- 2 Aralık 2015
- 32.281
- 107.414
- 598
Ama uslu durBursa’dayım. Yarın dönüyorum. Gece girmezsem beni merak etmeyinahssjjdjdk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama uslu durBursa’dayım. Yarın dönüyorum. Gece girmezsem beni merak etmeyinahssjjdjdk
Yapılmayan tariflerMasum masum makarnadan bahsediyordum, neler okuttun bana
O daha önce yapıldı diye yazmadım Nevoş, ilk olarak duyduklarımı yazdım.
Nevoş markette satılan köftelik bulgurdan bahsediyorum. Başka ne ile yapılacak ki kısır, mecbur onunla yapıyoruzBi tık kalını var da nereden bulaxağız
![]()
Bu ayda tarifini yapmazsan seni kapıya koyacağımÇıkamıyorum konudan nolur kurtarın beni.
İnce bulgurla değil umarımBaktım o neymiş diye. Yarın Antep’e dönünce bi Antakya kısırı yapayım. Anca silerim hafızamdan o görüntüyü.
Ben ikna oldumBu ayda tarifini yapmazsan seni kapıya koyacağım
Git yaz şimdi
![]()
Köftelik bulgurla.İnce bulgurla değil umarım![]()
Antakya kısırı yoğurarak yapılmıyor mu, senin dediğin bulgurla çiğ olmaz mı?İnce bulgurla değil umarım![]()
Kaderinden kaçamazsın brütüsBaktım o neymiş diye. Yarın Antep’e dönünce bi Antakya kısırı yapayım. Anca silerim hafızamdan o görüntüyü.
Kendimi bildim bileli onunla yaparım. Bizim burada ince bulgurla yapılmaz hatta Antep 'te bile o bulgurla yapanı pek görmedimAntakya kısırı yoğurarak yapılmıyor mu, senin dediğin bulgurla çiğ olmaz mı?![]()
Çiğköfteyi de mi?Kendimi bildim bileli onunla yaparım. Bizim burada ince bulgurla yapılmaz hatta Antep 'te bile o bulgurla yapanı pek görmedim![]()
En popiler bende
Yok onu çiğköftelik yani ince bulgurla yaparım. Bir farkı olmalı değil miÇiğköfteyi de mi?![]()
Nevos pilavlik bulgur değil dimiKendimi bildim bileli onunla yaparım. Bizim burada ince bulgurla yapılmaz hatta Antep 'te bile o bulgurla yapanı pek görmedim![]()
Tam bir Bursalı. Yok bir de beyaz kısır de tam olsun.Nevos pilavlik bulgur değil dimi![]()
Yok beyaz kısır sevmemTam bir Bursalı. Yok bir de beyaz kısır de tam olsun.![]()
+acılı, yağı baharatı da yerinde olacakYok beyaz kısır sevmembol nar ekşili severim
![]()
Hayır canım pilavlık değil onun küçüğü var. Orta bulgur denirNevos pilavlik bulgur değil dimi![]()
Kısırdan anlamadığını belli ettinYok beyaz kısır sevmembol nar ekşili severim
![]()
Belki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevosHayır canım pilavlık değil onun küçüğü var. Orta bulgur denirBen Nevşehir de bile buldum
![]()
Ondan sofrada oy alamıyorum nevosKısırdan anlamadığını belli ettinKısır dediğin beyaz olur
![]()