Kullandıkları fotoğrafların %90’ı yabancı kadınlara ait. Detaylı araştırma yaparsanız eğer kızların bir kaçı yabancı İnstagram fenomeni, post bad gibi bir şey.. kendi ülkeleri yetmiyormuş gibi yal gibi hatunlar İsveç kliniğine mı gelip ameliyat oldular ? :)
Benden sana bir tavsiye : daima sutyensiz göğüslere bakman gerekir. Çünkü sütyen ile her göğüs güzel, mesela onları açıp havada doğal görmek
mutlaka çıplak ameliyat öncesi sonrası fotoğrafları istemelisin.
Ayrıca “3 yaptır 2 öde” nedir Allah aşkına ? Kendi sağlığımızla mı pazarlık yapıyoruz ? Marketlerde bile bedava ürün verilmezken bunlar 3üncü bölgeni bedavaya getirecekler. Kasaptayız sanki. Yok mu sence bu işte bi iş ? O kadar yetenekli olsalar neden bedava ameliyat ederler ki ? Zira biz mesaiye bile kalırken ücretimizi alıyoruz... ha fiyat yapabilirler kombine estetiğe girer de kimse bedavaya ameliyat etmez seni... çok şüpheci bi durum
Merhaba :)) Konıya dahil oldum çünkü bu konuda özel mesaj aldım. Şahsi fikrimi yazmak istyorum
Birçok doktor veya klinik ünlü kişileri ameliyat eder ve ismini daha açık hale getirir. Bu reklamdır bir nevi. Kişiden düşük bir ücret alır yada almaz bilmem. O kişide kendi sosyal medyasında ve çevresinde o doktoru ve hastaneyi tanıtır. Bunu ameliyat olarak düşünme sadece birçok fenomen,ünlü parfüm,kozmetik ürün,kıyafet gibi birçok şeyi tanıtıyor. Buda böyle birşey olabilir tabi.
Çok çok uçuk fiyatlarla ameliyatları yapan de Bülent cihantimur da yapıyor bunu. Sonuçlar gerçek olduktan sonra sorun yok. Ama fake fotolar kullanılıyorsa sıkıntı!
Doktor ismi kullanıp yabancı ameliyat öncesi,sonrası fotoları internetten alıp kendi yapmış gibi paylaşan Kişiler buldum ben misal. Görselleri alıp arama yaptığında zaten herşey çıkıyor . Bunu yapmak cesaret işi tabi :))
İsveç klinik hakkında birşey diyemem gerçekten hiç bakmadım. Ama Altan beyi bende instada takip ediyorum ki göğüs sonuçları gerçekten güzel... Sahte foto izlenimi hiç vermedi bana bilemiyorum.
Göğsüm gerçek hali tabibi sütyensiz belli olur. Ben bunu hep söylüyorum ,incecik sütyenler bile göğsün kusurunu kapatır şeklini değiştirir . Göğsü çıplak görmek tüm hataları ortaya döker. Ama de doktorları hastalarının tamamen sansürsüz fotolarını paylaşamıyor. Doktor görüşmelerinde doktor bazı hasta fotolarını gösterebilir evet ama ondada hangi doktor kötü olmuş hastasının fotosunu paylaşsın degilmi :)))
İşte bu yüzden bu forumdan çok yardım destek alıyoruz . Keşke her ameliyat olan buraya yazsa,paylaşımda bulunsa... Gerçek süreçlerini ,yaşadıklarını görsellerle ortaya dökse yardımcı olsa...
Bir başka konu hastanelerin yaptığı kampanya :))
Estetik hastanelerinde vardır bu durum. Kampanyalar yaparlar ara ara. O hastanede görev yapan bir doktorda bu kampanyaya dahil olabilir. Fakat dışarıda muayenehanede hasta kabulü yapan bir doktor anlaşmalı olduğu hastanede ameliyatını yapar. O doktorlar böyle kampanyalar yapmaz pek :) Yani kampanyadan faydalanmak isteyen ,bu teklif cazip gelen birçok kişi vardır Emin’im :)) Şimdi misal ben her ameliyatımda birşeyler sıkıştırırım araya,en ufak bir yağ dolgusu yaptırırım misal dudaklarıma yada yüzüme :)) Böyle olunca fiyat daha uygun oluyor çünkü . Kampanya yapan yerlerde hep aklıma gelir,hasta çekşyorlar kendilerine. Ama kampanya olunca acaba ne kadar iyi olur diye
Herkes benim gibi düşünmez tabi,olsunda sonuçta ne kadar kötü olabilirki diyebilir
İyi araştırmak lazım tabi. Herkes ister daha az ödeyeyim ama somum iyi olsun der. İyi ellerde ilk seferde başarılı sonuç almak önemli!! Yoksa astarı yüzünü geçiyor. İnsan yıpranıyor,hiçbirşey geri gelmiyor...
Herkese hayırlı, sağlıklı kararlar vermesini diliyorum