- Konu Sahibi nemutlubana
canımmm mutsuz olma sakın, tarih biraz ertelenmiş ama her şeyde vardır bir hayr diyelim..İki ay daha sabredersin bitanem onca zaman sabretmişiz iki ayda çabucak gelir geçer. Ailenin, ablalarının yanında olması çok güzel tabi ki ama bayram arefesi yoğun oldular demek ki, biliyorum ablanlar gibi olamam belki ama eğer iki ay sabredemem dersen 1 ay sonra istanbul dayım ben seve seve bakarım sana istersen gelir bende de kalabilirsin öğrenci evi olduğu için sıkıntı olmaz annem anlamasın dersen, gerçekten seni samimiyetini çok sevdim ben canım. Elimden gelen her yardımı yaparım yeter ki sen gel de
Bademim kurban olayım sana kız ben :) Ben de seni çok sevdim ilk günden beri hep yanımdaydın,hala da öylesin.
Sen de gel tabii,ben de seni evimde seve seve ağırlarım.Ama ablamlara söyledikten sonra onlarsız ameliyata girersem beni doğduğuma pişman ederler :) Artık el mahkum,onların müsait olduğu zamanı bekleyeceğiz.Dediğin gibi bunda da vardır bir hayır,zaten bir yandan da böyle apar topar karar vermiş olmaktan korkuyordum.Rahat rahat hazırlayayım hem kendimi,hem psikolojimi.