Memnuniyet topiği

gevezek adlı arkadaşıma gönderdiği ürünler için çok teşekkür ederim sorunsuz ve hızlı bir takastı.ve anlamlı hediyen içinde çok teşekkür ederim tekrar.:KK34:

rica ederim canım buraya yazmana çok sevındım :KK16: güzel bir takas oldu kolyeyi herkes çok beğendi dün, tunikle birlikte kolyeyi takınca resim eklicem aklımda :KK34: hediyeler biraz manidar oldu baktım ki kına hazırlığındasın bindallıdan once kına tacın ve mendılın sana ulaşsın dedim :KK1:

rica ederim canım buraya yazmana çok sevındım :KK16: güzel bir takas oldu kolyeyi herkes çok beğendi dün, tunikle birlikte kolyeyi takınca resim eklicem aklımda :KK34: hediyeler biraz manidar oldu baktım ki kına hazırlığındasın bindallıdan once kına tacın ve mendılın sana ulaşsın dedim :KK1:

beğenmene çok sewindim çok hoş ve anlamlı bir hediyeydi teşekkürler.

NİL arkadaşımıza teşekkür ederim sorunsuz hızlı gönderim , gönderdikleri resimlerden daha kaliteli ve hediyesi belki aldıklarımdan pahalıdır :) iyiki karşılaştık umarım kargonu alınca sende memnun olursun :KK54:

• Beğen
Reactions: Nil
NİL arkadaşımıza teşekkür ederim sorunsuz hızlı gönderim , gönderdikleri resimlerden daha kaliteli ve hediyesi belki aldıklarımdan pahalıdır :) iyiki karşılaştık umarım kargonu alınca sende memnun olursun :KK54:

Canım çok sevindim beğenmene :KK16: rica ederim.. ben şimdiden memnunum ve senden eminim ,kargomu yarın teslim alacağım nasipse..bende sana çok tşk ediyorum:KK19:

Zencefillipastam, cicilibicili87, haticeemm isimli kullanıcılara ürün sattım. Sorunsuz bir alışveriş oldu teşekkür ederim.

Megilera yepyeni ve tertemiz bir ürüne kavuşturduğun için teşekkürler.. Ilk pompada inanılmaz etki :)))) çok işime yarayacak..
Glsnz gönderdiğin bıçaklarla bol adrenalini bir yemek yaptım. Onlar yıllarca öyle kalacaksa süper süper.. Sihirli kule bit kadarmış :KK1: bi an şok oldum ama kızıma ek gıda için bişeyler gerekti ona kullanıcam :KK34: oda iyi oldu. Mor bardak için ayrıca teşekkürler.. Mor olsun çamur olsun :KK64:

Megilera yepyeni ve tertemiz bir ürüne kavuşturduğun için teşekkürler.. Ilk pompada inanılmaz etki :)))) çok işime yarayacak..
Glsnz gönderdiğin bıçaklarla bol adrenalini bir yemek yaptım. Onlar yıllarca öyle kalacaksa süper süper.. Sihirli kule bit kadarmış :KK1: bi an şok oldum ama kızıma ek gıda için bişeyler gerekti ona kullanıcam :KK34: oda iyi oldu. Mor bardak için ayrıca teşekkürler.. Mor olsun çamur olsun :KK64:
Senin ürün yorumlarına bayılıyorum canım..Pozitifliğin karşıdakine de enerji veriyor inan...:KK3:

xAyx arkadaşıma Canım ürünlerin geldi hepsi birbirinden temiz ve güzel hepside oldu üstüme bayıldım elbiselerine bu para bu elbiseler çok güzel bir alışverişti çok teşekkür ederim kibarlıgın ve nezaketin için bıkmadan mesajlarıma cevap verdin almayı düşünenler tereddüt etmesin

