- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırımm öyledir sonuçta kulağa mantıklı gelmiyorBunu söyleyen "klinik psikolog" olduğunu iddia eden arkadaşı şöyle bir araştırdım da hemen. 10 seansta bilinçaltı temizlediğini falan iddia ediyormuş, adeta bir "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" vaat ediyor hahaha. Ticarethane kılıklı yerlerden ne sertifika ne diploma bulduysa almış uzman geçiniyor. Ciddiye alamadım.
Bunu söyleyen "klinik psikolog" olduğunu iddia eden arkadaşı şöyle bir araştırdım da hemen. 10 seansta bilinçaltı temizlediğini falan iddia ediyormuş, adeta bir "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" vaat ediyor hahaha. Ticarethane kılıklı yerlerden ne sertifika ne diploma bulduysa almış uzman geçiniyor. Ciddiye alamadım.
hahaah o iyimiş kesin çözümTelkini falan bilmem mp3 de dinlemedim Ayşegül sivriyi dinleyip gittim memişlerimi büyüttüm 300 cc
Yani, çünkü aynı şeyi her türlü hastalıkta kullanabilmemiz de gerekirdi.
En azından moral destek olur, kendi kendine inanırdı kişi ya ne bozuyon
allah akıl fikir niyaz eylesinnnncanım gögüğ büyütme telkini aşırı olumlu sonuc vermis herkeste. sübliminal mesaj veriyormuş bilinç altına fakat yanında hayıt tohumundan çay tarzı yapıp günlük içiyorlar. sonuçlar çok güzel fakat artk telkin ücretli tüm sitelerde daha önce indiren varsa bizimle paylaşssa güzel olur
ahaha inan herkese öyle gelmiş olmalıBeyin gücüne inanıyorum da bu garip geldi
Telkinin en güzel işe yaradığı yer kaygı bozuklukları. :)
ahahah ya sonuçta her bi halta telkin var oda çözüm olsa herkes bilirdi heraldeTelkinin en güzel işe yaradığı yer kaygı bozuklukları. :)
Ve memeler. Memeleri unutma
Dam üstünde un eler tombul tombul memeler dinleterek de işe yarayabilir belki. Hem de bedava :)
konuşma yokmus ya öyle yazıyordu saddfsgŞimdi büyüyecek hazir misin falan mi diyor ki