- Konu Sahibi hulya-unal
-
selam hanımlar ben 38 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 6 yıl önce akciğerlerde başlamış olan kanseri yendim 15 gün öncesine kadar iyiyidim ama 1 hafta önce meme kanseri teşhisi kondu şimdi bir ameliyat geçirmem gerekiyo ameliyattan tabiki korkuyorum ama benim merak ettiğim ameliyat sonrası tedevi dönemi bu konuda bilgisi olan hanımlar bana yardımcı olurmusunuz ? hepinize şimdiden teşekkür ederim:sm_confused:
selam kardesim önce gecmis olsun ,Allah dermansiz derdinizi Care versin acilen sifalar yetistirsin.
ben burada simdi size sesliniyorum, bana ister inanin yada inamayin,beinim ailemle ve cevremde tam dört insan tam kanseri yok etti hicbir kemo görmeden ve hicbir ilac almadan,bize Alman arkadsimiz olan Andreas isimli kardesimiz Avustralyada yasamakta,
zengin bir bayan ile evlenip oranin milleti oldu, babamin akciger hastasi oldugu ortaya cikti ve bana buna burada care var dedi ben gercekten inanmadim,sen inanma ben sana göndereyim dedi ve gönderdi, babam su an iyilesmekte, ondan önce babamin akcigerinin
dörtete birini aldilar ve kemoterapi yaptilar hic fayda görmedi ve eve gönderdiler.babam su tam 3 aydan beri icmekte.
tek bitki karisim falan degil,oranin söyledigine göre dünyada Allahin verdigi ve insan tarafindan bulunan su an en güclü yanliz bir bitkidir.
arkadasimin baldizi bile amaliyat olunmayan beyin tümörü bile durdu ve ufaliyor sonra yok oluyor, ve arkadasin baldizinda dirtlak ve birde rahim kanseri olmakta,girtlaktaki okadar kadini yoruyorduki yayiyordu durmadan, su an girtlak kanseri bile durdu ve ufaliyor mucize birsey bu kardesler,ben burada kimsenin reklamini yapmiyorum,sadece meme kanseri olan kardeslerimin halleriniz cok üzülüyorum.rahim kanserinin teshisi 11 ayda olacak.
faydasi saymakla bitmes. halsizi kale gibi yapar, enerji kaynagi olursunuz,hasta olmaniz güc olur.
bu cay yapilip iciliyor.iki litre soguk suya 8 ila 10 gramm arasi koyarsini ve 10 dakika kaynatin ve sonra 15 dakika dinlendirin.
ve bürün gün icin günde dört su bardagi yeterli,bunu en az dört ay icen ucak gibi olur ,ben su fisek gibiyim,
bizimkiler buna fisek cay demeye basladilar.
bilgi isteyene telefonda daha iyi anlatirim,yazmakla eksikler cok kaliyor,
ben almanyadan yaziyorum, size emalimi ve telefon num,arami veryim ,
telefon edenleri geri ararim ama lütfen cep olmasinn sabit ev numarasi olsun. türkiye flatim var ondan.
emalim : xxxxxxxxx
ev telefonum : xxxxxxxxxxx
saygilar
merhaba.ben filiz.
şuan tedavi görüyorum.
ikinci kemoterapi. bağışıklık sistemiymiş... nedeni öyleymiş....
elbet geçicek ama nedense bir durgunluk oluyor işte.
Allahım, bu hastalığı çeken herkese sabır ve şifa versin. bir daha da
uğramasın.
15 Ekim Dünya Meme Sağlığı Günü'nüz kutlu olsun !
Eki Görüntüle 533521
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/meme-gogus-kanseri-30721.html
Selamlar sn. marjinalfaydalı annenizinde her 2 pozitif olduğunu yazmışsnız şu anda annenizin durumu nasıl? benim anneminde her-2 pozitif bildiğm kadarıyla meme kanserinin en kötü durumlarından biri hem agresiflik hemde nüks açısından çok riskli bu bana göre bir şanssızlık ve bu durum beni çok geriyor benim annem haziran 2012 yılında teşhis onuldu 2 evre. yayılım yok ameliyattan önce 8 kür kemo aldı son iki kemoyla beraber herceptine başlandı ve yılbaşında sağ meme alındı ve 2 adet lenf temizlendi ameliyattan sonraki patolojide başka hücre kalmadığı görüldü fakat bu her2 pozitif olması beni inanılmaz rahatsız ediyor keşke pozitif olmasaydı diyorum biliyorum bu durumu yaşayan bir sürü aile bir sürü bayan var ama ne bileyim elimde değil.