Son düzenleme:
Yagmur_ugur canım burayada yazayım hepsi birbirinden güzel ve temizdi oğlumuda düşünüp çok güzel eşyalar koymuştu seninle tanışmak ayrıca keyifti sevgiler canım

bicaklari senlerdir kullaniyorum henuz keskinlemeye gerek duymadim, heran parmak koparma korkusu zamanla yok oluyor merak etme:) hem bicaklarin kendini bilmez keskinligi terbiye oluyor hem sen eline ayar cekiyorsun:))) az kalorili bol sifali yemekler olsun ins..
kulelerin videosunu izleyip istedin sandim oyuzden israrla sormustum ne oldugunu biliyor musun diye:)) cunku videoda kullanirken boyutlari belli oluyor..kapak zor kapaniyor gibi olsada her tupper urunu gibi kullandikca rahatliyor..mor bardak helali hos olsun ben tesekkur ederim sorunsuz alisveris icin..

nilay_ilker kuzum bugün alamam kargoyu diyodum ama dayanamayıp gittim aldım :KK1: iyikide almışım allahım jilet gibi gıcır gıcır tertemiz yepyeni ürünler. göründüğünden çok daha güzel. hele hediyeeen mis gibi kokuyor. pantolon yüksek belmiş keşke sorsaydım ben hiç yüksek bel kullanamam ama yinede çok güzel olduu rahatlıkla kullancammm

ucuz fiyat seçeneği, takasa açık olması, samimiyeti sıcaklıgı ve tertemiz ürünleriyle nilay_ilker'in sayfalarına ugramadan geçmeyin hanımlar huuu huuuu :KK8:

nilay_ilker kuzum bugün alamam kargoyu diyodum ama dayanamayıp gittim aldım :KK1: iyikide almışım allahım jilet gibi gıcır gıcır tertemiz yepyeni ürünler. göründüğünden çok daha güzel. hele hediyeeen mis gibi kokuyor. pantolon yüksek belmiş keşke sorsaydım ben hiç yüksek bel kullanamam ama yinede çok güzel olduu rahatlıkla kullancammm

ucuz fiyat seçeneği, takasa açık olması, samimiyeti sıcaklıgı ve tertemiz ürünleriyle nilay_ilker'in sayfalarına ugramadan geçmeyin hanımlar huuu huuuu :KK8:

saol canımcım ne demek memnun kalmana inan çok sewindim.pantolon aşırı yüksek bel değil aslında ..çok düşük bel beli kalınlaştırır vücutta şekil bozukluğu yapıyor hem uzmanların söylediğine göre.bende senin ürünleri bekliyorum yarın ulaşırmış eline..bende samimiyetin için çok tşk.ederim iyi günlerde kullan canım...:KK54:

xAyx arkadaşıma Canım ürünlerin geldi hepsi birbirinden temiz ve güzel hepside oldu üstüme bayıldım elbiselerine bu para bu elbiseler çok güzel bir alışverişti çok teşekkür ederim kibarlıgın ve nezaketin için bıkmadan mesajlarıma cevap verdin almayı düşünenler tereddüt etmesin

rica ederim tabi ki ilgilenicem bıkmak söz konusu falan olamaz zaten sizin gibi kararlı alıcıyı her zaman sevmişimdir :)
çok mutlu oldum beğenmenize güle güle mutlu günlerde kullanın..

Ben teşekkür ederim tatlım
Güle güle kullan

Bununla ilgili satış yaptığım arkadaşlarımdan sıkça özel mesaj alıyorum..Ve açıklığa kavuşturmak istiyorum :

PTT KARGO KAPIDA ÖDEMELİ SİSTEMDE, PTT 2.5 LİRA HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ADI ALTINDA TUTAR KESİYOR.

Bilginiz olsun ve lütfen bunu göz önünde bulundurun, O 2.5 lirayı ben almıyorum yani, ptt alıyor..Benimle ilgili bir durum değil.
O yüzden alışveriş tutarınızdan 2.5 lira gibi bir miktar fazla ödüyorsunuz.

