çok sağol yanıtların için daha sonrada iletişime geçebilir miyimVe asla sarkmiyor.emzirdim bile :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol yanıtların için daha sonrada iletişime geçebilir miyimVe asla sarkmiyor.emzirdim bile :)
Tek bir cumleyle cevaplayayim herseye değer :)Yakalamışken sorayım dedim, ben de düşünüyorum (Cesaret edebilirsem, belki bir gün), doğumdan sonra kendilerini tanıyamaz oldum. Boyunlarını büktüler, yer çekiminin varlığına ölümüne ispat olma yolundalar kendileri. Operasyon sonrası zorluk çok olmadı değil mi?
ot miyom için iyi gecelerAman ya bana ne kullan memelerine buyumeleri icin telkinde bulun hatta bol bol konus ki kendilerini yalniz hissedip ice kacmasinlar. Ulu google amcaya da bi zahmet sen sor bilincsiz ot kullaniminin sonuclarini... iyi geceler.
Ben de yüzüstü yatarım her daim, hiçbir sertlik vs hissetmiyorum.33 15 yil olmuş. 18 yasinda oldum ameliyatimi daima iyi ki diyorum.mumkun degil oyle dogal ki soylemesem kimse anlamiyor bile zaten ömürlük her gece de yüz ustu yatarim yani o kadar yumusak ki hissetmiyorum hiç.telkinle falan olcak iş degil bu.
hmmAtamazlar da zaten çünkü böyle bir şey yok. Biz çok şükür ameliyatla nasıl büyüdüğünü önceli sonralı paylaşabiliyoruz çünkü gerçek.. Kanıtı olmayan şeye inanmam.
Tabi kiçok sağol yanıtların için daha sonrada iletişime geçebilir miyim
Tek bir cumleyle cevaplayayim herseye değer :)
Bazı şeyler için telkin duymuştum ama meme büyütmek için olanini ilk defa duyarim daha neler duyacazBen bişey anlamadım.
Telkin yöntemi ne hayıt tohumu ne?
Mp3 ne alaka?
Yapılacaklar listesine alıp şimdilik üzerine düşünmeye devam ediyorum o zaman.
Bu kadar korkmayaydım eyiydi :)
ücret hakkında bilgi verir misiniz tabi güncel ameliyat fiyatını biliyo musunuzValla doğum gibi bir şey galiba, onca acıya rağmen yine olsa yine yaparım diyebiliyorsun
Ve geciktirdiğin her gün için ileride pişman olacaksın söyleyeyim :)
Ben 4 yıl önce devlette 5200 lira gibi ödemiştim. O zamanlar özelde 8000 civarıydı. Şu anki ücretleri bilemiyorum.ücret hakkında bilgi verir misiniz tabi güncel ameliyat fiyatını biliyo musunuz
3 günlük dünyada kendimizden meme mi esirgeyelim :) yaptir tabiYapılacaklar listesine alıp şimdilik üzerine düşünmeye devam ediyorum o zaman.
Bu kadar korkmayaydım eyiydi :)
Valla doğum gibi bir şey galiba, onca acıya rağmen yine olsa yine yaparım diyebiliyorsun
Ve geciktirdiğin her gün için ileride pişman olacaksın söyleyeyim :)
teşekkürlerBen 4 yıl önce devlette 5200 lira gibi ödemiştim. O zamanlar özelde 8000 civarıydı. Şu anki ücretleri bilemiyorum.
Doğum gibi derken acısını kastetmedim yahu Hani doğuran kişi acıyı hemen unutuyor başka çocuk düşünebiliyor ya.. Onu kastettim. Bunun da acısını unutuyorsun. Ve kesinlikle değer her şeye..Ay deme öyle ben doğumu sezaryen yaptım ve sonrasında sövüyordum o acıya...
Ben daha düşüneyim, yok ürktüm. Sarkık memelerim ve ben bir süre daha idare edebiliriz
Meme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?
Unuttum gülüyorum bile :)Doğum gibi derken acısını kastetmedim yahu Hani doğuran kişi acıyı hemen unutuyor başka çocuk düşünebiliyor ya.. Onu kastettim. Bunun da acısını unutuyorsun. Ve kesinlikle değer her şeye..
Ilk gun meme yerine traktor tasıyormussun gibi agir geliyor.cikarin bunları vazgectim diye aglanacak bir aci. bicaklar saplaniyor bi kac gün zor tasiyorsun.. hemşiraaaa diye bagirdim.kadin geldi niye hemsire hanim dememisim diye alındı. O kadar da kabalasmisim acidan. sonra kuş gibi olunuyor.yumuşuyor.
Keloit olusmasin diye masajini neyin eksik etmiyorsun bir süre tabi
Acisinida tarif edeyim de yurek yiyip yaptirin