Memnuniyet topiği

Yasadigim bu olayda nevreste dahil hepiiniz cok destek oldunuz.gercekten hepinizee çok teşekkür ederim..Bugün kendimi daha iyi hissediyorum.ama bu psikolojiyi atmam icin biraz zamana ihtiyacim var. Hepinize hayirli satışlar.
yeni kıyafetlerinizi dört gözle bekliyoruz. çok uzak kalmayın.

nilay ilker ve nbor
arkadaşımdan aldığım bütün ürünler ve hediyeler için çoook teşekkür ederim çok keyifli bir takas oldu bizim için ikisine de canı gönülden teşekkür ederim....ısrarla tavsiye ederim .yepyeni ürünlerinize ve harika hediyelerinize ,inceliğinize hayran kaldım hatunlar

aynı şekilde canım ürünler yepyeni düzenli bir şekilde ulaştı teşekkürler miralife'cım.başka bir alışwerişte görüşmek üzere.

Sinyora tarz pantolonlar ve hediyen için çok teşekkürler
Ecaydın555 ürünlerin temizliği ve çok uygun fiyata verdiğin hm pantolon için yeniden teşekkürler..
July beni dört nala koşturtan pantolonlara kavuşturduğun için çok teşekkürler ben o leoparı nasıl giyiyorum yaaaa ama giyiyorum valla

Reactions: Nil
Canım ben de sana çoookk teşekkür ederim,kararlılığın için,ne istediğini bilen tavrın için...Canı gönülden güzel günlerde kullan ürünlerini...

çok mutluyum sende bir tarz yarattıgım için hehe gule gule kullan birtanecim çok öptüm

hiç memnun değilim çünkü kimse benden bişi almıyor..
acaba çok mu yırtık pırtık eski şeyler satıyorum

bu arada julyyime görmeden bile kardeş olduğumuz insana sevgilerimi gönderiyorum
iyi ki varsın..
kahrımı çekip durdu ve her defasında yardımcı oldu
beni o kadar iyi çözmüş ki her defasında muhteşem hediyeleri ve incelikleriyle beni çok mutlu etti

teve ye hemşerime de sevgilerimi gönderiyorum ben şunu şunu alıcam dedi ve aldı :)
sanki benim kaç beden giydiğimi biliyor gibi bi de güzel ürünlerinden ve hediyelerinden gönderdi

cnm kardeşimmm sevgiler sana asıl ne demek her zaman, hepsini güle güle giy kullan.. senin ürünlerinin kalitesi tartışılamaz zaten -------1 3 5 tl herşey diye satılan bu yerde bizimkiler pahalı gelebilir dogaldır takma sen (herkes ürününe göre fiyat koyar) seni seviyorum

Son düzenleme:

ben de seni bitanemmm
ne diyeyim kazancımız bol olsun inşallah çok çok öpüldün

ben aranıza yeni katıldım ilk alışverişimi ve ilk satışımı yeni yaptım kim olduğunu bende öğrenebilir miyim temkinli davranmak istiyorum

ben aranıza yeni katıldım ilk alışverişimi ve ilk satışımı yeni yaptım kim olduğunu bende öğrenebilir miyim temkinli davranmak istiyorum

gevezek adlı arkadaşıma gönderdiği ürünler için çok teşekkür ederim sorunsuz ve hızlı bir takastı.ve anlamlı hediyen içinde çok teşekkür ederim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…