Popüler Konu Makarna Tarifleri

Belki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevos🥴 birde üzüm yapragiyla yiyorlar 🥺🤔 ilk gördüğümde dumur olmustum🤕
Onu ben de gördüm Antep’te ama çok yaygın bir şey değil. Kişisel tercih herhalde. 😁

Belki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevos🥴 birde üzüm yapragiyla yiyorlar 🥺🤔 ilk gördüğümde dumur olmustum🤕
Pilavlık çok büyük olur ama o tarz bulgurla yapılanı da Antep'te yemiştim 😁
Bizim burada da üzüm yaprağı ile yenir. Ama minik, yeni çıkmış, dalından yeni koparılan üzüm yapraklarıyla😁Salamura veya öyle kocaman kocaman yapraklarla değil 😁

Alışkanlıklar belki canım 🥰
Diğerini sevmiyorum 😁
🤔Ben yapmam 😁ama güzel yapana hiç denk gelmedim🤣
O bulgurla gerçekten çok güzel oluyor 😍 osmaniyeli bir komşum vardı o yapardı tadı enfes olurdu 😋 gerçi her yaptığı güzeldi 😋🥰bulsam o bulgurdan ben de onu tercih ederim 😁

Markette, pazarda satılan yapraklara değil ama ince yaprakla Yeniliyor, benim de yemişliğim var. Mesela sarma sararken nasıl yiyoruz çiğ çiğ bir nevi öyle düşün
Pilavlık çok büyük olur ama o tarz bulgurla yapılanı da Antep'te yemiştim 😁
Bizim burada da üzüm yaprağı ile yenir. Ama minik, yeni çıkmış, dalından yeni koparılan üzüm yapraklarıyla😁Salamura veya öyle kocaman kocaman yapraklarla değil 😁
Orada da bilinmesin şaşırdım Nevoş
Bad yeşil mercimekli sivas ve tokatta yapılıyor sadece asma yaprağı ile yeriz ,batırık var kısır in sulu hali ve daha çok sebzeli
Sadece ikimiz yapıp yedik herhalde. 🤭Eşim Sivaslı ama bilmiyorlar bat yemeğini🙃

Markette, pazarda satılan yapraklara değil ama ince yaprakla Yeniliyor, benim de yemişliğim var. Mesela sarma sararken nasıl yiyoruz çiğ çiğ bir nevi öyle düşün

Orada da bilinmesin şaşırdım Nevoş

Sadece ikimiz yapıp yedik herhalde. 🤭Eşim Sivaslı ama bilmiyorlar bat yemeğini🙃
Değişiyor sanırım ben eşimle hemşehriyim
Benim aile evinde pişen yemekleri bilmiyorlar dı benimde onlarda ilk defa gördüğüm yemekler var dı

Back
X