- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
- Konu Sahibi nemutlubana
-
bzm buralarda kimse önemsemez olsun olsun diip sımsıkı sarılırlar ah halden anlasalar
Kızlar 2 ya 2...:18:
Düşündükçe heyecan basıyor,nasıl olacak nasıl geçecek neye benzeyecek Allah'ım yardım et
dur sakin ol bibişi kalmadı olcak bitcek hemencecik.
bu arada ameliyata gergin girme lütfen, pozitif ol, pozitif çık. gergin girersen ameliyat sonrası da gerilirsin. bak bu kadar çok kişi atlattı, sen de atlatacaksın. moralin yüksek olsun, güzel olacak
nemutlubana ne zaman gidiyosun cnm ?
Yarın değil öbür gün
uuuhhh gelmiş çatmış ben bayadır telden giriyom kaçırmışım kime olacaksın ?
:) Sorma ya, sayarken iyiydi, bir baktım bitmiş
Naci Çelik canım, son karar
ohhh ohh hadi hayırlısı bakalım görelim cici memişleri hihihi :)))
Kızlar 2 ya 2...:18:
Düşündükçe heyecan basıyor,nasıl olacak nasıl geçecek neye benzeyecek Allah'ım yardım et
canım ya ben de Özlem Hanım'dan tarih istediğimde 24 Ekim ama 2.ameliyat olur demişti :) kabul etseydim senden hemen sonra ameliyata girecektim :)) bayramın 1.günü ziyaretler olur diye sonraki haftalara erteledim heheh..şimdiden bol şans umarım çooook başarılı ve ağrısız geçirirsin ameliyatını..güzel haberlerini bekliyoruzz
canımm hadi bakalım güzel güzel ol ameliyatını dönüşün muhteşem olsuuunnnyihhuuuuu
Az kalmış harika haberKızlar 2 ya 2...:18:
Az kalmış harika haberbu heyecanı yaşamak bile o kadar güzel kii tadını çıkar canım
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
mutlu sona saatler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?