Telkin bilmemnesi ücretli demişsiniz ya. Böyle bir yöntem varsa ve gerçekse herkes biliyor olurdu. Gizli saklı olmazdı herhalde.arkadaslar bende sizin gibi düşünüyorum zaten fakat kaç bin kişi olumlu sonuc alınca ameliyat olma fikri neden düşünülsün para kaptırmalık bir sey yok zaten 3 tl hayıt tohumu bir şeyimiz eksilmez heralde 3 tl den :)
hayıt tohumu aramasını bu sitede yaparsan görebilirsin sonuclarını canımDaha bu yöntemle memesi büyüyen kimseyi görmedim. Büyüyorsa kanıtlasınlar bir zahmet. Vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın.
Foto var mı foto?hayıt tohumu aramasını bu sitede yaparsan görebilirsin sonuclarını canım
o öyle kolay değil. onu yaptırmayı düsünseydik bunu sormazdık :)Böyle saçma sapan şeylere inana kadar silikon taktır kurtul
HAHAHAHAHAH haklısın valla da araştırıyorum işte soruyorum falan ahhaahPsikoterapide yapılan telkini duydum, kendi kendine yapılan telkini duydum da meme büyütme telkini ne ya hahahahahhahaha su içiyordum püskürttüm Allah iyiliğini versin. Kendin sev, okşa, güzel memem oyyy sen kocaman mı oldun büyüdün mü çeeenn falan diye.
hhahahahah :)Eşimin ikna yeteneği kuvvetli aslında söyliyim de o konuşsun, olmadı ben denerim artık..
memesini atmamıştır heralde okadar kadın ayrıca istemedim şahsen öncesi vs sonrası diye ahahahahahahFoto var mı foto?
Psikoterapide yapılan telkini duydum, kendi kendine yapılan telkini duydum da meme büyütme telkini ne ya hahahahahhahaha su içiyordum püskürttüm Allah iyiliğini versin. Kendin sev, okşa, güzel memem oyyy sen kocaman mı oldun büyüdün mü çeeenn falan diye.
Üşenmedim arattım googleda, haberleri bilem çıkmış ya
Meraklısına buyurun: http://www.milliyet.com.tr/dusunce-gucuyle-gogsunuzu-pembenar-detay-estetik-2182332/
Kusura bakmayın da ben makaraya sarılıyoruz diye kiblemiştim, artık Mune uygun bölüme taşır. Hayretlere geldim tövbest.
gizli saklı değilki bu sitede vs baska yerlerde de dydum telkin her konuda etkili imiş kullanıcı yoruımlarını okudumda fakat bu konu biraz garip sonuçta bunun telkini nasıl olabiilirTelkin bilmemnesi ücretli demişsiniz ya. Böyle bir yöntem varsa ve gerçekse herkes biliyor olurdu. Gizli saklı olmazdı herhalde.
ozaman işi yarıyormus metin hara cok yasaEvrene olumlu mesaj gondermek mi oluyor bu :)) Metin Hara'nin kitabini al oku o zmaan. O da bu tarz seylere inaniyor. Evrene toplar falan gonderiyorTop gondere gondere Adriana'yi kapti cocuk
üzücüYa ama ya
Görüyorsun biz hiç birimiz bilmiyoruz. Böyle bir şey olsa herkes biliyor olurdu bence. Belki satan insanlar yorum yazıyordur etkili diyegizli saklı değilki bu sitede vs baska yerlerde de dydum telkin her konuda etkili imiş kullanıcı yoruımlarını okudumda fakat bu konu biraz garip sonuçta bunun telkini nasıl olabiilir
Şuna bi baksana Astoria
AhahshahajajMeme büyütme telkini mi? Memeyi büyümesi için ikna mı ediyorsunuz nasıl oluyor o?