Bununla ilgili satış yaptığım arkadaşlarımdan sıkça özel mesaj alıyorum..Ve açıklığa kavuşturmak istiyorum :

PTT KARGO KAPIDA ÖDEMELİ SİSTEMDE, PTT 2.5 LİRA HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ADI ALTINDA TUTAR KESİYOR.

Bilginiz olsun ve lütfen bunu göz önünde bulundurun, O 2.5 lirayı ben almıyorum yani, ptt alıyor..Benimle ilgili bir durum değil.
O yüzden alışveriş tutarınızdan 2.5 lira gibi bir miktar fazla ödüyorsunuz.

Canım bunu ilk defa senden duyuyorum. Buradan kaç arkadaşımdan alışveriş yaptım hiç 2'5 tl fazladan ödemedim. Ben sadece ürün fiyatı ve kargo ücretini ödüyorum. Acaba banamı denk gelmedi. Sen forma kaç lira yazıyorsan onu ödüyoruz diye biliyorum ben. Neyse bunuda öğrenmiş olduk. Hem kargo parası hem masraf parası oh ne ala. PTT ile çalışmak çok masraflı o zaman :KK4:

Canım bunu ilk defa senden duyuyorum. Buradan kaç arkadaşımdan alışveriş yaptım hiç 2'5 tl fazladan ödemedim. Ben sadece ürün fiyatı ve kargo ücretini ödüyorum. Acaba banamı denk gelmedi. Sen forma kaç lira yazıyorsan onu ödüyoruz diye biliyorum ben. Neyse bunuda öğrenmiş olduk. Hem kargo parası hem masraf parası oh ne ala. PTT ile çalışmak çok masraflı o zaman :KK4:

Öznurcum, bu konuda çoğu arkadaşım yanılıyor. Posta çeki hesabı olan arkadaşlar, kapıda ödemeli gönderimlerde hesaplarını kontrol etsinler..Ptt ile bu konuda görüşüp doğru ve net bilgiyi alsınlar.

Ptt ürün bedelini posta çeki hesabına geçerken, 2.5 lira kesiyor..Bu 100 liraya kadar böyle, 100 liradan sonra 5 lira oluyor..
Gerekirse hesap dökümümün çıktısını alıp fotoğraflayabilirim..Zira bu konuda çok sıkıntı yaşadım.

Posta çeki hesabınızı kontrol edin arkadaşlar, göreceksiniz o kesintiyi.

Maalesef kızlar arkadaşımız doğru söylüyor......biz Ptt yi kazandırıyoruz:KK50:...kapıda her ödemeden para kesiyorlar satıcıdan.....
Üstelik sıkı takip etmezseniz bazı ödemeler hesabınıza bile geçmiyor....ben böyle bir suistimali tespit ettim yetkililere şikayet ettim .....fark etmeseydim adam cebine atacakmış...Allah yardım etti de kurtardım paramı....aman dikkat edin kazanalım derken zarar etmeyelim...kapıda ödeme uyglaması suistimale açıkmış onuda öğrenmiş olduk:KK50:
Ah şu kargo indirimi yapılsaydı kimse mağdur olmayacaktı......gerçi tek derdimiz de bu değil.....bir arkadaş benden iki parça ürün aldı....günlerce teslim almadı paketini....kargo git gel git gel ....bende bakıyorum sürekli parası düşmüyor hesaba...
dayanamadım artık 10 gündür kargoyu neden teslim almadığını sordum....ekonomik yetersizlikten alamayacağını söyledi....anlayış gösterdim ...gönderdiklerim de sıfır ayarında ürünlerdi...mağdur edildim ama olsun dedim.....sorun bunla bitmedi.....arkadaşımızın teslim almadığı ürünlerm kayıp...bana geri dönmedi .....bakalım bunu nasıl çözeceğim:KK50:...kazanalım derken zarar ediyoruz bazen:KK1:

X