- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ay o içeride bir şey unutma senaryosu benim daha şimdiden aklımda dönüp duruyor. Bak sen ne güzel doğumunu da atlatmışsın, ben daha o işlere el atamadımOhh ayy iyi ki yazdın şahane oldu bayılmalara geldim burada
Sezaryenden sonra "Arayın doktoru, içeride makas mı gazlı bez mi mi ne unuttu, bilekliğini saatini bi şeyini mi düşürdü layn bu adam, arayın gelsin bi baksın" diye bağırıyordum, çok güzel oldu şimdi bunu da okuyunca hahadsahajas mümkün değil artık memelerimi boynuma dolar gezerim de yaptırmam.
Bir de dogallasmasi da zaman aldi.tabiri caise milletin agzina duşecek kadar dimdik füze gibi bi garipti.sonra indiOhh ayy iyi ki yazdın şahane oldu bayılmalara geldim burada
Sezaryenden sonra "Arayın doktoru, içeride makas mı gazlı bez mi mi ne unuttu, bilekliğini saatini bi şeyini mi düşürdü layn bu adam, arayın gelsin bi baksın" diye bağırıyordum, çok güzel oldu şimdi bunu da okuyunca hahadsahajas mümkün değil artık memelerimi boynuma dolar gezerim de yaptırmam.
Bir de dogallasmasi da zaman aldi.tabiri caise milletin agzina duşecek kadar dimdik füze gibi bi garipti.sonra indi
Varsa yaptirma tabi ya meme olsun camurdan olsun yoktu ki bizde
Allah seni.. Koptum ayoll :)meme buyutme telkin mp3 ne ya. memelere sarki mi yapmislar. buyuuuu buyuuuu kocamannn ollll. ucret odemeyin tombul tombul memeler sarkisi var
Ben bişey anlamadım.
Telkin yöntemi ne hayıt tohumu ne?
Mp3 ne alaka?
Ya meme diklestirme duasi da var mi allahini seven soylesin
Yakalamışken sorayım dedim, ben de düşünüyorum (Cesaret edebilirsem, belki bir gün), doğumdan sonra kendilerini tanıyamaz oldum. Boyunlarını büktüler, yer çekiminin varlığına ölümüne ispat olma yolundalar kendileri. Operasyon sonrası zorluk çok olmadı değil mi?
Sabah sabah ne güldüm ya Allah ta sizi guldursunmeme buyutme telkin mp3 ne ya. memelere sarki mi yapmislar. buyuuuu buyuuuu kocamannn ollll. ucret odemeyin tombul tombul memeler sarkisi var
Meme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?
Meme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?
Aynen tuhaf,memeye yalvarıyor heralde, nolur büyü nolurMeme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?
Yalnız o hayıt tohumunu içecegime ameliyat olurum daha iyiarkadaslar bende sizin gibi düşünüyorum zaten fakat kaç bin kişi olumlu sonuc alınca ameliyat olma fikri neden düşünülsün para kaptırmalık bir sey yok zaten 3 tl hayıt tohumu bir şeyimiz eksilmez heralde 3 tl den :)
Fake büyümesi yaşanmasa iyi.
aynen canım baya olumlu sonuclar var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?