• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memleketimden uzakta evliyim hiç arkadasım yok diyenler

kaç arkadaşın var

• baya var

OY: 0 0,0%
  • 20 tane

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
hepde eksik kalıck bayram nedeli ile gittim ailemin yanına pazar gunu dondum geldiğimden beri saatlerce ağlıyorum bu satırları yazarken bile.. :2: bazen herseyi bırakıp gitmk istiyorum ailemin yanına

hepde eksik kalıck bayram nedeli ile gittim ailemin yanına pazar gunu dondum geldiğimden beri saatlerce ağlıyorum bu satırları yazarken bile.. :2: bazen herseyi bırakıp gitmk istiyorum ailemin yanına

kıyamam, bende bayramdan beri hala kendime gelemedim, sizin gidebilme olasılığınız yokmu, ben eşime çok diretiyorum gidelim diye bu hayat bana boşuna gibi geliyor

onun ailesi yanındayız burda evimiz var işi burda bırakmaz. :( konusu açılınca bile tepki veriyor. birde hamileyim 7 aylık anlıcan durumum baya kötü. çıkıp gidesim var ama.. :( herseyi bırakıp

onun ailesi yanındayız burda evimiz var işi burda bırakmaz. :( konusu açılınca bile tepki veriyor. birde hamileyim 7 aylık anlıcan durumum baya kötü. çıkıp gidesim var ama.. :( herseyi bırakıp

sen en azından hamilesin ve eşinin ailesi yanında, benim oda yok kimsemiz yok burda edi ile büdü gibiyiz, çocuk bile yapamadım korkudan bayramdan hiç dönesim yoktu :5:

olmaları çok birsey deişmiyor daha çok huzursuzluk çıkıyor onlar istiyor hep yanında olayım ben istemiyorum. sevmeyiz pek birbirimizi. hersey zor gidiyor hayatımda anlamsız.bütün yol boyunca ağladım geldm hala ağlıyorum arkadasım yok kimsem yok eşim tek bir yere yollamıyor. çıldırcam burda. ailemin yanında olmk istiyorum :2:

olmaları çok birsey deişmiyor daha çok huzursuzluk çıkıyor onlar istiyor hep yanında olayım ben istemiyorum. sevmeyiz pek birbirimizi. hersey zor gidiyor hayatımda anlamsız.bütün yol boyunca ağladım geldm hala ağlıyorum arkadasım yok kimsem yok eşim tek bir yere yollamıyor. çıldırcam burda. ailemin yanında olmk istiyorum :2:

eşinin göndermemesi kötüymüş, kaç yılllık evlisin

:5: çok üzgünsünüz hepiniz :5: içim acıdı inanın :5: benim erkek arkadaşım sakaryalı orda oturuyor ben de izmirde oturuyorum 3 yıldır görüşüyoruz artık işi ciddiyete dökelim diyor...ben illede 2013 olsun diyorum çünküüü ailemi bırakmak ve gitmek istemiyorum..orda izmirimsiz ailemsiz arkadaşlarımsız naparım ama elinde sonunda olacak :5: ben babamı özlerim ama :58: anneme sarılmak isterim ama :26: kardeşimle dertleşmek isterim ama :5: evlenebilelim diye tecilini kaldırıp askere gitti.şimdi şırnakta rabbim hayırlısıyla gelmesini nasip etsin bi de ....:74: 2013 e çok var :69: allahım kabus başlamasın hazır değilim...... :59: :58:

çok zor bir durum aileden uzak yaşamak katlanılabilir bi durum ama bazen dayanılmaz oluyor acısı :( telefon yetmiyor seslerini duymk yetmiyor.. :50::50::50:

sevdzhan ; bende ulkemden herkezden uzakim,hic bi tane bile doguru durust arkadasim yok!
ama bu durumdan bazen hosnukum bazende cok canim sikiliyo!
ESIMI COK SEVIYORUM ONA ASIGIM VE COK HAYRANIM,O BENIM HERSEYIM!
ALLAH UTANDIRMASIN,BUTUN SEVENLERI KORUSUN!:16::16::16:

tam benlik birkonu 2.5 ay önce eşimin memleket hasreti artınca :26: samsuna taşındık kaynanamın güzel katkılarıyla hiç ama hiç kimsem yok kızım hariç oda daha 2 yaşına gelio ufak bazen kafayı yicem zanıom :43:

bende balıkesirliyim evlendim konyaya gelin geldim gurbet çok zormuş insan yakınlarını özlüyor.benimde hiç arkadaşın yok konyada bıraktık geride geldik işte ama çok özlüyorum memleketimi arkadaşlarımı ailemi.......

Kızlaarrr istanbulda evliyim ve arkadaşım yok istanbulda olan bayanlar var mı :)

Back