Memnuniyet topiği

Benden 1₺ kesiyorlar :26: şehir olarak mı değişiyor acaba? Hesap ekstrem geliyo eve sadece 1₺ kesinti görünüyor. Bize verilen kağıttada karşı taraftan kaç tl kargo alınacağıda görünüyor. Ekstra para nasıl çıkıyo ki? Bana hiç denk gelmedi böyle bişey :18:

Yani lütfen bu kapıda ödemeli sistem de; "ama ürün 20 liraydı, neden 22.5 lira yazıyor" diye bir soru gelmesin arkadaşlar..Bu pttnin hesaba geçerken kestiği bir ücret..Havale, eft kesintisi gibi düşünün..

Benim için kapıda ödemeli, normal gönderim farketmiyor..Ama sizin için farkediyor..Havale sistemiyle gerçekleştirebilirsiniz alımlarınızı. Çoğu banka, internet şubesi ile havale/eft işlemlerinden masraf almıyor..Bilginiz olsun.

O zaman arkadaşlar en iyisi hesaba para göndermek. Internet'ten yaptığım ödemelerde hiç olmazsa 1,5 tl kesiliyor. İçim sızladı vallahi. Ucuz alışveriş yapalım derken PTT kazığı yiyoruz
Canım benim inşallah bir an evvel sende ürünlerine kavuşursun. Çünkü senden 2 çanta aldım. 2 side sıfır ayarındaydı.kıyamam sana.

Hayır ebrucum, o 1 lira muhtemelen kargo+kapıda ödeme masrafı..Benim bahsettiğim, pposta hesabına geçerken kesilen para..Bu da 2.5 lira..

Hatta burada bir arkadaş, 1 lira sanıp hep 1 lira fazla yazıp yollamış ürünlerini..Hesabına bir bakıyor her gönderimden 2.5 lira kesilmiş..
Buna dikkat edin yani.

Evet caım benim çok sorunsuz bir alışverişti iyi günlerde kullan bitanem

Pazartesini bekliyorum hallederim inşaallah....bulursam ürünleri haber veririm sizede kayıp bulundu diye

ben sordum 2.5 dendi bana, gittiğimde başka biir vardı o da 1.5 dedi
artık neye ınanacagımı şaşırdım

bende 1.5 tl yazıyorum artık

ben sordum 2.5 dendi bana, gittiğimde başka biir vardı o da 1.5 dedi
artık neye ınanacagımı şaşırdım

bende 1.5 tl yazıyorum artık

Sizin ordaki ptt çılgın bebişim

Genel merkezlerden alınır en sağlıklı bilgi..
Benim hesabıma geçerken, 2.5 lira kesiliyor..Her defasında kontrol ediyorum..Siz de kontrol edin..

Benden hep 1 tl kesiliyor. Interaktif posta hesabini kullaniyorum.mesela 60 tl yatacaksa 59 tl oluyor.ayni sekile ben yollarkende 1 tl kesiliyor. Yalniz gecenlerde ptt hesabi olmayan birine yine int uzerinden ad soyad ptt bilgilerini girerek 25 tl yollucaktim, 3 tl kesti. Bilgiiniz olsun. En guzeli banka. Eft yapiyorum ya da yapiyorlar kesinti hic yok.

glsnz üyeden bir kaç kıyafet aldım gerçekten eşim inanmadı 2. el olduğuna bukadar temiz ve düzenli göndermiş teşekkürler arkadaşım

medcezirden son anda almaya karar verdiğim pantolon biraz önce elime ulaştı
gerçekten çok güzel sıfır ayarında bir ürün.
sanırım alırken kendisine değil bana almış, cuk oturdu
hediye içinde ayrıca teşekkür ederim

ptt özel kargo şirketleri ile yarışır hale geldi,dolayısyla çok ta cazibesi kalmadı ama bu sistemde mecbur kalıyoruz...

ben bugüne dek yaptığım hiç bir satışta ptt nin kesinti bedelini alıcıya yansıtmadım,ama üst üste biriken o ptt kesintileri hatrı sayılır bir kesinti bedelini bulmuş durumda,haliyle bugüne kadar birçok satış yaptım,kesintileri de benim hızımı kesti

hal böyle olunca ürün değerinin altında gidiyor bunu geçtim,emeğime yazık!!çünkü bazen çok güç şartlarda kargo gönderimi yapıyorum,benim burdaki ptt memuru ile hep didişerek,fazlasıyla sorunlu bir memur,canı isterse iş yapıyor ama o bile zordan buna katlanmak zorunda kalıyorum. karşılıklı anlayış şart bu durumda

beyanparadise, şekerim kargonu gecikmeli de olsa da (benden ötürü) teslim aldım.
o nasıl sarıp sarmalamak bebeğim,(özen ile)her biri mumya kıvamında idi,ellerim için özel egzersiz seansı hazırlamışsın anacım
karşılıklı mutlu kılabilen bir takastı..

çok tşk ediyorum özenine ,nezekatine ve hediyelerine birtanem
çook tatlısın...

Son düzenleme:

öznürcum nilin alıntısı olmasa görmeyecektim yazdığını, çok sevindim memnun kalmana, güle güle kullan canım. Aslında beğendiğin diğer ürünler de sana uyacaktı ama tereddütte kaldın :)

Nilcim ben yansıttım. Çünkü burada zaten 3-5 liraya ürün satıyoruz. Bir de 2.5 liralık kesintiyi yansıtmazsak ne anlamı kalıyor satışın..

Neticede havale ve eftlerde de 1 ile 3 lira arası kesinti oluyor. Ama dediğim gibi en güzeli, bankaya internette havale sistemi.

Reactions: Nil
Med cezir ,olması gerekeni yapmışsın sen canım ,ben ptt nin bu kadar abartacağını düşünmediğimden yansıtmadım ama dediğim gibi,astarı yüzünden pahalıya çıkıyor üst üste kesinleri ekleyince az değil bebeğim:13:

1.liraya sifir gibi urunler aldim siparis verirken1 liraya nasil olur acaba diye dusunmustum yepyeni urunleri gorunce saskinim suan tesekkur ederim cnmm..bu arada kargo urunlerden daha pahali tuttu o kadar ucuzlarkii

Ama biri kırılsa diğerlerinide batırırdı :) sende öyle inan takas bir kenara tanıştığıma memnun oldum

Reactions: Nil
Arkadaşlar ptt nin kesintisiyle ilgili yine geri dönüş olmuş bir arkadaşımdan..
Ben söylemekten yoruldum, ptt kapıda ödemelerde 2.5 lira kesiyor...En azından benim hesabıma yansıyan kesinti budur. Lütfen bunu göz önünde bulundurun alışveriş yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…