Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makarna katliamı gibi bir listeBugünkü gördüğüm makarnalı tarifler
Makarna kısırı
Makarna kızartması
Makarna cipsi
Makarnalı çökertme kebabı
Makarnalı Adana kebap
Makarna kapama
Sen makarnasını kendine gel uleyn diyesim geldi![]()
Öyle deme kız, çoğunun görselin baktım fena durmuyorMakarna katliamı gibi bir listecanımız sıkıldı hadi bişeyler uyduralım diyen 3 5 kişinin işi bu
![]()
Yine de ben almimÖyle deme kız, çoğunun görselin baktım fena durmuyorMesela makarnalı Adana kebap yaparken şiş yerine fırın makarnaya geçirmişler eti kıymayı, nasıl akıllıca
![]()
Buna benzer tarifleri alan olduysa bırak mı diyorsun yaniYine de ben almim![]()
Yoo yapan yapsın tabiBuna benzer tarifleri alan olduysa bırak mı diyorsun yani![]()
Kib yapayım da görOrada kendimi zor tutuyorum ya. Salak mısın Cemile diyesim geliyor.
Ayyy ilk defa gördüm ve şahit oldum ben,o yüzden o kadar değişik geldi ki nevosPilavlık çok büyük olur ama o tarz bulgurla yapılanı da Antep'te yemiştim
Bizim burada da üzüm yaprağı ile yenir. Ama minik, yeni çıkmış, dalından yeni koparılan üzüm yapraklarıylaSalamura veya öyle kocaman kocaman yapraklarla değil
![]()
Ne sen sor ne ben söyleyeyim nevos,kısıra ihanetPilavlıkla olan kısır olmaz zaten ya![]()
Bildiğin market sarma yapragindanMarkette, pazarda satılan yapraklara değil ama ince yaprakla Yeniliyor, benim de yemişliğim var. Mesela sarma sararken nasıl yiyoruz çiğ çiğ bir nevi öyle düşün
Orada da bilinmesin şaşırdım Nevoş
Sadece ikimiz yapıp yedik herhalde.Eşim Sivaslı ama bilmiyorlar bat yemeğini
![]()
Ben bad yapıyım asma yapraklarının çıkmasına az kaldı evet bad da ince değil değirmen köftelik bulgur var iri o yüzden ama pilavlık kadar da değilBildiğin market sarma yapragindan![]()
Çok şanslısınız naneem,böyle bir şey olamaz zatenBen bad yapıyım asma yapraklarının çıkmasına az kaldı evet bad da ince değil değirmen köftelik bulgur var iri o yüzden ama pilavlık kadar da değil
Sürekli olan ve hep yapılan bir şey değil ama mevsiminde bulunursa yapılırAyyy ilk defa gördüm ve şahit oldum ben,o yüzden o kadar değişik geldi ki nevos![]()
Ondan olmaz yaBildiğin market sarma yapragindan![]()
Biz ortasını biliyoruzNe sen sor ne ben söyleyeyim nevos,kısıra ihanet![]()
OluyoOndan olmaz ya![]()
Sen batırıkdan bahsediyorsun adana da yaşarken yapıyor du komşularımız onu daÇok şanslısınız naneem,böyle bir şey olamaz zaten![]()