Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Senin adına çok sevindim canım. Hayırlısı olsun inşallah gönlüne gore olur hersey. Geri sayımı başlatıyoruz artık.

Eveeeeeeeeet geri sayım başlayabilir artık :) Kaldı 31
Darısı başına olsuun canım,senin haberlerini de bekliyorum.

hadi hayırlısı canım benım.umarım hersey istedigin gibi olur

Çok teşekkürler cimbomcum,inşallah canım benim

herşeyi detaylı yazmana çok sevindim, benim de kafamdaki birçok soruya cevap bulmuşsun :)
ee ameliyata da 1 ay kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaten süüpperrr :)

İstediğiniz tüm detayları sorabilirsiniz arkadaşlar,hemen hemen hepsini tüm doktorlara sorduğuma eminim :)
Sağol canım,evet azıcık birşey kaldı

Canım benim,tatlı arkadaşım,çok tatlısın
İnşallah öyle olacak.

Hayirli ugurlu olsun kararin canim:) mutlu mutlu cok mutlu ol insallah. Kaldi 1 ay su gibi gecer hic merak etme:) bu arada ozel durumlar da hareketlenmis???:) bu isler en olmadik zamanda gelir adami bulur zaten di mi :) bence adami en az 3 ay surundursonra da soyleme bile :))) opuyorum seni :)

Canım benim çok teşekkürler,güzel güzel gülezelcim.
Evet geçecek geçecek ama bakalım nasıl :)
Ya sorma şimdi sıkıştırılacak şey miydi özel hayat,geniş zamanlarda neden olmaz bilmem :) Neyse neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz.O ısrarla adını koymaya çalışsa da ben de ısrarla kaçıyorum,onla plan yapmıyorum ki havaya girmesin,saklasın enerjisini 1-2 ay sonraya :)

Hayırlı olsun cnm çok sevindim.İnşallah istediğin gibi olur herşey.Bişey kalmadı zaman hızlı geçiyo.

Marka ve cc ile ilgili konuştunuz mü canım? Arastirmalarina dayanarak senin bu konulardaki tercihlerini ogrenebilirmigyim.

merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım benim göğüslerimde çook minnak çok utanıyorum inşallah en kısa zamanda bende gözümü karartabilirsem ameliyat olmak istiyorum( ama burayı çok sevdim çok şey öğreniyorum sayenizde

Hayırlı olsun cnm çok sevindim.İnşallah istediğin gibi olur herşey.Bişey kalmadı zaman hızlı geçiyo.

Çok teşekkür ederim canım, inşallah herşey güzel olur, hep beraber kutlarız.

Marka ve cc ile ilgili konuştunuz mü canım? Arastirmalarina dayanarak senin bu konulardaki tercihlerini ogrenebilirmigyim.

Canım cc ve şekil konuları 3-boyutlu görüşmede konuşuluyor diye hiç sormadım bile.
Zaten benim aklımdakilerden onlara fırsat kalmadı :)
Ama Naci bey zaten natrelle kullanıyor diye biliyorum.
3-boyutlu görüşmeden sonra bu sorularına daha net cevaplar verebilirim canım.

İyi düşün araştır canım, eksikliğini çok hissettiğin bir şeyse, çok istiyorsan neden olmasın? Ama hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmediğini de bil. Bu senin hür iradenle tek başına alacağın bir karar.
Soruların oldukça her zaman her konuda yardımcı oluruz.

Kararın hayırlı olsun güzelim Herşey gönlünce olsun inşallah.. Çok çok mutlu,güzel yorumlarınla aramızda ol

Çok teşekkürler canım ya amin, başından beri bir öyle dedim bir böyle, ama sonunda iç huzura erdim :)
Tombul tombul memelere kavuşup gelip burada halaylarla kutlamaya
Kaldı 30

Bir sorum var arkadaşlar.
Ameliyattan sonra antibiyotik kullanılıyor mu herkeste kesin olarak?
Bugün lazer epilasyona gittim de sorayım dedim ne ameliyatı olduğunu söylemeden.
Antibiyotik kuullanırsanız veya başka bir ilaç lazere engel olan, doktorunuzdan ameliyat olduğunuza dair bir yazı getirin dediler.
O zaman 1 ay ara vermem gerekirmiş.
Ama ben de oradakilere bu ameliyatı olduğumu söylemek istemiyorum, lazere engel bir durum var mı acaba ameliyattan sonra :26:

ben ameliyat sonrası enfeksiyon olmaması için kesinlikle antibiyotik kullanılıyor diye biliyorum

Evet canım..Bu ameliyattan sonra Antibiyotik kesinlikle kullanıyorsun..Acaba antibiyotigin Lazere etkisi nedir,merak ettim... :44:

Evet canım..Bu ameliyattan sonra Antibiyotik kesinlikle kullanıyorsun..Acaba antibiyotigin Lazere etkisi nedir,merak ettim... :44:

Bilmem ki, grip olunup antibiyotik kullanıldığında veya cilt doktorlarının sivilce tedavisinde verdiği antibiyotikler kullanıldığında lazere ara veriliyor. Hatta ilaç kullanmıyorum diye imzalatıyorlar. Acaba ameliyatı söylemeyip grip oldum mu desem :26:
Ya ben meme büyütme ameliyatı oldum demek istemiyorum ordakilere

Amiiin canım benim, inşallah maşallah amin

Bence o zaman Naci beye Lazer epilasyon yaptırdıgın söyle.Eger antibiyotik kullanırsam mutlaka haber vermem gerektigini söylediler ama ben bu ameliyatı oldugumu söylemek istemiyorum,de..Naci bey sana yardımcı olacaktır canım bu konuda Koltukaltı lazer yaptırmayacaksan gögüsten degilde başka bir ameliyat oldugunuda söyleyebilirsin Ama koltukaltı lazeri yaptırıyorsan zaten mutlaka Naci beyi bilgilendir,fikrini al

Koltukaltı da yaptırıyorum arzucum, komple vücut yaptırıyorum, evet bunu bizzat Naci beye sormam gerek, başka bir ameliyat desem bile doktor raporu istiyorlar :) Kaytaramıyorum :)

Veee 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…