Silikon dusunmez misiniz.telkin hayal kirikligi olurkonuşma yokmus ya öyle yazıyordu saddfsg
bilmiyorum doğal bi şekilde olsun isterdim ama öyle bi çare yok sanırımSilikon dusunmez misiniz.telkin hayal kirikligi olur
kaç yaşındasınızBen buyutucu kremler kullandım buyumedi 20 yildir silikonluyum. Çok memnunum ömürlük
Ya ama iyi ki açtın ben yorumları okurken baya eğlendim gece geceARKADASLAR BENDE AAA BU NE GÜZEL YÖNTEMMİŞ DEMEDİM ZATEN SORUYORUM MANTIKLI GELMEDİĞİ İÇİN AMA NASIL SONUC ALMISLAR ANLAMADIM BUNUN İÇİN AÇILDI BU KONU :d
rahimdeki miyomuma iyi geldi ne olduğnu ne kadar kullanmam gerektiğini biliyorum sağolO telkinden olmuyor tatlim hayit tohumu hormonlarini etkiliyor o da gecici sisirme sagliyor. Lakin hayit tohumu yumurtaliklarina da zarar verebilir. Oyle her otu icmeyin bilmeden.
inan bende baya güldüm yazılanlaraYa ama iyi ki açtın ben yorumları okurken baya eğlendim gece gece
ARKADASLAR BENDE AAA BU NE GÜZEL YÖNTEMMİŞ DEMEDİM ZATEN SORUYORUM MANTIKLI GELMEDİĞİ İÇİN AMA NASIL SONUC ALMISLAR ANLAMADIM BUNUN İÇİN AÇILDI BU KONU :d
AHAHAHAHAHAHA küsmelik bişey yok canımküsme yahu iki eğlendik.
içimiz şişti kv elti görümceden:)
Nasil biliyorsun anlatsana herbalist misin sen egitimini mi aldin?rahimdeki miyomuma iyi geldi ne olduğnu ne kadar kullanmam gerektiğini biliyorum sağol
meme buyutme telkin mp3 ne ya. memelere sarki mi yapmislar. buyuuuu buyuuuu kocamannn ollll. ucret odemeyin tombul tombul memeler sarkisi var
arkadaşım ben sana kullandığım ve sonucunu aldığım bir şeyi yazıyorum herbalistmisin diyorsun miyom olan çoğu kadın kullanıyor hayıt tohumunu. bi zahmet google yaz bakıver onudaNasil biliyorsun anlatsana herbalist misin sen egitimini mi aldin?
33 15 yil olmuş. 18 yasinda oldum ameliyatimi daima iyi ki diyorum.mumkun degil oyle dogal ki soylemesem kimse anlamiyor bile zaten ömürlük her gece de yüz ustu yatarim yani o kadar yumusak ki hissetmiyorum hiç.telkinle falan olcak iş degil bu.kaç yaşındasınız
Ben buyutucu kremler kullandım buyumedi 20 yildir silikonluyum. Çok memnunum ömürlük
memesini atmamıştır heralde okadar kadın ayrıca istemedim şahsen öncesi vs sonrası diye ahahahahahah
Aman ya bana ne kullan memelerine buyumeleri icin telkinde bulun hatta bol bol konus ki kendilerini yalniz hissedip ice kacmasinlar. Ulu google amcaya da bi zahmet sen sor bilincsiz ot kullaniminin sonuclarini... iyi geceler.arkadaşım ben sana kullandığım ve sonucunu aldığım bir şeyi yazıyorum herbalistmisin diyorsun miyom olan çoğu kadın kullanıyor hayıt tohumunu. bi zahmet google yaz bakıver onuda