Memeliler kervanına katılmak için süreçler

bzm buralarda kimse önemsemez olsun olsun diip sımsıkı sarılırlar ah halden anlasalar

bende sırf bu yüzden bayramda olmadım. kimseye söyleyemeyecegim için bayramda cok zorlanırdım. gelin olarak cay servisi seker ikramı bulasık bana kalıyor üstelik kızım sürekli yanımda olacak. bayramda olmaya korktum.

dur sakin ol bi bişi kalmadı olcak bitcek hemencecik.
bu arada ameliyata gergin girme lütfen, pozitif ol, pozitif çık. gergin girersen ameliyat sonrası da gerilirsin. bak bu kadar çok kişi atlattı, sen de atlatacaksın. moralin yüksek olsun, güzel olacak

Kızlar 2 ya 2...:18:
Düşündükçe heyecan basıyor,nasıl olacak nasıl geçecek neye benzeyecek Allah'ım yardım et

Tamam pozitif oluyoruz,evet tamam pozitif :18:
Ama bu heyecanı napıcaz, içimden kuş çıkacak gibi

Düşündükçe heyecan basıyor,nasıl olacak nasıl geçecek neye benzeyecek Allah'ım yardım et

canım ya ben de Özlem Hanım'dan tarih istediğimde 24 Ekim ama 2.ameliyat olur demişti :) kabul etseydim senden hemen sonra ameliyata girecektim :)) bayramın 1.günü ziyaretler olur diye sonraki haftalara erteledim heheh..şimdiden bol şans umarım çooook başarılı ve ağrısız geçirirsin ameliyatını..güzel haberlerini bekliyoruzz

Hadi ya, hehehe, ne güzel olurdu bak tanışırdık
Çok teşekkürler canım, umarım senin için de en hayırlısı olsun. Bekleyin beni

canımm hadi bakalım güzel güzel ol ameliyatını dönüşün muhteşem olsuuunnn yihhuuuuu

Az kalmış harika haber bu heyecanı yaşamak bile o kadar güzel kii tadını çıkar canım
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Az kalmış harika haber bu heyecanı yaşamak bile o kadar güzel kii tadını çıkar canım
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Canım benim ben de sabırsızlıkla bekliyorum,umarım her şey minimum problemle hallolur. Umarım her şey düüşündüğümden de güzel olur,hem kendim için hem herkes için

canım güzel haberlerini bekliyoruz biticek artık kabus günler... kendini naci beyin ellerine bırak gerisini düşünme. çok güzel sonuç alacaksın merak etme... :)))

kızlar bir doktorla görüştüm burda aklıma bazı şeyler takıldı benim ölçülerimi aldı ben sutyende 80 giyiniyorum çnkü sırtım geniş ve göğüslerimde hiç yok neyse doktor sırt ölçümü 70 olduğunu söyledi ama 70 sutyende üzerime kapanmıyor benim :S:S:S çok zayıf değilim silikon dışardan belli olmaz dedi ama alt kısımları ellediğinde belli olabilir dedi kafam çok çok çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…