aynen canım baya olumlu sonuclar var amaFake büyümesi yaşanmasa iyi.
Kimse cevap vermiyordu mecburen bodoslama daldım konuya :))Lakin güzel başlık
aynen cok ilginç bi yöntem ama olumlu sonuc alınan bir şey imişMeme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?
Kullananlar memnun olunca herkess inanıyor :)))Hala böyle şeylere inananlar var mı?
Meme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?
hhahahahah onu dinleyince ibrahim tatlısese dönüşüyormussun sagdfahgsdjasdmeme buyutme telkin mp3 ne ya. memelere sarki mi yapmislar. buyuuuu buyuuuu kocamannn ollll. ucret odemeyin tombul tombul memeler sarkisi var
Böyle şeylere para kaptırmayanlar olarak mutluysak demek kiKimse cevap vermiyordu mecburen bodoslama daldım konuya :))
hahahahaEline alıp konuşuyosun herhal
arkadaslar bende sizin gibi düşünüyorum zaten fakat kaç bin kişi olumlu sonuc alınca ameliyat olma fikri neden düşünülsün para kaptırmalık bir sey yok zaten 3 tl hayıt tohumu bir şeyimiz eksilmez heralde 3 tl den :)Böyle şeylere para kaptırmayanlar olarak mutluysak demek ki
Kim nereden kırpacağını şaşırıyor yahu
Bilinçaltınızla vücudunuzun bir kısmının büyümesi falan ne alaka??
Bilime yönelin. Para biriktirin ameliyat olun çok arzuluyorsanız.
aynen cok ilginç bi yöntem ama olumlu sonuc alınan bir şey imiş
:))))))))))))))9Üşenmedim arattım googleda, haberleri bilem çıkmış ya
Meraklısına buyurun: http://www.milliyet.com.tr/dusunce-gucuyle-gogsunuzu-pembenar-detay-estetik-2182332/
Kusura bakmayın da ben makaraya sarılıyoruz diye kiblemiştim, artık Mune uygun bölüme taşır. Hayretlere geldim tövbest.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?