Memeliler kervanına katılmak için süreçler

kas altımı oldu arkadasım ondan mı kollarını kaldıramıyorsun 1 haftada normal yaşantımıza dönemiyor muyuz ya korktum bak şimdi

evet kas altı oldu cnm dual plane yöntemyle bi kısmı kas altı bi kısmı üstü.kaslar kesildği için zor oluyor ama hem doktorum hemde ben bu yöntemi istedk.ama brzda bnm bünyem zayıf sanırım brz ağır geçiriyorum bn bu süreci
butterfly canım sana yazmıştım nasıl olduğumu konuşulanlardan bnde 3-4 günde ayaklancağımı 1 hftada tamamen iileşceğmi düşünmüştüm ama öyle olmadı.yrn bi hfta olcak ama kendi başıma yatıp kalkamıyorum bile yemek yiyemiyorum wc ye gidemiyorum.tabi herkes farklıoluyor doktor öyle dedi burda kas altı olup hemen normal hayatına dönen arkadaşlarda vardı inş bnm gbi olmazsınız

öncelikle çok geçmiş olsun, oldu bitti dicem ama henüz bitmemiş. maalesef bünyeden bünyeye iyileşme süreci farklı oluyor. yine de sıkma canını, ağrı kesicini al, zor kısmını atlattın, bundan sonrası bekleyerek geçecek artık, sonra da güle güle kullacaksın

çok hızlı ve rahat bir iyileşme süreci diliyorum sana canım kişiden kişiye değişiyor bu zorlanma durumu dinlen yorma kendini sevgiler

Cnm zor kısmı atlattın işte, bikaç gün boyunca senden ses cıkmasını beklemiyodum ben zaten :)
Bende dual plane ile oldum biliyosun, ilk 2 gün berbattı, aynen tuvalete bile giderken yardım aldım annemden.
Ama 4. gün istanbula gidip bi iş toplantısına katıldım, kolumda çantamı taşıdım felan. Ama otel odasında tek başıma zorlanmadım degil, tüm gece oturur pozisyonda uyumaya çalışmıştım, dogrulupta tek başıma kalkamayacağımı bildigim için. Hatta ben 3 hafta boyunca hep dik ve saga sola bile dönemeden yattım. Ama yemegimi ilk gün hariç hep kendim yedim.

1 haftadan sonra daha hızlı ilerleyecek iyileşmen, ama zor cidden, bir destekçinin muhakkak olması lazım. Özellikle çalışanların minimum 1 hafta izin alması gerekiyor. Ben tabi kendi yaşadıklarımdan yola çıkıp, sadece bu yöntem(dual plane) için konusuyorum

tekrar geçmişler olsun cnm, 2-3 hafta geçsin ameliyat sıkıntılarını atlatmış, boyutuyla, şekliyle felan ilgili konuşmaya başlamış olursun :)

Ben de onlara gözüm gibi bakacağım, ne isterlerse alacağım
Bu eser senin en kıymetli hazinendir, istikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici düşmanların olacaktır
Canım foruma akşamdan akşama giriyorum, girdiğimde de yazılanlara bakıyorum daha çok, yoksa neyini beğenmeyeyim memeli hatuncum

walla ben kıyaslama yapmak için fotosunu çekmiştim ameliyattan önceki gün :)

Benim de var m.ö. albümüm m.s. yi de sabırsızlıkla bekliyoruz

Canım ya umarım en yakın zamanda biter sıkıntıların, güzelliğin tadını çıkarmak kalır geriye. Geçmişler olsun

İnşallah kolay atlatırsın canım, ben ertesi gün yola çıkacağım :18:

Sen giydin o ateşten gömleği artık bu yola girdin kaçarı yok ameliyat sonrası neler neler döşer sin sen buralara senin yazdıklarını keyifle okuyorum

Döşerim tabi, döşetene bakın siz

Anammm çok az kalmış yavrum ne alemdesin anlat hele ben bile heyecanlandım şuan vallahi, özledim seniiiiiiiiii

6...Sevdiğim sayı 6...
Bazı günler ben oturup da 6 için bir şarkı söylerim...hıhıı 6...
6 tuğla düşünürüm,bazen de 6 çubuk...
Ama bu 5 değil ki Edi..6...
Senin 2 gözün 1 burnun var,bir elde tam 5 parmak var,4 ayağı var iskemlenin,6'nın yerini tutamaz hiç.
6 kadar güzel değil...
Bazen Büdü bir sayı tut derler bana ben hep o sayıyı tutarım,sevdiğim sayı 6...

hahh haaa nostalji

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm ...zorluklar hergün birazdaha azalıcak

benim aile bilmiyor halada anlamadılar sarılıkren göğüslerini içe çek yani kambur durarak, eğil sarıl yani benim taktiğim oydu

çok teşekkür ederim canım inş,şu an tek korkum bayramda herkesin sıkıca sarılması napıcam blmiyorum

çok kötü grip oldum de kimse sarılıp koklaşmak istemez... vallahi bana telde bile dese bi arkadaşım ufaklık var diye gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…