- Konu Sahibi nemutlubana
-
canım güzel haberlerini bekliyoruz biticek artık kabus günler... kendini naci beyin ellerine bırak gerisini düşünme. çok güzel sonuç alacaksın merak etme... :)))
mutlu sona saatler kaldı
Evettttttt simdide saat olarak geri sayımmm yapalım :)))
baya uzun araştırma süreci sonunda son güne girdin. Umarım herşey istediğin gibi olur ve bomba gibi aramıza dönersin.ameliyatına kalan zaman dilimi 19 saat
yarın bu vakitlerde ameliyattan uyanmış,rüyada mı gerçekte mi olduğunu anlamaya çalışırsın,hadi bakalım şans seninle olsun,geçmişler olsun
Canımsınız, hep yanımda oldunuz, sayılı saatler kala da yanımdasınız. İyi ki varsınız. Seviyorum hepinizi
Epilasyonuma gittim geldim, bugün izinliyim, uykum geldi gece hiç uyuyamadığımdan.
Heyecan panik arası bir ruh halindeyim. Bu ruh halini ne kadar bastırmaya çalışsam da rüyalarımı etkiledi. Uyanıp uyanıp ameliyatım aklıma geldikçe uykumu kaçırdım.
Az önce Naci beyi aradım, gece uyumaya çalış dedi. Gece uykusunu alanlar anesteziden daha rahat ayılıyorlar dedi.
İlaç içme ama Pasiflora gibi bir şey al yatmadan önce, 12'den sonra da bir şey yeme içme dedi.
Biraz şekerleme yapacağım, görüşürüz kızlar.
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.İnsallah beklediğin gibi güzel olur...darısı bizim gibi ameliyat olmayı isteyenlerin başına:)
kızlar bir doktorla görüştüm burda aklıma bazı şeyler takıldı benim ölçülerimi aldı ben sutyende 80 giyiniyorum çnkü sırtım geniş ve göğüslerimde hiç yokneyse doktor sırt ölçümü 70 olduğunu söyledi ama 70 sutyende üzerime kapanmıyor benim :S:S:S çok zayıf değilim silikon dışardan belli olmaz dedi ama alt kısımları ellediğinde belli olabilir dedi kafam çok çok çok karıştı
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.İnsallah beklediğin gibi güzel olur...darısı bizim gibi ameliyat olmayı isteyenlerin başına:)
hayatım her zman yanındayız.saatler kaldı dıyerek heyecanını artırmayalım.hayırlısıyla guzel hebrlerını beklıyoruz hepımız. yarın yenı cicilerine kavusuyorsun bundan daha mutluluk verıcı bişey var mı söle bakemD
Canımsınız, hep yanımda oldunuz, sayılı saatler kala da yanımdasınız. İyi ki varsınız. Seviyorum hepinizi
Epilasyonuma gittim geldim, bugün izinliyim, uykum geldi gece hiç uyuyamadığımdan.
Heyecan panik arası bir ruh halindeyim. Bu ruh halini ne kadar bastırmaya çalışsam da rüyalarımı etkiledi. Uyanıp uyanıp ameliyatım aklıma geldikçe uykumu kaçırdım.
Az önce Naci beyi aradım, gece uyumaya çalış dedi. Gece uykusunu alanlar anesteziden daha rahat ayılıyorlar dedi.
İlaç içme ama Pasiflora gibi bir şey al yatmadan önce, 12'den sonra da bir şey yeme içme dedi.
Biraz şekerleme yapacağım, görüşürüz kızlar.
bundan eminim canım benimİnşallah canım, inşallah herkes emeline kavuşsun, mutlu olsun. Ben de hayırlısıyla atlatayım geleyim burada anlatayım inşallah.
Siz demeseniz de ben sürekli bunu düşünüp heyecanımı arttırıyorum tatlım merak etme sen
İnşallah hayırlısıyla kavuşalım güzel memelere canım benim
canım şimdiden geçmiş olsun diyorum ameliyat sonrası süreç çok hızlı geçiyor ,benim tam bir hafta oldu, hiç anlamadım darısı sana canım dualarımız seninle...
