• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

canımmm mutsuz olma sakın, tarih biraz ertelenmiş ama her şeyde vardır bir hayr diyelim..İki ay daha sabredersin bitanem onca zaman sabretmişiz iki ayda çabucak gelir geçer. Ailenin, ablalarının yanında olması çok güzel tabi ki ama bayram arefesi yoğun oldular demek ki, biliyorum ablanlar gibi olamam belki ama eğer iki ay sabredemem dersen 1 ay sonra istanbul dayım ben seve seve bakarım sana istersen gelir bende de kalabilirsin öğrenci evi olduğu için sıkıntı olmaz annem anlamasın dersen, gerçekten seni samimiyetini çok sevdim ben canım. Elimden gelen her yardımı yaparım yeter ki sen gel de ;)

Bademim kurban olayım sana kız ben :) Ben de seni çok sevdim ilk günden beri hep yanımdaydın,hala da öylesin.
Sen de gel tabii,ben de seni evimde seve seve ağırlarım.Ama ablamlara söyledikten sonra onlarsız ameliyata girersem beni doğduğuma pişman ederler :) Artık el mahkum,onların müsait olduğu zamanı bekleyeceğiz.Dediğin gibi bunda da vardır bir hayır,zaten bir yandan da böyle apar topar karar vermiş olmaktan korkuyordum.Rahat rahat hazırlayayım hem kendimi,hem psikolojimi.

Doğru söylüyorsun tabi canım, rahat rahat hazırlanırsın aceleye gelmemiş olur bazı şeyler. Bizler de sana her türlü destek için yanındayız bil yeter ;)

Bademim kurban olayım sana kız ben :) Ben de seni çok sevdim ilk günden beri hep yanımdaydın,hala da öylesin.
Sen de gel tabii,ben de seni evimde seve seve ağırlarım.Ama ablamlara söyledikten sonra onlarsız ameliyata girersem beni doğduğuma pişman ederler :) Artık el mahkum,onların müsait olduğu zamanı bekleyeceğiz.Dediğin gibi bunda da vardır bir hayır,zaten bir yandan da böyle apar topar karar vermiş olmaktan korkuyordum.Rahat rahat hazırlayayım hem kendimi,hem psikolojimi.

Canım... Hayırlısı olsun üzülme.Ben hep derim geç olsun güç olmasın diye :29: Aileden birinin olması önemli. Bence hiç üzülme..

Amin,teşekkürler arzum.Hayırlısı tabii.Üzülmüyorum artık,haklılar hem de çok hızlı gelişseydi daha endieli olurlardı.Ablam anneme de söylesek aslında o ne zaman istesen ne kadar istesen rahat rahat kalır yanında deedi.Sence annem bana destek olabilir mi sen söyle dedim,ameliyata girerken bile yapma kızım gel vazgeç der :)

Kalemcim biraz mutsuzum.Biraz buruğum.Biraz da dokunsan ağlayacağım.Ablamlar bu bayramı ayarlayamadı çok yakın bir zaman olduğundan ve bir çok yan etkenden dolayı.Haklılar en rahat gelebilecekleri zamanda ben bu kadar net karar verebilmiş olsaydım,hiçbir bahaneye gerek kalmadan gelebileceklerdi ama şimdi en yoğun ve bahane bulunamayacak dönemdeler.Ama ben de bir an önce ameliyat olmak ve milattan sonraya geçmek istiyorum.Uzun lafın kısası kararım karar,ama zamanı kurbana kaldı.Tabii Naci bey kurbanda müsaitse...

nemutlubanacım olsun 2 ay nedir ki göz açıp kapayana kadar geçer ama sen ameliyat tarihini ablanlara net olarak söyle ki kurban bayramında bahaneleri kalmasın... benim annem ameliyat sabahı kızım bu sene olmasan mı acaba ameliyatını demişti ben de küsmüştüm anneme taa kiş sedye gelip beni götürene dek... anneler işte korkuyorlar canımız acıyacak,başımıza birşey gelecek diye..benim ameliyat gecemle ilgili ayrıntıları bilseniz gülmekten ölürsünüz...tabii ki başrolde annem olunca annelerin potansiyelelri hiç tahmin bile edilemiyor..neyse üzme kendini demek ki 60 tan geriye sayım yapacağız

nemutlubanacım olsun 2 ay nedir ki göz açıp kapayana kadar geçer ama sen ameliyat tarihini ablanlara net olarak söyle ki kurban bayramında bahaneleri kalmasın... benim annem ameliyat sabahı kızım bu sene olmasan mı acaba ameliyatını demişti ben de küsmüştüm anneme taa kiş sedye gelip beni götürene dek... anneler işte korkuyorlar canımız acıyacak,başımıza birşey gelecek diye..benim ameliyat gecemle ilgili ayrıntıları bilseniz gülmekten ölürsünüz...tabii ki başrolde annem olunca annelerin potansiyelelri hiç tahmin bile edilemiyor..neyse üzme kendini demek ki 60 tan geriye sayım yapacağız

Benim geri sayım baya geriden oldu :)) Ama ben günümü aldığım günden itibaren sayacağım :)) Ameliyat günü almak için aradım bugün ama Naci bey yokmuş bayrama kadar.Bayramdan sonra aramamı söylediler.Ablam biz de bilelim şimdiden de ona göre ayarlayalım yalanları dedi :)
Ya işte ben annemin beni öyle konuşmalar yaparak,aklınca zararın neresinden dönersek kar mantığıyla sürekli vazgeçirmeye çalışarak,moralimi bozmasından korkuyorum.Onun için ablamlar ideal.Annem olsa bayrama kadar beklemem gerekmezdi o açıdan iyi olurdu ama,yok bunu göze alamıyorum.

Benim geri sayım baya geriden oldu :)) Ama ben günümü aldığım günden itibaren sayacağım :)) Ameliyat günü almak için aradım bugün ama Naci bey yokmuş bayrama kadar.Bayramdan sonra aramamı söylediler.Ablam biz de bilelim şimdiden de ona göre ayarlayalım yalanları dedi :)
Ya işte ben annemin beni öyle konuşmalar yaparak,aklınca zararın neresinden dönersek kar mantığıyla sürekli vazgeçirmeye çalışarak,moralimi bozmasından korkuyorum.Onun için ablamlar ideal.Annem olsa bayrama kadar beklemem gerekmezdi o açıdan iyi olurdu ama,yok bunu göze alamıyorum.

kuşadası tatili için ne dedin? :60:

özür dilemene gerek yok arkadaşım. özelden ya da e postadan. buradan da yazabilir, kimseyi merakta bırakmayabilirdin. sana zaman ayıranlara sen de zaman ayırabilirdin. istemen yeterliydi.
emeğimiz, zamanımız değerlidir. yeter ki değeri bilinsin ve işe yarasın. hepsi bu!
teşekkür de beklemiyoruz hiç kimseden.
kendine iyi bak.. ve bizleri haberdar edersen iyi olur sanki, değil mi?

:) İnşallah canım benim.2 ay var daha :( Nasıl geçecek bakalım.

kazak örebilirsin örneğin. :60: bulmaca çözebilirsin.
ameliyat için giysi hazırlığı yapabilirsin: önden düğmeliler....
ameliyat sonrası için (sporcu sütyenleriyle işin bittikten sonra) sütyen ve cici bici atletler bakabilirsin: yandan çarklılar...
bol bol hayal kurabilirsin. güzel rüyalar görerek uyanabilirsin: rüyaların gerçek olacak!
zaten çalışıyorsun. hafta içi zaman geçer. haftasonu da evini temizle. çık gez. 2 ay ne ki!

Back