gevezek adlı arkadaşıma gönderdiği ürünler için çok teşekkür ederim sorunsuz ve hızlı bir takastı.ve anlamlı hediyen içinde çok teşekkür ederim tekrar.
rica ederim canım buraya yazmana çok sevındımgüzel bir takas oldu kolyeyi herkes çok beğendi dün, tunikle birlikte kolyeyi takınca resim eklicem aklımda hediyeler biraz manidar oldu baktım ki kına hazırlığındasın bindallıdan once kına tacın ve mendılın sana ulaşsın dedim
NİL arkadaşımıza teşekkür ederim sorunsuz hızlı gönderim , gönderdikleri resimlerden daha kaliteli ve hediyesi belki aldıklarımdan pahalıdır :) iyiki karşılaştık umarım kargonu alınca sende memnun olursun
Senin ürün yorumlarına bayılıyorum canım..Pozitifliğin karşıdakine de enerji veriyor inan...Megilera yepyeni ve tertemiz bir ürüne kavuşturduğun için teşekkürler.. Ilk pompada inanılmaz etki :)))) çok işime yarayacak..
Glsnz gönderdiğin bıçaklarla bol adrenalini bir yemek yaptım. Onlar yıllarca öyle kalacaksa süper süper.. Sihirli kule bit kadarmışbi an şok oldum ama kızıma ek gıda için bişeyler gerekti ona kullanıcam oda iyi oldu. Mor bardak için ayrıca teşekkürler.. Mor olsun çamur olsun
Senin ürün yorumlarına bayılıyorum canım..Pozitifliğin karşıdakine de enerji veriyor inan...:
Çok teşekkür ederim. Senin yorumunda bana bal kaymak geldi bak şimdisevgiler..
Megilera yepyeni ve tertemiz bir ürüne kavuşturduğun için teşekkürler.. Ilk pompada inanılmaz etki :)))) çok işime yarayacak..
Glsnz gönderdiğin bıçaklarla bol adrenalini bir yemek yaptım. Onlar yıllarca öyle kalacaksa süper süper.. Sihirli kule bit kadarmışbi an şok oldum ama kızıma ek gıda için bişeyler gerekti ona kullanıcam oda iyi oldu. Mor bardak için ayrıca teşekkürler.. Mor olsun çamur olsun
nilay_ilker kuzum bugün alamam kargoyu diyodum ama dayanamayıp gittim aldımiyikide almışım allahım jilet gibi gıcır gıcır tertemiz yepyeni ürünler. göründüğünden çok daha güzel. hele hediyeeen mis gibi kokuyor. pantolon yüksek belmiş keşke sorsaydım ben hiç yüksek bel kullanamam ama yinede çok güzel olduu rahatlıkla kullancammm
ucuz fiyat seçeneği, takasa açık olması, samimiyeti sıcaklıgı ve tertemiz ürünleriyle nilay_ilker'in sayfalarına ugramadan geçmeyin hanımlar huuu huuuu
xAyx arkadaşıma Canım ürünlerin geldi hepsi birbirinden temiz ve güzel hepside oldu üstüme bayıldım elbiselerine bu para bu elbiseler çok güzel bir alışverişti çok teşekkür ederim kibarlıgın ve nezaketin için bıkmadan mesajlarıma cevap verdin almayı düşünenler tereddüt etmesin
Megilera yepyeni ve tertemiz bir ürüne kavuşturduğun için teşekkürler.. Ilk pompada inanılmaz etki :)))) çok işime yarayacak..
Bununla ilgili satış yaptığım arkadaşlarımdan sıkça özel mesaj alıyorum..Ve açıklığa kavuşturmak istiyorum :
PTT KARGO KAPIDA ÖDEMELİ SİSTEMDE, PTT 2.5 LİRA HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ADI ALTINDA TUTAR KESİYOR.
Bilginiz olsun ve lütfen bunu göz önünde bulundurun, O 2.5 lirayı ben almıyorum yani, ptt alıyor..Benimle ilgili bir durum değil.
O yüzden alışveriş tutarınızdan 2.5 lira gibi bir miktar fazla ödüyorsunuz.
Canım bunu ilk defa senden duyuyorum. Buradan kaç arkadaşımdan alışveriş yaptım hiç 2'5 tl fazladan ödemedim. Ben sadece ürün fiyatı ve kargo ücretini ödüyorum. Acaba banamı denk gelmedi. Sen forma kaç lira yazıyorsan onu ödüyoruz diye biliyorum ben. Neyse bunuda öğrenmiş olduk. Hem kargo parası hem masraf parası oh ne ala. PTT ile çalışmak çok masraflı o zaman
Canım bunu ilk defa senden duyuyorum. Buradan kaç arkadaşımdan alışveriş yaptım hiç 2'5 tl fazladan ödemedim. Ben sadece ürün fiyatı ve kargo ücretini ödüyorum. Acaba banamı denk gelmedi. Sen forma kaç lira yazıyorsan onu ödüyoruz diye biliyorum ben. Neyse bunuda öğrenmiş olduk. Hem kargo parası hem masraf parası oh ne ala. PTT ile çalışmak çok masraflı o zaman