- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
Son çare de youtubeda estetik ameliyat videoları izletmek
Memeye mi izletiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son çare de youtubeda estetik ameliyat videoları izletmek
Peki benim yakınımda yapan varsa tesadüfen duyarsam benim memeler de elalemin telkinine ikna olup büyür müMeme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?
Yakalamışken sorayım dedim, ben de düşünüyorum (Cesaret edebilirsem, belki bir gün), doğumdan sonra kendilerini tanıyamaz oldum. Boyunlarını büktüler, yer çekiminin varlığına ölümüne ispat olma yolundalar kendileri. Operasyon sonrası zorluk çok olmadı değil mi?
meme buyutme telkin mp3 ne ya. memelere sarki mi yapmislar. buyuuuu buyuuuu kocamannn ollll. ucret odemeyin tombul tombul memeler sarkisi var
Memeye mi izletiyorsunuz?
Ahaahaaa süperdi sesli güldüm yanımda uyuyan çocuk sıçradı sesimememe buyutme telkin mp3 ne ya. memelere sarki mi yapmislar. buyuuuu buyuuuu kocamannn ollll. ucret odemeyin tombul tombul memeler sarkisi var
Vazelin ve diş macunu ile mi? Bunu da ilk defa duyuyorum. Ah bu umut tacirleri büyüyecek diye ne deseler yapar olduk gerçeği bildiğimiz halde.. Tek çözüm silikon ötesi yok malesef, keşke olsa.Her gece yatmadan önce göğüslere vazelin, uçlarına ise diş macunu sürerek büyütebilirdiniz. 1 ay gibi kısa bir süre içinde bile fayda sağlıyormuş