- Konu Sahibi hulya-unal
selam hanımlar ben 38 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 6 yıl önce akciğerlerde başlamış olan kanseri yendim 15 gün öncesine kadar iyiyidim ama 1 hafta önce meme kanseri teşhisi kondu şimdi bir ameliyat geçirmem gerekiyo ameliyattan tabiki korkuyorum ama benim merak ettiğim ameliyat sonrası tedevi dönemi bu konuda bilgisi olan hanımlar bana yardımcı olurmusunuz ? hepinize şimdiden teşekkür ederim:sm_confused:
Çook çok geçmiş olsun. Yaşayan biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende geçen sene bu zamanlar bacağımdaki tümör için tedavi görüyordum.Hemde kariyerim için en verimli olduğumu düşündüğüm zaman diliminde yaşadım. Ama bak bugün sana buradan,iş yerimden yazıyorum. Hep pozitif olmalısın. Bu zor süreci verimli hale getirmek senin elinde. Geçen sene bu zamanlar saçım yoktu, bu sene kaynak bile yaptıracak kadar uzadı.İlaçlarımı ve doktorlarımın emeğini göz ardı edemem asla ama benim kansere karşı en güçlü silahım moralimdi. Maalesef zor,yıpratıcı ama sonunda yaptım,yendim,başardım demek var.Birkaç yıl önce hayatında olan hangi sorun o ilk günkü tazeliğini koruyor bir bak geçmişe?? hiçbiri değil mi? bu da öyle olacak.Güzel haberlerini bekliyorum. yardıma ihtiyacın olursa buradayım. Kadınız, güçlüyüz unutma:)