- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi nemutlubana
Nemutlum ne güzel sayıyorduk oldun bittin bak bi boşluk oldu bende alışmışım seninle saymaya :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))) kıskancım ben benim sırada karın germem var canım :18: bu son ameliyat inşallah daha var benim zamanım önümüzdeki mart nisan gibi
Aaa devrem ne güzel,aynı zamanlarda kavuşmuşuz demek bebeklerimize :) Evet çok şükür,benim de bugün 3.günüm ve gayet iyiyim maşallah ikimize de
Canım beniiim Çok çok hoş bulduum,ne de güzel bir aranız varmış
İlk gün sargılı direnli hiçbirşey anlaşılmaz vaziyetteydiler, badem geldiğinde tam sargılar direnler çıkarılıyordu.Merak etme canım en yakın zamanda sen de görürsün
O zaman napıyoruz,en kısa zamanda yeniden görüşüyoruuuz
Valla enerjine hayranım,ne güzel ooh gez.Çamaşır bakma aşamasında çok eğleneceğiz,ömrümde çamaşır bakmak eğlenceden çok ızdırap olmuştu hep,çok şükür bu da nasip oldu.
ben çok ihmal etmişim buraları, herkesler ameliyat olmuş
hepinize geçmişler olsun, umarım ağrısız sızısız tez zamanda süper görünürler
Nemutlum ne güzel sayıyorduk oldun bittin bak bi boşluk oldu bende alışmışım seninle saymaya :))
Ebet en kısa zamanda göreyim ay pardon görüşelim diyecektim tatlım memişler güzelleştikce ne baksam sönük kalıyor karşısında :) M.Ö ihtiyaçtan alırken şimdi zevkten alıyorum bakıyorum süper bir duygu sen de bir kaç güne kalmaz yaşarsın canım :)) Sevgiler
Ben göremedim haksızlık buuu.. Neyse sen öyle diyorsan görmüş kadar oldum bedemcim. Ben seni de göremedim bak bu da ikinci haksızlık
Ben de göremeyecektim az daha geç gitseymişim ama bu güzelliklerden mahrum kalamazdım hehe :))) evet ya, gelemedim ben o gün talihsizlik oldu evden çıkmışken dönmek zorunda kaldım bir şeyler ayarlamak lazım, bence çamaşır alışverişine çıkmak çok zevkli olur nemutlu da geçsin normal sütyene:) ben birara kendimi durduramıyordum sütyen almaktan gece rüyalarımda dantelli rengarenk sütyenler görüyordum :))
Tatlım o dediğinden ben de istiyorum :) sen ol ameliyatını ben gelir beklerim seni Allah kısmet ederse senden de kopya çekerim hem sonrası nasıl oluyor yakinen takip etmiş olurum bir taşla iki kuş mayıs haziran gibi de ben istiyorum kısmet olursa haydi öpücükledim seni
Ben de göremeyecektim az daha geç gitseymişim ama bu güzelliklerden mahrum kalamazdım hehe :))) evet ya, gelemedim ben o gün talihsizlik oldu evden çıkmışken dönmek zorunda kaldım bir şeyler ayarlamak lazım, bence çamaşır alışverişine çıkmak çok zevkli olur nemutlu da geçsin normal sütyene:) ben birara kendimi durduramıyordum sütyen almaktan gece rüyalarımda dantelli rengarenk sütyenler görüyordum :))
Canlı örnek gör bak ben bunu çok yaptım 10.tane karın görmüşümdür senin karnın fıstık gibidir ihtiyacın yoktur eminim bende öpücükledim seni
çok hoş olmuş çok da güzel olmuş.
:)) En kısa zamanda yapalım bunu,hey özgürlüüüük :))
Teşekkür ederim ama sanırım avatardaki resmi benim sandınız,onlar benim değil
tatlımm tekrar gecmıs olsun. emınım senınkıler de bomba olmuslardır
Bu zor günlerimde beni bir an bile yalnız bırakmayan ayceyim,bademim,çilekim,kalemim,melbam ne kadar teşekkür etsem az,ne desem eksik.Yine de dilim döndüğünce sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Mükemmel insanlarsınız,birbirimizi en iyi biz anlarız,bu konuları kimseyle konuşamıyoruz ama kendimi hiç yalnız hissettirmediniz bana.Tabii aileme minnetim de sonsuz ama siz de benim bir ailem oldunuz.Aklıma ne geldiyse günün her saati size sordum,tecrübelerinizden faydalandım,hep desteğinizi hissettirdiniz,hep ilgilendiniz aradınız sordunuz saat saat hatta geldiniz hatta nazımı çektiniz :) Ve burdaki forumdaki arkadaşlarım,iyi niyetinizle güzel dualarınız hep yanımda oldu.Hepiniz iyi ki varsınız.
Bu zor günlerimde beni bir an bile yalnız bırakmayan ayceyim,bademim,çilekim,kalemim,melbam ne kadar teşekkür etsem az,ne desem eksik.Yine de dilim döndüğünce sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Mükemmel insanlarsınız,birbirimizi en iyi biz anlarız,bu konuları kimseyle konuşamıyoruz ama kendimi hiç yalnız hissettirmediniz bana.Tabii aileme minnetim de sonsuz ama siz de benim bir ailem oldunuz.Aklıma ne geldiyse günün her saati size sordum,tecrübelerinizden faydalandım,hep desteğinizi hissettirdiniz,hep ilgilendiniz aradınız sordunuz saat saat hatta geldiniz hatta nazımı çektiniz :) Ve burdaki forumdaki arkadaşlarım,iyi niyetinizle güzel dualarınız hep yanımda oldu.Hepiniz iyi ki varsınız.
hani benim ismim bikerem aycey yokken ben vardım
sende iyi ki varsın nemutlu
Oy yerim,jelesecimm iyi ki varsın,geri sayımlar kraliçesi
hani benim ismim bikerem aycey yokken ben vardım
sende iyi ki varsın nemutlu