- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi hulya-unal
-
Geçmiş olsun anuşka .Korkma sakın bu kontroller rutin olacak bu durumda.. Dediğin gibi her kisti önemsemeliyiz
Bende de var ve ihmal etmiyor, altı ayda bir veya yılda bir ( dr ne derse )gidip baktırıyorum. Biyopsi yapıldı bir kez, iğne ile parça aldılar, tetkilerde temiz çıktı ancak yinelerse diye tekrar tekrar gidilecek.
Çok çok geçmiş olsun neticelerin iyi çıkmasını diliyorum, haberlerini bekliyoruz
selam hanımlar ben 38 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 6 yıl önce akciğerlerde başlamış olan kanseri yendim 15 gün öncesine kadar iyiyidim ama 1 hafta önce meme kanseri teşhisi kondu şimdi bir ameliyat geçirmem gerekiyo ameliyattan tabiki korkuyorum ama benim merak ettiğim ameliyat sonrası tedevi dönemi bu konuda bilgisi olan hanımlar bana yardımcı olurmusunuz ? hepinize şimdiden teşekkür ederim:sm_confused:[/QUOTE
öncelikle herkese çok geçmiş olsun diliyorum.tedavisi süren ablalarımada acil şifalar dilerim.hülya-unal hn. akciğer ca atlattığınızı yazmışsınız.o dönemde neler yapyınız,ne yeyip içtiniz?babam akciğer ca maalesef.ameliyat oldu,kemo 4 kür aldıktan sonra çekilen torax ta bir adet lenf noduna rastlandığı içinde 13 gün radyoterapi gördü.geçen hafta hepsini bitirdik fakat kontrol tahlil ve röntgen için 3 ay beklememizi,şuan yaptırırsak vücuttaki ilaçların etkisiyle net sonuç alınamıycağı söylendi.ayrıca belirtmek isterimki babam ne radyoterapiden nede kemoterapiden hiç kötü etkilenmedi diyebilirim.saçı bile dökülmedi.sadece halsizlik ve yorgunluk oluyodu.dr her bünyenin farklı olduğunu söyledi.ama biz gıdasına moraline çok dikkat ettik.birde ca hastalarına hergün mutlaka KEFİR içmlerini tavsiye ederim.özellikle kemoterapi döneminde bağışıklık sistemi için günde enaz 2 bardak tüketin.birde bizim dr mide bulantıları için zencefil önermişti.kullanmamıza gerek olmadı hiç.hepinize acil şifalar dilerim.uzun oldu kusura bakmayın.
Çok geçmiş olsun.Benim 1.dereceden yakınım yaklaşık 10 yıl önce bu hastalığa yakalandı.Ameliyatını oldu .O dönem öncesi güçlü gıdalarla beslendi.Ardından kemoterapi ve ışın tedavisi gördü.Bu süreçte yemeklarden midesi bulandı .O yüzden hep değişik yemekler yapıldı.Saçları döküldü,ama tedavisi biter bitmez saçları eskisinden daha gür çıktı.Doktorunun bilgisi dahilinde şifalı otlardan da tüketti. Şu an eskisi gibi.Size önereceğim şey hiçbir zaman moralinizi bozmayın.Moralinizi sağlam tutun.Benim akrabam bir gün bile moralini bozmadı.Azimle o günleri atlattı.Birlikte gezdik,moral verdik bizler de ona.Etrafınızda negatif enerjisi olan insanlar varsa onlardan uzak durun bu süreçte.Meme kanseri artık korkulacak bir hastalık değil.O yüzden içinizi ferah tutun.Acil şifalar diliyorum.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?