- Konu Sahibi nemutlubana
-
kas altımı oldu arkadasım ondan mı kollarını kaldıramıyorsun 1 haftada normal yaşantımıza dönemiyor muyuz ya korktum bak şimdi
benim 3 gün içinde kendim kalkıp günlük hayatıma dönmem gerekiyor. iş yerinde masa basındayım o konuda sıkıntım yok 5 gün rapor alırsam 1 haftada calısır duruma gelirim. beni korkutan kızım. 2 yasında oldugu için durdan hastayımdan anlamıyor. bakalım ne yapacaz
evet kas altı oldu cnm dual plane yöntemyle bi kısmı kas altı bi kısmı üstü.kaslar kesildği için zor oluyor ama hem doktorum hemde ben bu yöntemi istedk.ama brzda bnm bünyem zayıf sanırım brz ağır geçiriyorum bn bu süreci
butterfly canım sana yazmıştım nasıl olduğumu konuşulanlardan bnde 3-4 günde ayaklancağımı 1 hftada tamamen iileşceğmi düşünmüştüm ama öyle olmadı.yrn bi hfta olcak ama kendi başıma yatıp kalkamıyorum bile yemek yiyemiyorum wc ye gidemiyorum.tabi herkes farklıoluyor doktor öyle dedi burda kas altı olup hemen normal hayatına dönen arkadaşlarda vardı inş bnm gbi olmazsınız
kızlar önceden yazan varsa göremedim çok geriye gtmedm okumak için kusura bakmayın,iyiyim yrn ameliyat olalı bir hafta olcak baya zor oldu bnmki hala kendi başıma wc ye gidemyrm yatıp kalkamıyorum.kollarımı açamıyorum ama her gün brz daha iyiyim inş bayrama kdr normal hayatıma döneblrm.brz dha kendmi toplayınca ayrıntıları yazıcam teşekkür ederim hepinize
evet kas altı oldu cnm dual plane yöntemyle bi kısmı kas altı bi kısmı üstü.kaslar kesildği için zor oluyor ama hem doktorum hemde ben bu yöntemi istedk.ama brzda bnm bünyem zayıf sanırım brz ağır geçiriyorum bn bu süreci
butterfly canım sana yazmıştım nasıl olduğumu konuşulanlardan bnde 3-4 günde ayaklancağımı 1 hftada tamamen iileşceğmi düşünmüştüm ama öyle olmadı.yrn bi hfta olcak ama kendi başıma yatıp kalkamıyorum bile yemek yiyemiyorum wc ye gidemiyorum.tabi herkes farklıoluyor doktor öyle dedi burda kas altı olup hemen normal hayatına dönen arkadaşlarda vardı inş bnm gbi olmazsınız
Çarşamba yollarındaaaaa,umudum doktorumda aman aman umudum doktorumda
Oy ne imiş ne imiş aman aman, kaderim böyle değilmiş,
Gizli iş çevirmek aman aman, ateşten gömlek imiş
Oldu mu canım
Sen giydin o ateşten gömleği artık bu yola girdin kaçarı yokameliyat sonrası neler neler döşer sin sen buralara senin yazdıklarını keyifle okuyorum
Yok vallahi,gerçektende öyle ama...Ellerimle tutuyordum,birdaha onları i şekilde góremeyecegim için tuhaf olmuştum.Çünkü iyi kötü hep benimleydiler,anılarım vardı...EmektarlarımAma onlara vereceğim ennn güzel hediye olduğu içinde çok mutluydum.Şimdi onlara en güzel,havalı cicileri alıyorum şımartıorum Fotolarima hiç yorum yapmadın ama :44: Begenmedinmi yoksa
walla ben kıyaslama yapmak için fotosunu çekmiştim ameliyattan önceki gün :)
kızlar önceden yazan varsa göremedim çok geriye gtmedm okumak için kusura bakmayın,iyiyim yrn ameliyat olalı bir hafta olcak baya zor oldu bnmki hala kendi başıma wc ye gidemyrm yatıp kalkamıyorum.kollarımı açamıyorum ama her gün brz daha iyiyim inş bayrama kdr normal hayatıma döneblrm.brz dha kendmi toplayınca ayrıntıları yazıcam teşekkür ederim hepinize
benim 3 gün içinde kendim kalkıp günlük hayatıma dönmem gerekiyor. iş yerinde masa basındayım o konuda sıkıntım yok 5 gün rapor alırsam 1 haftada calısır duruma gelirim. beni korkutan kızım. 2 yasında oldugu için durdan hastayımdan anlamıyor. bakalım ne yapacaz
Sen giydin o ateşten gömleği artık bu yola girdin kaçarı yokameliyat sonrası neler neler döşer sin sen buralara senin yazdıklarını keyifle okuyorum
Anammm çok az kalmış yavrum ne alemdesin anlat hele ben bile heyecanlandım şuan vallahi, özledim seniiiiiiiiii
6...Sevdiğim sayı 6...
Bazı günler ben oturup da 6 için bir şarkı söylerim...hıhıı 6...
6 tuğla düşünürüm,bazen de 6 çubuk...
Ama bu 5 değil ki Edi..6...
Senin 2 gözün 1 burnun var,bir elde tam 5 parmak var,4 ayağı var iskemlenin,6'nın yerini tutamaz hiç.
6 kadar güzel değil...
Bazen Büdü bir sayı tut derler bana ben hep o sayıyı tutarım,sevdiğim sayı 6...
Sağ elimde 5 parmak, sol elimde 5 parmak, say bak say bak saaay bak
geçmiş olsun cnm ...zorluklar hergün birazdaha azalıcak
çok teşekkür ederim canım inş,şu an tek korkum bayramda herkesin sıkıca sarılması napıcam blmiyorum
çok kötü grip oldum dekimse sarılıp koklaşmak istemez... vallahi bana telde bile dese bi arkadaşım ufaklık var diye gitmiyorum
benim 3.yaşındaki miniğim çok güzel söylüyor bu şarkıyısayıyoruz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?