Hülya hanım sizin adınıza çok sevindim. Allah nice 3 seneler göstersin sizlere şimdi bize herceptin 52 hafta yani 1 sene alınacağını söylediler bu süre uzayabilir diyorsunuz yani? bilmiyorum perişan haldeyim zaten psikolojik rahatsızlığım ve şeker rahatsızlığım var sürekli kötü olacak diye düşünmekten yakında inme gelecek durduramıyorum kendimi elimde değil. geçen annemin bu immuhistokimyasal raporunu yani her2 ile ilgili olan nette bir bayan doktora yazdım dedimki işte bu sonuçlara göre tümörün aksi olması yada nüks riskinin yüksek olma ihtimali varmı diye bana bunları bilmek ile elinize ne geçecek? annenizin yanında olun, ona iyi bakın ona farklı davranmayın kimin ne zaman ne olacağını kimse bilemez. aklım gitti annem ölüyor bizim haberimiz yok ddim heralde bende kendisine hocam ben biraz araştırdım ve birde size sorayım dedim dedim ama söylediklerinizden sıkıntılı bir durum ile karşı karşıya olduğumuzu anlıyorum dedim sonra oda evet maalesef biraz öyle demiş bu olay beni inanılmaz etkiledi. acaba annemin çok farklı bir durumumu var dedim.
Sakın kendinizi bu kadar yıpratmayın. BU HER + olayına ben de canımı çok sıkmıştım, sanmıştım ki annem 6 ayda vefat edecek.Ama 3 yıldır testleri temiz çıkıyor. O yüzden kendinize eziyet etmeyin. Ben etmiştim, siz etmeyin. Ben çok karamsardım, kendimce gerçekçi... AmA dediğim gibi , her +++ olmasa herceptin gibi mucize bir yeni nesil kemoterapi ilacı kullanılamıyor olurdu. östrojen, progesteton ve her, 3ü de eksi çıktığı ihtimalini düşünün, o çok daha zor olurdu, çünkü hastalığın neye cevap vereceği belirsiz olurdu. Ama her + olması en azından tedavinin şeklini belirliyor. Bir de nacizane tavsiye, her +++ olan hastaların daha çok bağışıklık sistemiyle ilgili sıkıntılardan kaynaklanabileceği gibi bir intiba edinmiştim ben.ZATEN TRASTUZUMAb içerikli ileçların (herceptin) çalışma prensibi vücudun bağışıklık sistemini aktive ederek tümörlü hücreyi vücudun kendisinin yok etmesi üzerine dayalı. o yüzden bağışıklığını güçlendirici şeyler yemeli, kırmızı sebzeler özellikle.Bir de ingilizceniz varsa: Breastcancer.org - Breast Cancer Information and Awareness adresindeki forumu tavsiye ederim.
İlginiz için teşekkür ederim hülya hanım söylediklerinizde çok haklısınız bir şey daha sorabilirmiyim? annem 1999 yılında rahim ameliyatı olmuştu ve rahmi alındı patalojisi temiz gelmişti şimdi bu hafta herceptin almaya gittiğinde yumurtalıkların alınması durumu gibi bir konu geçmiş alınmalımı acaba yada alınsa bir faydası olurmu? annemin hormonları, pr, her-2 hepsi pozitif geldi. annem ilaç olarak amiritex. temoksifen ikisini beraber kullanıyor sizde durum böylemi? kusura bakayın sizide sıkıyorsam ama inanın doktorlardan daha ferahlatıcı geliyor verdiğiniz cevaplar sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?