- Konu Sahibi nemutlubana
Canım heyecanını anlayabiliyorum hiç canını sıkma hep olumlu duşun bı de önümüzdeki yazı ve yeryuzunde danteli ne varsa iste :) Dugalarim seninle olacak arkadasım Allah in izniyle hersey yolunda gidecek ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım heyecanını anlayabiliyorum hiç canını sıkma hep olumlu duşun bı de önümüzdeki yazı ve yeryuzunde danteli ne varsa iste :) Dugalarim seninle olacak arkadasım Allah in izniyle hersey yolunda gidecek ins
canım hadi hayırlı olsun. büyük bi kısmını hallettin karar vererek... biz de aynı şekilde 320 cc arion damlaya karar vermiştik naci beyle... daha sonra eve gelince bi kaç gün eşimin beynini yenim "ayyy çok mu büyük seçtik acaba" diye... ama sonra ameliyattan çıkınca ve şuanda (21.günüm) en doğru seçimi yaptığımı farkettim. iyi ki bu şekilde karar vermişiz dedim... tam benim istdediğim gibi bir boyut...emin ol çok güzel sonuç alacaksın canım için rahat olsun... 3d boyutlu fotoğrafın çıktısı alınmıyor malesef ben de sormuştum naci beye. keşke telefonla fotosunu çekseydin o anda dedi ama makinayı kapattığı için tekrar açıp çekemedik. zaten sonra " amannn napcaksın fotosunu gerçeğini görceksin bi kaç gün sonra" demişti:)) şimdi acaip mutluyum... ve bir an önce normal meme kıvamına gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum... sen de bir an önce olup rahatlarsın inşallah canım
Bu arada nerde kalmıştık ?
8
şimdiden teşekkür ederim :) dualarınızı bekliyorum inş bi atlatıyım habersiz bırakırmıyım hiç ilk işim buraya gelmek olcak
Damakcim uç boyutludaki resimlerine benziyor mü su an gercegi yani gercegi ne kadar yansıtan bir calışma bu onu öğrenmeye çalışıyorum. Ayrıca arion için çok çabuk yumuşuyor diyorlar seninkiler ne durumda? His kaybın devam ediyor mü? Protezinin marka disindaki özelliklerini ayrıntılı olarak yazabilirmisin ve lutfeeeen resim ekle. İlk aşamada neyle karşılaşacağımızı bilmek adına yararlı olacaktır ( eğer sakıncası yoksa tabi). Teşekkür ederim..
Ben de tam onu yazacaktım. Bir hafta bir gun.. Tininim timinin.. Manileri şarkıları alalım hadi
evet canım benziyo çok. yani üzerinden 1 aydan fazla geçti 3 boyutlu fotosunu çok net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla baya benziyo... yumuşamaya başladılar şuanda... tabi tam anlamıyla değil ama ilk gün taş gibi olduğunu düşünürsek şuan daha yumuşaklar...ameliyattan ilk çıktığımda göğüs aralığım çok açıktı. ama orta kısmı da şiş olduğu için öyleymiş... şişlikler daha da inince yakınlaştılar birbirlerine. yani hani diyolar ya her geçen gün daha da güzelleşicek diye... gerçekten öyleymiş... marka dişindaki özelliklerini çok fazla hatırlamıyorum cnm. doktor o an detaylı açıklamıştı ama inan hatırlamıyorum. sadece diğerlerine göre daha çabuk yumuşadığı ve meme kıvamına daha çok benzediğini hatırlıyorum... his kaybı da daha iyi durumda. yine hissetmediğim noktalar var ama o da günden güne iyiye gidiyor...
Çarşamba yollarındaaaaa,umudum doktorumda aman aman umudum doktorumda
Oy ne imiş ne imiş aman aman, kaderim böyle değilmiş,
Gizli iş çevirmek aman aman, ateşten gömlek imiş
Oldu mu canım
Maşallah canım benim, daha da güzel olacaklar inşallah. Darısı başımıza
Allahım....Harikasın bebemmmm Döktürüyorsun valla
Tam 1 hafta sonra bu dakikalarda heyecan dorukta olacak,
1 hafta 9 saat sonra da küçük bir çift göğsü son görüşüm olacak.
Ben döktürmeyeyim de kimler döktürsün
Döktür yavrum döktür..Ameliyattan önce hastane odamda ikide bir tuvalete gidip gögüslerime bakıp duruyordum sın kez Yani onlara son kez bakmakta hüzün vermişti biliyormusun Ama yeni haline bakmak daha zevkliydi tabi
Evet ya enteresan bir duygu, son bakmaların da tadını çıkarmalı
şimdiden teşekkür ederim :) dualarınızı bekliyorum inş bi atlatıyım habersiz bırakırmıyım hiç ilk işim buraya gelmek olcak
Ankara; umarım iyisindir kendini iyi hissettiğinde yaz meraktayız
ankaracımm hosgeldın nasıl oldun merak ettık seni
kızlar önceden yazan varsa göremedim çok geriye gtmedm okumak için kusura bakmayın,iyiyim yrn ameliyat olalı bir hafta olcak baya zor oldu bnmki hala kendi başıma wc ye gidemyrm yatıp kalkamıyorum.kollarımı açamıyorum ama her gün brz daha iyiyim inş bayrama kdr normal hayatıma döneblrm.brz dha kendmi toplayınca ayrıntıları yazıcam teşekkür ederim hepinize
kızlar önceden yazan varsa göremedim çok geriye gtmedm okumak için kusura bakmayın,iyiyim yrn ameliyat olalı bir hafta olcak baya zor oldu bnmki hala kendi başıma wc ye gidemyrm yatıp kalkamıyorum.kollarımı açamıyorum ama her gün brz daha iyiyim inş bayrama kdr normal hayatıma döneblrm.brz dha kendmi toplayınca ayrıntıları yazıcam teşekkür ederim hepinize
Geçmiş olsun cnm iyi olduğuna sevindim.Bayrama kadar toplarsın kendini sen yeterki dikkat et kendine bol bol dinlen.kızlar önceden yazan varsa göremedim çok geriye gtmedm okumak için kusura bakmayın,iyiyim yrn ameliyat olalı bir hafta olcak baya zor oldu bnmki hala kendi başıma wc ye gidemyrm yatıp kalkamıyorum.kollarımı açamıyorum ama her gün brz daha iyiyim inş bayrama kdr normal hayatıma döneblrm.brz dha kendmi toplayınca ayrıntıları yazıcam teşekkür ederim hepinize