Memnuniyet topiği

Benden kolye tarzi urun olanlar niye hic buraya yazmiyor anlamiyorum
İllaki kiyafet olmasi mi gerek? Hos kiyafetlerime de yazan olmadi buraya

Benden kolye tarzi urun olanlar niye hic buraya yazmiyor anlamiyorum
İllaki kiyafet olmasi mi gerek? Hos kiyafetlerime de yazan olmadi buraya

oyyyyy :)
Ben senden kıyafet almadım ama çeşit çeşit kolye aldım, hepsi de emek verilmiş, özenilmiş çok şık kolyelerdi.
Ellerine sağlık canım, burası bit pazarı orası el emekleri ya, gelmemiştir insanların aklına

Surrender arkadaşımızdan, 2 tane yaka aldım. İkisine de aşık oldum diyebilirim. Ama daha takamadım, takacak bi ortam olmadı daha
Gerçekten çok kaliteli ürünler Sör, eline emeğine sağlık

Son düzenleme:
Ayy ben böyle bir topik olduğunu bilmiyodum ki, kusura bakma Surimm

bak yavaş yavaş mazeretler gelmeye başladı işte,sesin duyuldu
Aglamayana meme yok
Surrender arkadaşımızdan, 2 tane yaka aldım. İkisine de aşık oldum diyebilirim. Ama daha takamadım, takacak bi ortam olmadı daha
Gerçekten çok kaliteli ürünler Sör, eline emeğine sağlık

Cok saol canim benim gule gule kullan

Surrender ben buraya yazmıştım konuna da iki kere yazdım ama dayanamayıp yine yazıcam

Surrender'den aldıgım ürünlerden o kadar memnun kaldım kiii daga taşa yazmadıgım kaldı sadece ben değiiiiil ürünlerini giyince arkadaşlarımda öve öve bitiremediiii çok farklı gerçekten özenle seçilmiş parçalar var kalan ürünlerini kaçırmayınız hanımlarrr kolye bebe yaka ürünleride muhteşem gözüküyor inşallah en kıza zamanda onlardan da alıcam

Hahaha valla ben okumuştum şahidim, sen yazdın

çok saol canım
zorla yazdırdım sıze resmen

Lale 87 arkadaşımdan Nilay arkadaşımdan,Elpy arkadaşımdan ürünler aldım hepsi de temiz,yeni gibiydiler belirtmek isterim.
AAAAAAA jULY ARKADAŞIM DA VAR ONA DA ÇOK TEŞELKKÜR EDİYORUM AYNI ŞEKİLDE HEDİYELERE DE AYRICA TEŞ ETTİM
ŞEKERLERİM BENİM ARADA BENİ DE YOKLAYIN HEEEEEE:)

ok canıım bende cok teşekkür ederim gule gule kullan hediyeleri ve giysilerini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…