• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memleketimden uzakta evliyim hiç arkadasım yok diyenler

kaç arkadaşın var

• baya var

OY: 0 0,0%
  • 20 tane

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

gulnagme

hokus pokus :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
391
8
118
bodrum
EVET SİZDE BENİM GİBİ MİSİNİZ.?
eski arkadaslarınız yanınızda yok
burdada fazla kimseyi tanımıyosunuz
kimse sizi tınlamıyor mu.

:çok üzgünüm:

:hulya:

Son düzenleme:
benimde :'( bütün arakdaşlarım kayseride ben ise Ankarada yapayalnız ayakta durmaya çalışıyorum. ama gücüm bitti bitecek. çok zorlanıyorum :(

yapmayın kızlar ya ben de uzağa gidiyorum. ama çalıştığım için arkadaşım olur die düşünüyorum . çünkü kendi memleketim dışında 2 yer değiştirdim. hep de arkadaşım oldu.arkadaş falan değil de beni memleketimden ailemden uzak olmak üzüyor

arkadaşlar ya içinizi karatmayın üzülmeyin bende sizin gibi ailemden memleketimden arkadaşlarımdan uzaktayım ama eşimin görevi dolayısıyla hemde doğudayızz yani mecburiyeteen kocamla heryer paris diyorummm ve yaşamaya devam ediyorum kimse yalnız değildir allah hepimizin yanında üzülmeyin herşey zamanla yoluna girer.:))

bende kendi şehrimden uzağa evlendim. ıstanbulluydum Eskişehir'e geldim. ılk başta tabii sudan çıkmış balığa döndüm. Ama eşim kurslara yazdırdı gidip gelirken şehre alıştım. Sonra işe başladım pek kafama göre birilerini bulamasamda 1-2 arkadaş edindim. Eşimin arkadaşlarıınn eşleriyle de tanıştım. Şu an evdeyim kayınvalidemle arkadaş gibiyiz sık görüşüyoruz diğer arkadaşlarla da öyle.. Ama ne de olsa ıstanbulda ki gibi değil. Zamanla çevreniz gelişir merak etmeyin..

evlendim. balıkesire gittim. ailem arkadaşlarım ist. da.çok ama çok sıkılıyorum arkadaşda bulamadım. bazden diyorum ki keşke evlenmeseydim. çok zor tek olmak ya ana baba kardeş yok.

5-6tane arkadasım var ama 2tanesı baska benım için.. çok samımıyız :nazar: 3umuzunde bulundugumuz sehırde hiç akrabası yok uzaklardan geldık ama kafa yapılarımız uyusuyor buda yter bize.
ancak evıme yerlestıgım ilk 1ay evımden hiç cıkmadım alısmak zor oluyor cidden

aynen bende sizdenim kızlar.kimsecikler yok ailemi işimi memleketimi bıraktım eşiminle gittim.ama hiç kimsem yok .geceleri hıçkırıklarla uyanmak çok kötü.ama alışırız zamanla çevrede ediniriz pat diye olmuyo zaman istiyor.sabırrr.

evlendim. balıkesire gittim. ailem arkadaşlarım ist. da.çok ama çok sıkılıyorum arkadaşda bulamadım. bazden diyorum ki keşke evlenmeseydim. çok zor tek olmak ya ana baba kardeş yok.

öyle deme canım ben de aynıyım ama hayat işte nolcağı belli olmuyo
götürdüğü yere eyvak-llah diyoruz :gitme:

:a015: ahhh ahhh burası tam benlik bende memleketimden bayaaa uzaklardayım tanımadığım bilmediğim bir kültürün içindeyim ,
samsunluyum ama diyarbakırda yasıyorum 1-2 aydır
kimsecikler gelip gitmiyor komsuluk olayı yok
ve daha kötüsü hiç arkadasımda yok tek arkaslarım eşim , bilgisayarım ve telefonum mafoldumben

Ayy kızlar naptınız yaa beni mahvettiniz :( Bende 5 ay sonra evleneceğim ve ıstanbul/Beylikdüzünde oturacağım ve hiç tanıdığım olmayacak, bende böyle zorluklar mı çekeceğim ya...

şans meselesi canım burda bir arkadas var uzaktan gelme ama ev sahipleri nasıl tutuyolar kızları gibi
yemeği bile orda yiyorlar gelinleride var ama bizde ne arar o sans yok anam yok evlenp gitme uzaklara

evet kızlar ya benimde hıc arkadaşım yok ve ailemden de uzagım cok zormuş. sevdigin birisiyle evleniyosun ama sevdiklerinden uzak kalıyosun napalım alışmaya calışacagız :çok üzgünüm

bende ailemden ,arkadaşlarımdan uzaktayım burda da var ama beraber büyüdüğüm arkadaşlar gibi sarmıyor çok özlüyorum onları ama çare yok

Back