Meme küçültme

Naz gizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1
0
1
31
Göğüslerim 95 beden 83.5 tan 74 kiloya düştüm halada zayıflamaya devam ediyorum ama gögüslerim psikolojimi bozuyo kocamda şikayetçi küçülten varmı ne yapmalıyım

Ben de küçültmek ve karın gerdirmek için zayıflamayı bekliyorum en fazla 5kilo oynayacak duruma gekene kadar zayıflamadan yaptırırsam boşa olacağı söylendiği için ben nasıl zayıfladığınıxı merak ettim kilo veremiyorum bi türlü

Bana kilo felan vericeksin demedi hani kiloda vardı ama sadece karın germe evet daha iyi sonu için verin diyorlar ben şimdi hamileyim nasip olursa doğumdan 2 sene sonra ben tekrardan yaptırmak istiyorum ama bi sefer 3 bölge kol karın ve iç bacak ..

Ben ve birkaç arkadaşım yakın zamanda meme küçültme ameliyatı olduk..ve bu konuda birbirimze yardım etmek için bir watsap grubu kurduk.sadece küçültme yapan yada yakın zamanda emeliyat olacak olan arkadaşlar özelden bana tlf no yazarsanız sizleri de ekleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…