- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi nemutlubana
-
Geçmiş olsunnnn inş bizde bu kervanda yer alırız
bu arada arzum77 senin doktorun hasan beydi sanırım o 3 boyutlu çalışma yapıyor mu?
Bim baam boom çok şükür dostlar benim de artık memelerim var :)Oldu da bitti dostlar çok şükür.9 gibi girdim ameliyata 12buçuk gibi kendimdeydim. Bayılmam ayılmam çok rahat oldu,şu anda bir gerginlik hissi var,çok ağrım yok,olduğunda hemen kontrol altına alınıyor zaten.Ayceyim yanımda sağolsun bebek gibi bakıyor banaBademcim mutlu haberimi paylaşmışsın çok sağol tatlımÇilekcim sana da çok teşekkürlerGelen arayan dua eden iyi niyetlerini gönderen hepiniz çok sağolun sizi seviyorum
Bim baam boom çok şükür dostlar benim de artık memelerim var :)Oldu da bitti dostlar çok şükür.9 gibi girdim ameliyata 12buçuk gibi kendimdeydim. Bayılmam ayılmam çok rahat oldu,şu anda bir gerginlik hissi var,çok ağrım yok,olduğunda hemen kontrol altına alınıyor zaten.Ayceyim yanımda sağolsun bebek gibi bakıyor banaBademcim mutlu haberimi paylaşmışsın çok sağol tatlımÇilekcim sana da çok teşekkürlerGelen arayan dua eden iyi niyetlerini gönderen hepiniz çok sağolun sizi seviyorum
Nemutlusanaaa.... Artık sende cicilerine kavuştunGeçmiş olsun canım,sorunsuz bir süreç diliyorum arkadaşım.Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun, hayırlı olsun canım. inşallah çok çok mutlu olursun onlarla, benim gibi depresyona girmezsin
Nemutlubanaaa'mmm
ne mutlu kız sana :)
kavuştuk ikizlerine sendeee
bebeğim iyileşte detaylardan haber ver çatladık burda ayol
uyuyup duruyorsundur sen şimdi hebire
ben 12 de girip akşam 7 de uyandığımdan benim ertesi güne kadar sersemliğim sürmüştü
Canımmmm nasılsın acaba şuan, daha iyisindir umarım? Geldim ama çok kalamadım ki bu İstanbul trafiği yüzündendikkatini birazcık dağıtabildiysek nemutlubize :) bir dahaki görüşmede geniş zamana yayarız..Ayceyycm seninle de tanıştığımıza çoooook memnun oldum, ay ne güzel bi gün :)
nemutlubanaaaa :))) sen de kavustun memişlerine ne güzel :) çok geçmiş olsun canım benim, insallah her sey gönlünce olur. Yanında ayceyyy mi varne büyük şans keske benim de yanımda olabilse eminim çok güzel bakmıstır sana :)
Canim benim hayirli ugurlu olsun. Sonunda sen de kavustun,kervana:)! katildin:))Mutlulugun daim olsun arkadasim ...
Aman aman kimler gelmişaksilik çıkmadan kavuştun şükür memelerine dertsiz tasasız iyileşme süreci diliyorum sana
Aycey bana da gel bak beklerim kıskandım nemutluyu
Geçmiş olsun kervanın yeni üyesi.İnşallah istediğin gibi olurlar zamanla, darısı tüm isteyenlerin başına..Ağrı sızı durumların yoktur umarım
Canımmmm nasılsın acaba şuan, daha iyisindir umarım? Geldim ama çok kalamadım ki bu İstanbul trafiği yüzündendikkatini birazcık dağıtabildiysek nemutlubize :) bir dahaki görüşmede geniş zamana yayarız..Ayceyycm seninle de tanıştığımıza çoooook memnun oldum, ay ne güzel bi gün :)
Bence de ikinci gün olmasına rağmen sonuç harika görünüyordu canımmm ablanla aynı fikirdeyim :)
nemutlubanaaaa :))) sen de kavustun memişlerine ne güzel :) çok geçmiş olsun canım benim, insallah her sey gönlünce olur. Yanında ayceyyy mi varne büyük şans keske benim de yanımda olabilse eminim çok güzel bakmıstır sana :)
Aman aman kimler gelmişaksilik çıkmadan kavuştun şükür memelerine dertsiz tasasız iyileşme süreci diliyorum sana
Aycey bana da gel bak beklerim kıskandım nemutluyu
canım çokk geçmiş olsun,çok sevindim senin konunu baya bi takip etmiştin ilk açtığın zamanlarda.benim de bugün 4. günüm inan ilk günlerin ardından okadar çabuk geçiyoki zaman...aramızda 1 kişi daha hayallerine kavuştu ne güzellll
Tatlım merhabalar :) buradan da geçmiş olsun diyeyim her kese diyoruz ya kural bozulmasınçok çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Aramıza hoş geldin, iyi ki geldin canım... Seni kocaman öpüyorum Sen de çok sağol
Ben göremedim haksızlık buuu.. Neyse sen öyle diyorsan görmüş kadar oldum bedemcim. Ben seni de göremedim bak bu da ikinci haksızlık
nemutlubana tatlım bugün ben ancak girebildim forumagüneşli havayı gördüğüm anda kendimi tutamıyorum habire gezmece. İnşallah sen de iyileş cicilerine sütyen bakmaya gideriz ben bugün ön araştırma yaptım biraz hava kararınca da tek başıma sinema keyfi yaptım süperdi Bu arada senin memişleri badem görmüş ben göremedim napıcaz şimdi?
Aaa devrem ne güzel,aynı zamanlarda kavuşmuşuz demek bebeklerimize :) Evet çok şükür,benim de bugün 3.günüm ve gayet iyiyim maşallah ikimize de
Kıskanma kuzum jeleseccim ben hepinizi gezerim sırayla yeter ki aynı güne denk gelmesinSırada ne vardı canım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?