çok doğru hem uykunu almak önemli hemde pozitif düşünce ile ameliyata girmek sakın unutmanasıl girersen öyle ayılıyorsun ben meme ve diğer işlemlerin olduğu ameliyatıma girerken hep küçüğü düşündüm ufak ya bana birşey olursa kim bakar vs.narkozdan uyanırken adını sayıklamış ve ağlamışım düşün bilinç altını o yüzden rahat ol hadi iyi şekerlemeler sana
bundan eminim canım benimama sakin ol sonra kavusacagın güzellikleri düşün
canım şimdiden geçmiş olsun diyorum ameliyat sonrası süreç çok hızlı geçiyor ,benim tam bir hafta oldu, hiç anlamadım darısı sana canım dualarımız seninle...
canım yarın büyük gün. insallah mutlu mutlu gelip anlatacaksın
Gece pasifloramı içtim yattım, hemen uyuyamadım ama uyuduktan sonra da uyanmadım.
Sabah erkenden yollara döküldük, hastaneye vardığımızda fazlasıyla erkendi :)
Odam daha hazır olmadığından geçici olarak bir odaya aldılar, ameliyat önlüğünü giydirdiler.
Kan aldılar, damar yolunu açmak için serum takıldı. Kısa bir süre sonra gelip serumu çıkardılar. Diğer kolumdan tekrar kan aldılar. Az önce alınan kanın yeterli gelmediğini söylediler.
Bir süre sonra anestezist geldi, ayrıntılı sorular sordu, bir hastalığımın olup olmadığını araştırır gibiydi.
Kan değerlerimde kanın pıhtılaşmasını sağlayan hormonların yüksek olduğunu, yani kanın pıhtılaşmasıyla ilgili bir problem yaşanabileceğini söyledi. Bu durumda acil bir ameliyat da olmadığı için bu riski göze almanın yanlış olacağını iletti. Bu durumun sebebinin araştırılması için ertelenmesini tavsiye etti.
Sonra Naci bey geldi, bir de o açıkladı durumu, 2 değerin olması gerekenin üstünde olduğunu, bu durumda ameliyatın riskli olabileceğini, bir probleme yol açabileceğini anlattı uzun uzun. Sen ağladın mı dedi, ben de ağlamadım ama dokunsanız ağlayabilirim dedim, sarıldı, benim gözlerim doldu tabii... Herşey ayarlanmıştı dedim, tekrar ayarlanır üzülme dedi. Espiriler yaparak beni rahatlatmaya çalıştı. Yanımda 355 cc de getirmiştim dedi :) Üzülme tekrar yaparız, her şey tekrar ayarlanır, ama bir problem bir defa yaşanır sonra dönüşü olmaz dedi. Artık Naci beyi daha çok seviyorum. Artık bende yeri daha da ayrı. Başka bir doktor veya anestezist olsaydı parayı düşünüp bu riske girebilirdi ama ben anestezistime de Naci beye de bir kez daha hayranlık besledim.
Her işte bir hayır vardır, şimdi yapılacak iş bir hematolog bulup bu değerlerin neden yüksek olduğunun araştırılması.
Yıllık iznimi almış olduğum için ve tükettiğim için bu yıl içinde artık ameliyat olamam. En yakın Ocak veya Şubat'a ertelendi bu iş.
Evet her işte hayır vardır. Evet herşeyin başı sağlık. Evet sonradan problem yaşamaktansa öngörüp önlem almak daha iyidir.
Ama tüm bu mantıklı cümleler kalbimi soğutuyor mu? Pek değil.
