Memelerimin Tembelliği

Evet derdim memelerim daha doğrusu asla olmayan sütyenler.
Göğüslerim çok büyük olmadıkları için genelde sütyensiz gezerim ama yaşadığım şehir dolayısıyla her yerde öyle de gezilmiyor eğer bol bir kazak, sweat giymemişsem.

Sadece çok ince tül gibi olan büstiyerleri giyebiliyorum. Destekli, balenli sütyenleri geçtim alt kısmı yumuşak formda olan sütyenleri bile giyemiyorum.

Dar bir üst giydiğim zaman güzel formda durmalarını istediğim için göğüslerimin bu tarz yumuşak da olsa normal sütyen giyiyorum ama 1 saat de giymiş olsam cinnet geçirecek gibi oluyorum. Aklımda o sütyeni kesecek binbir türlü fantazi geçiyor.
Bel, omuz ağrısından duramıyorum. Sonra üzerine bir de baş ağrısı çekiyorum. Kafayı yiyeceğim artık.
Kaç tane farklı marka, beden, çeşit denedim ama hepsinde sonuç aynı. Var mı bunun bir çözümü yoksa içinde kaybolduğum kıyafetler giymeye devam mı etmeliyim?

Valla ben de aynıyım. Sütyen max 1 saat sonra cinnet ve rahatsızlık hissi. Göğüslerim de küçük yani.
Kışın hırka, kazak, süeter, ceket kurtarıyor. Zaten genelde resmi giyiniyorum ceket mutlaka üstümde oluyor:KK15: Yazın da genelde su kenarındayım bikini üstü + üstüne kaftan takılıyorum zaten.

Kızlar aynı sorun bende de vardı . Ki benim göğüslerim maalesef büyük olduğu için öyle sütyensiz gezme alanım o kadar geniş olmuyordu. hamilelik ile beraber maalesef (gerçi kocama göre iyi ki :KK70:) göğüslerim daha çok iri oldu ve ben hamile sütyeni aldım /emzirme sütyeni diye de geçiyor . Aman tanrım diyorum başka birşey demiyorum ! Rahatlık böyle birşeymiş demek ki ! Sanki Yok gibi , uyuyabilirim o derece yani . Çocuk doğup , büyüdükten sonra da artık böyle kullanmayı düşünüyorum. Bi deneyin isterseniz .
Öptüm :KK24:

Evet derdim memelerim daha doğrusu asla olmayan sütyenler.
Göğüslerim çok büyük olmadıkları için genelde sütyensiz gezerim ama yaşadığım şehir dolayısıyla her yerde öyle de gezilmiyor eğer bol bir kazak, sweat giymemişsem.

Sadece çok ince tül gibi olan büstiyerleri giyebiliyorum. Destekli, balenli sütyenleri geçtim alt kısmı yumuşak formda olan sütyenleri bile giyemiyorum.

Dar bir üst giydiğim zaman güzel formda durmalarını istediğim için göğüslerimin bu tarz yumuşak da olsa normal sütyen giyiyorum ama 1 saat de giymiş olsam cinnet geçirecek gibi oluyorum. Aklımda o sütyeni kesecek binbir türlü fantazi geçiyor.
Bel, omuz ağrısından duramıyorum. Sonra üzerine bir de baş ağrısı çekiyorum. Kafayı yiyeceğim artık.
Kaç tane farklı marka, beden, çeşit denedim ama hepsinde sonuç aynı. Var mı bunun bir çözümü yoksa içinde kaybolduğum kıyafetler giymeye devam mı etmeliyim?
intihar edesim geldi. ben napım sen söyle konu sahibesi :D
95 100 beden sütyen takıyorum. en az 5 kilo goguslerı her gün hamal gibi taşıyorum. ne omuz kaldı ne bel.erimiyor meretler :D

Kızlar aynı sorun bende de vardı . Ki benim göğüslerim maalesef büyük olduğu için öyle sütyensiz gezme alanım o kadar geniş olmuyordu. hamilelik ile beraber maalesef (gerçi kocama göre iyi ki :KK70:) göğüslerim daha çok iri oldu ve ben hamile sütyeni aldım /emzirme sütyeni diye de geçiyor . Aman tanrım diyorum başka birşey demiyorum ! Rahatlık böyle birşeymiş demek ki ! Sanki Yok gibi , uyuyabilirim o derece yani . Çocuk doğup , büyüdükten sonra da artık böyle kullanmayı düşünüyorum. Bi deneyin isterseniz .
Öptüm :KK24:
Yorum yapmak istiyorum buna ama yine banlanırım diye korkuyorum :D Emzirme sütyenini emziren annelere bırakayım bence.

intihar edesim geldi. ben napım sen söyle konu sahibesi :KK70:
95 100 beden sütyen takıyorum. en az 5 kilo goguslerı her gün hamal gibi taşıyorum. ne omuz kaldı ne bel.erimiyor meretler :KK70:
Şükrediyorum öyle büyük memeleri görünce herhalde ben hiç taşıyamazdım. Ama bu halde bile birkaç saat sütyen giymek bütün günümü kötü geçirtiyor. :(

Şükrediyorum öyle büyük memeleri görünce herhalde ben hiç taşıyamazdım. Ama bu halde bile birkaç saat sütyen giymek bütün günümü kötü geçirtiyor. :KK43:

Ne yazık ki ben de. Okuduğumu anlamıyorum, düzgün çalışamıyorum billahi ancak eve gelip soyunup dökününce rahatlıyorum.

Bende aynen öyleyim. Eve geldiğimde ayakkabım ve sütyenim aynı anda çıkar üstümden. Pentide balensiz, süngersiz bir model var o kurtarıcım oldu benim. Light comfort diye geçiyor adı.
Balensiz, süngersiz, desteksiz de olsa dayanamıyorum ama bakacağım o modele de. Teşekkür ederim.

Yorum yapmak istiyorum buna ama yine banlanırım diye korkuyorum :KK70: Emzirme sütyenini emziren annelere bırakayım bence.

aslinda deneyebilirsiniz,
emzirme atletleri de var, yazin terletir de kisin sutyensiz rahat kullaniliyor, bakin su sekil;

hamile_atlet.jpg

Balensiz, süngersiz, desteksiz de olsa dayanamıyorum ama bakacağım o modele de. Teşekkür ederim.
Bende dışarıda durduğum süre içinde dayanabiliyorum. Eve gelince o yine fazla geliyor. Birde küçük oldukları için genç kızlar için yapılmış atletten bozma şeyler vardı lastikli onları kullanabiliyorum.

85 D giyen ve hiç çıkartmayan biri olarak biri olarak.. Büyük goğslü olsanız çok daha zor durumda olacağınızı söyleyim. Sürekli takmadığınız için zor geliyordur ama çok takmak istiyorsanız alışır. Ayrıca omuz ağrısı buyuk goguslulerde olur..

Back
X