- 28 Haziran 2011
- 63.169
- 158.528
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu ben de gördüm Antep’te ama çok yaygın bir şey değil. Kişisel tercih herhalde.Belki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevosbirde üzüm yapragiyla yiyorlar
ilk gördüğümde dumur olmustum
![]()
Ama güzel değilOnu ben de gördüm Antep’te ama çok yaygın bir şey değil. Kişisel tercih herhalde.![]()
Pilavlık çok büyük olur ama o tarz bulgurla yapılanı da Antep'te yemiştimBelki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevosbirde üzüm yapragiyla yiyorlar
![]()
Pilavlıkla olan kısır olmaz zaten yaAma güzel değilhemen ben bunu yemem dedim kimbilir arkamdan ne düşünüldü
![]()
Bat mı diyorlar NevoşPilavlık çok büyük olur ama o tarz bulgurla yapılanı da Antep'te yemiştim
Bizim burada da üzüm yaprağı ile yenir. Ama minik, yeni çıkmış, dalından yeni koparılan üzüm yapraklarıylaSalamura veya öyle kocaman kocaman yapraklarla değil
![]()
Dediğin bulgurla yapılan kısır çok güzel oluyorPilavlıkla olan kısır olmaz zaten ya![]()
Onu biz bilmeyiz canım, burada yapanı görmedim. O sulu oluyorBat mı diyorlar Nevoş![]()
Alışkanlıklar belki canımDediğin bulgurla yapılan kısır çok güzel oluyor![]()
Bat yaprakla yenildiği için acaba o mu dedimOnu biz bilmeyiz canım, burada yapanı görmedim. O sulu oluyor![]()
O bulgurla gerçekten çok güzel oluyorAlışkanlıklar belki canım
Diğerini sevmiyorum
Ben yapmam
ama güzel yapana hiç denk gelmedim
![]()
Ben de yapmadımBat yaprakla yenildiği için acaba o mu dedimsulu oluyor galiba hiç yapmadım
![]()
Aktarlarda ya da bulgur satan yerlerde olabilir canımO bulgurla gerçekten çok güzel oluyorosmaniyeli bir komşum vardı o yapardı tadı enfes olurdu
gerçi her yaptığı güzeldi
bulsam o bulgurdan ben de onu tercih ederim
![]()
Bad yeşil mercimekli sivas ve tokatta yapılıyor sadece asma yaprağı ile yeriz ,batırık var kısır in sulu hali ve daha çok sebzeliBat yaprakla yenildiği için acaba o mu dedimsulu oluyor galiba hiç yapmadım
![]()
Markette, pazarda satılan yapraklara değil ama ince yaprakla Yeniliyor, benim de yemişliğim var. Mesela sarma sararken nasıl yiyoruz çiğ çiğ bir nevi öyle düşünBelki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevosbirde üzüm yapragiyla yiyorlar
![]()
Orada da bilinmesin şaşırdım NevoşPilavlık çok büyük olur ama o tarz bulgurla yapılanı da Antep'te yemiştim
Bizim burada da üzüm yaprağı ile yenir. Ama minik, yeni çıkmış, dalından yeni koparılan üzüm yapraklarıylaSalamura veya öyle kocaman kocaman yapraklarla değil
![]()
Sadece ikimiz yapıp yedik herhalde.Bad yeşil mercimekli sivas ve tokatta yapılıyor sadece asma yaprağı ile yeriz ,batırık var kısır in sulu hali ve daha çok sebzeli
Değişiyor sanırım ben eşimle hemşehriyimMarkette, pazarda satılan yapraklara değil ama ince yaprakla Yeniliyor, benim de yemişliğim var. Mesela sarma sararken nasıl yiyoruz çiğ çiğ bir nevi öyle düşün
Orada da bilinmesin şaşırdım Nevoş
Sadece ikimiz yapıp yedik herhalde.Eşim Sivaslı ama bilmiyorlar bat yemeğini
![]()