Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri MEME

Telkin bilmemnesi ücretli demişsiniz ya. Böyle bir yöntem varsa ve gerçekse herkes biliyor olurdu. Gizli saklı olmazdı herhalde.

HAHAHAHAHAH haklısın valla da araştırıyorum işte soruyorum falan ahhaah

Şuna bi baksana Astoria

Evrene olumlu mesaj gondermek mi oluyor bu :)) Metin Hara'nin kitabini al oku o zmaan. O da bu tarz seylere inaniyor. Evrene toplar falan gonderiyor Top gondere gondere Adriana'yi kapti cocuk

Telkin bilmemnesi ücretli demişsiniz ya. Böyle bir yöntem varsa ve gerçekse herkes biliyor olurdu. Gizli saklı olmazdı herhalde.
gizli saklı değilki bu sitede vs baska yerlerde de dydum telkin her konuda etkili imiş kullanıcı yoruımlarını okudumda fakat bu konu biraz garip sonuçta bunun telkini nasıl olabiilir

Evrene olumlu mesaj gondermek mi oluyor bu :)) Metin Hara'nin kitabini al oku o zmaan. O da bu tarz seylere inaniyor. Evrene toplar falan gonderiyor Top gondere gondere Adriana'yi kapti cocuk
ozaman işi yarıyormus metin hara cok yasa

gizli saklı değilki bu sitede vs baska yerlerde de dydum telkin her konuda etkili imiş kullanıcı yoruımlarını okudumda fakat bu konu biraz garip sonuçta bunun telkini nasıl olabiilir
Görüyorsun biz hiç birimiz bilmiyoruz. Böyle bir şey olsa herkes biliyor olurdu bence. Belki satan insanlar yorum yazıyordur etkili diye
Veya insanlar gerçek olmasını çok istedikleri için işe yarıyor sanıyorlardır

Şuna bi baksana Astoria

Bunu söyleyen "klinik psikolog" olduğunu iddia eden arkadaşı şöyle bir araştırdım da hemen. 10 seansta bilinçaltı temizlediğini falan iddia ediyormuş, adeta bir "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" vaat ediyor hahaha. Ticarethane kılıklı yerlerden ne sertifika ne diploma bulduysa almış uzman geçiniyor. Ciddiye alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…