Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri MEME

Tek bir cumleyle cevaplayayim herseye değer :)

Aman ya bana ne kullan memelerine buyumeleri icin telkinde bulun hatta bol bol konus ki kendilerini yalniz hissedip ice kacmasinlar. Ulu google amcaya da bi zahmet sen sor bilincsiz ot kullaniminin sonuclarini... iyi geceler.
ot miyom için iyi geceler

Ben de yüzüstü yatarım her daim, hiçbir sertlik vs hissetmiyorum.

Valla doğum gibi bir şey galiba, onca acıya rağmen yine olsa yine yaparım diyebiliyorsun
Ve geciktirdiğin her gün için ileride pişman olacaksın söyleyeyim :)
ücret hakkında bilgi verir misiniz tabi güncel ameliyat fiyatını biliyo musunuz

Valla doğum gibi bir şey galiba, onca acıya rağmen yine olsa yine yaparım diyebiliyorsun
Ve geciktirdiğin her gün için ileride pişman olacaksın söyleyeyim :)

Ay deme öyle ben doğumu sezaryen yaptım ve sonrasında sövüyordum o acıya...
Ben daha düşüneyim, yok ürktüm. Sarkık memelerim ve ben bir süre daha idare edebiliriz

Ay deme öyle ben doğumu sezaryen yaptım ve sonrasında sövüyordum o acıya...
Ben daha düşüneyim, yok ürktüm. Sarkık memelerim ve ben bir süre daha idare edebiliriz
Doğum gibi derken acısını kastetmedim yahu Hani doğuran kişi acıyı hemen unutuyor başka çocuk düşünebiliyor ya.. Onu kastettim. Bunun da acısını unutuyorsun. Ve kesinlikle değer her şeye..

Ilk gun meme yerine traktor tasıyormussun gibi agir geliyor.cikarin bunları vazgectim diye aglanacak bir aci. bicaklar saplaniyor bi kac gün zor tasiyorsun.. hemşiraaaa diye bagirdim.kadin geldi niye hemsire hanim dememisim diye alındı. O kadar da kabalasmisim acidan. sonra kuş gibi olunuyor.yumuşuyor.
Keloit olusmasin diye masajini neyin eksik etmiyorsun bir süre tabi
Acisinida tarif edeyim de yurek yiyip yaptirin

Belki agrisi az olanlar da olmustur.
Ben de 0 meme oldugu icin cektim bu kadar belki

Ohh ayy iyi ki yazdın şahane oldu bayılmalara geldim burada
Sezaryenden sonra "Arayın doktoru, içeride makas mı gazlı bez mi mi ne unuttu, bilekliğini saatini bi şeyini mi düşürdü layn bu adam, arayın gelsin bi baksın" diye bağırıyordum, çok güzel oldu şimdi bunu da okuyunca hahadsahajas mümkün değil artık memelerimi boynuma dolar gezerim de yaptırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…