Benden haberler bunlar arkadaşlar. :26:
Naci bey zaten böyle bir riske hayat da girmez, ben meme ve karın germeyi bir istiyorum dediğimde kısa bir süre önce yine estetik ameliyatı olmuş tatsız bir olay yaşamışsın risk almayalım ayrı ayrı yapalım bu işlemleri demişti,hiç üzülme en doğru karar verilmiş, sana bu durumda moral vermesi taktire şayankan pıhtılaşması bu ameliyatlarda çok riskli canım inan senin adına sevindim Allah korumuş çok öptüm
Herkese sağlıklı huzurlu sevgi dolu bir bayram diliyorum
aaaa demek kalbim soğur mu soğumaz mı? soğuyacak tabii ki... her işte bir hayır vardır,ben 2009 yerine 2007 ya da 2006 da olsaydım ameliyatımı,başka bir doktora olacaktım, naci beyi tanıyamayacaktım, serum fizyolojik ve siboplu protezler kullanılacaktı,sonra 6 ay sonra onların siboplarının çıkması için yeni bir ameliyat daha olacaktı, o zaman da ameliyata 2 gün kalası iptal ettim,seni öyle iyi anlıyorum ki bu ameliyatı isteyip olamamak ama bak benim ameliyatı iptalim benim için çok daha iyi bir sonuç ortaya çıkardı,belki de bu kan tahlili olmasaydı sen böyle bir tahlil yaptırmayacaktın, o yüzden üzülmek yok,bunca sene bekledin bir kaç ay daha dişini sıkarsın,vallahi ben dişimi sıka sıka 5 sene sıktım,sen benim gibi yapma ama en fazla 2-3 aay sonra yine ayarlanır herşey üzme kendini lütfenGece pasifloramı içtim yattım, hemen uyuyamadım ama uyuduktan sonra da uyanmadım.
Odam daha hazır olmadığından geçici olarak bir odaya aldılar, ameliyat önlüğünü giydirdiler.
Kan aldılar, damar yolunu açmak için serum takıldı. Kısa bir süre sonra gelip serumu çıkardılar. Diğer kolumdan tekrar kan aldılar. Az önce alınan kanın yeterli gelmediğini söylediler.
Bir süre sonra anestezist geldi, ayrıntılı sorular sordu, bir hastalığımın olup olmadığını araştırır gibiydi.
Kan değerlerimde kanın pıhtılaşmasını sağlayan hormonların yüksek olduğunu, yani kanın pıhtılaşmasıyla ilgili bir problem yaşanabileceğini söyledi. Bu durumda acil bir ameliyat da olmadığı için bu riski göze almanın yanlış olacağını iletti. Bu durumun sebebinin araştırılması için ertelenmesini tavsiye etti.
Sonra Naci bey geldi, bir de o açıkladı durumu, 2 değerin olması gerekenin üstünde olduğunu, bu durumda ameliyatın riskli olabileceğini, bir probleme yol açabileceğini anlattı uzun uzun. Sen ağladın mı dedi, ben de ağlamadım ama dokunsanız ağlayabilirim dedim, sarıldı, benim gözlerim doldu tabii... Herşey ayarlanmıştı dedim, tekrar ayarlanır üzülme dedi. Espiriler yaparak beni rahatlatmaya çalıştı. Yanımda 355 cc de getirmiştim dedi :) Üzülme tekrar yaparız, her şey tekrar ayarlanır, ama bir problem bir defa yaşanır sonra dönüşü olmaz dedi. Artık Naci beyi daha çok seviyorum. Artık bende yeri daha da ayrı. Başka bir doktor veya anestezist olsaydı parayı düşünüp bu riske girebilirdi ama ben anestezistime de Naci beye de bir kez daha hayranlık besledim.
Her işte bir hayır vardır, şimdi yapılacak iş bir hematolog bulup bu değerlerin neden yüksek olduğunun araştırılması.
Yıllık iznimi almış olduğum için ve tükettiğim için bu yıl içinde artık ameliyat olamam. En yakın Ocak veya Şubat'a ertelendi bu iş.
Evet her işte hayır vardır. Evet herşeyin başı sağlık. Evet sonradan problem yaşamaktansa öngörüp önlem almak daha iyidir.
Gece pasifloramı içtim yattım, hemen uyuyamadım ama uyuduktan sonra da uyanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?