Meme protezi isveç klinik

arzum77 arzum77 tesekkurler yorumlarin icin.
Bende Altan bey binlerce takipcisi olan biri sahte foto kullanip imajini kotulemek istemez bence.
Dunyanin en iyi 50 dru arasinda gosterilen Bulent cihantimur a 1 ay once en yakin arkadasim vucut konturu yaptirdi. Fiyatlar malum. Ama sonuc degisen bir sey olmadi. Ameliyati asistanlari yapiyor deniliyor ,arkadasim bundan émin .Ameliyatı o yapmadi.Sonrasinda lac lt yag alindigini sordugunda bile cevap vermemis, dosyaya bakmam lazim demis.
Yani pahali diye iyi demek olmuyor. Arada kampanya yapilmasi normal geliyor, bunu Heryer yapiyor. Dolgularda bile var rastladim.
Ama olan bana oldu ortada kaldim dr ariyorum hala:KK14:

Merhana Ankarada özel bir doktora bir ay önce meme protezi yaptırdım 375 cc high profil sol göğsümde kat izi var eğildiğim zaman sağ meme düzgün sol taraf yamuk duruyor on bin tl verdim doktor bunu düzeltmek zorunda değilmi daha önce sorun yaşayan varmı lütfen bilgi verirmisiniz

Merhaba, oncelikle sorun yasadiginiz icin cok uzgun oldugumu soylemek isterim :KK43: Acaba doktorunuz ile duzeltme operasyonu yaptinizmi? Suan nasil hissediyorsunuz bir gelisme varmi onu merak etmistim. Bende gogus buyutme ameliyati icin cesaret toplamaya calisiyorum ve bu arada cikabilecek sorunlardan da haberdar olmak istedim. Tesekkurler.

Merhana Ankarada özel bir doktora bir ay önce meme protezi yaptırdım 375 cc high profil sol göğsümde kat izi var eğildiğim zaman sağ meme düzgün sol taraf yamuk duruyor on bin tl verdim doktor bunu düzeltmek zorunda değilmi daha önce sorun yaşayan varmı lütfen bilgi verirmisiniz

Merhaba, oncelikle sorun yasadiginiz icin cok uzgun oldugumu soylemek isterim :KK43: Acaba doktorunuz ile duzeltme operasyonu yaptinizmi? Suan nasil hissediyorsunuz bir gelisme varmi onu merak etmistim. Bende gogus buyutme ameliyati icin cesaret toplamaya calisiyorum ve bu arada cikabilecek sorunlardan da haberdar olmak istedim. Tesekkurler.

Merhalar. Ben İsveç kliniği önermiyorum. Nedeni ise instagramda paylaştıkları fotoğraflar bana hiç inandırıcı gelmedi. %90 ihtimalle fotoğrafları internetten alıp kendilerinin sonuçlarıymış gibi gösteriyorlar. Daha doğrusu bana öyle geldi. Tabii internette satın aldıkları yorumlarından bahsetmezsek...
Yorumlar efsane zaten :KK70: çok beğendim ben de memelerime silikon yaptırmak istiyorum diyen sahte profil :KK70: profil fotoğrafı da Suriyeli gibi bir çocuk :KK70:

X