim bozuk ?!!!! urunler icin..ben kendim icin senin parani odicem bunu senin icin yapmiyorum emin olabilrsin cunku o urunlerin tamaminin bozuk kirik su kaciran delik sarj tutmadiklarina nedense inanmiyorum ama bi si dicem sana bedduaya sormuslar nereye gidiyorsun diye geldigim yere diye cevap vermis ...umarim anladin ...yani ben sana hakaret ettim sen sustun ama ben magdur edebiyatinin yaninda bir suru hakaret beddua al alcaltici kelimeler de hatirliyorum her neyse artik...daha fazla dokmeyelim etekteki taslari...sana zahmet verdim ama onca kirik dokuk ayni zamanda celik ve alti delik !!! caydanligi cope atmissin neyse hakkini helal et artik ne diyim Allah selamet versin herkese iyi geceler ...

urunlerini alan tolin ve medcezire tesekkur ederim iyi gunlerde kullanin med parfum orjinal evet iki hafta once boynerden aldim sende istedigin bir orjinal parfum satan yere sorabilirsin ;-)

Bana da orjinal gibi gelmişti, barkodu falan var çünkü altında :)
Ama fazlaca anlamadığım için emin konuşmak istemedim..

Ben kendi adıma tekrar teşekkür ederim..Umarım diğer arkadaşlarla da anlaşmazlıkları giderirsiniz..
Ama bozuk ürün alan arkadaş size ürünleri geri yollamak durumunda bana kalırsa..Attım gitti olayı olmamalı bence.

meddd ;-) ben de sana kendi adima tesekkur ederim sana hediye ettigim icinde mutluyum..urunlerimin tamamini gonderdikten ve alicilarina ulastiklarindan emin olduktan sonra uyeligimi kapaticam..seni ve bazi arkadaslari tanidigim icin kendi adima mutluyum kendine iyi bak ;-)

Keske gokce arkadas 20 kisiye bedava urun yollayacagina problem yasadigi kisiyle sorunu halletseydi daha iyiydi.sonucta kargoyu iyi sarmassan yolladigin urunler patlar.ilk tasinmamizda evdeki cam esyalarin yarisi kirilmisti.

Keşke bu sayfa olmasaymış dicem ama bir taraftan da mağduriyet durumları oluyor baksanıza.Ama ben yine de yazamam ne olursa olsun memnuniyetsizliğimi.Sadece 1 kere inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım takas ürünlerimde bir de beklediğim gibi olmayan ama eh işte diyebileceğim takasım oldu.Haricinde sorun yaşamadım.Hayal kırıklığı yaşadığım kişiye bunu çok güzel ifade ettim o senin gönderdiklerin gönülden gelen şeyler diye üste çıktı.Haklısın dedim herkes kendi gönlünün güzelliğini yaşar.Sonra tek kelime etmeden yazışmalarını bitirdi.Uzatmadım ama hala unutmuş değilim.Yine de helal ettim.

X