Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri olanlar, burada paylaşalım

Yazdıklarıma Önerdiğim ilaca inancınız olmadığını belirtmek istedim.Kimsenin kiseye haddini aşan kelimeler yazmak haddi değil.Her kim olursa olsun Benim yazdıklarımı araştırmadan ettiği kelimeler karakterini ortaya koyar bence.
İnsanları yargılamak kolay araştırmak en zoru.Zaten en güzel yaptığımız şey yargıla idam et o kadar..Acaba içeriği nedir?Nasıldır?Size ne kadar yazarsam yazayım bu işi yapandan dahi iyi bilmem.Yaptığı sadece kendine has bir karışım.Ve kullandığı bitkisel otlar v.s. şu an kullanılandan daha farklı.Yani ilk defa ismini duyduğum şeyler.Ve çoğu ayrı ayrı ülkelerden geliyor.Yıllarca araştırmış ömrünü buna adamış.Kendini yetiştirmiş,Gerçekten iyi bir insan.Öyle milyarlar almıyor.Sadece karışım ücretini alıyor ha birde sizin gönlünüzden ne koparsa odur.
Ha bu arada süslü arap kelimeleri kullanmıyorum.Bunları PEYGAMBER EFENDİMİZİ anlatan bir çok kitap ve arapça okuduğum için oradanöğrendim.Hadislerden çoğu Efendimizin kendi kelimeleri.Sizin için süslü olduğuınu bilsem yazmazdım..
Sizin kelmelerinizde iğneleyici ve idam edici.Kimsenn benikendi kafasında yargılamaya hakkı yok.İnanıyorsan araştırısın..İnanmıyorsan üstüne bile düşmezsin.Bu çaba nedir anlamadım.
KİMSEYİ etkilmeye bir yerlere çekme niyetim yok.Vesile olduğum insnalara sadece iletişim numarasını verdm.Kimse aptal değil.Konuşur araştırır karar verir.
RABBİM hidayet ve sağlık dolu bir ömür nasip etsin.ALLAH'a emanet olunuz..

Size ne diyorum arkadaşım, madem faydalı olmak istiyorsunuz, yazın o kişinin ismini açıkça, nerede yaşadığını yazın. Yazamıyorsunuz değil mi? Neden? Kaç lira peki bu karışım yazabiliyor musunuz? Yazın, insanlar ona göre sizin mail adresinizi boş yere işgal etsin ya da etmesin. Belki bana en baştan pahalı gelecek ve size mail bile atmayacağım. Belki çok iyi niyetlisiniz, belki de mail adresine insanların mail adreslerini toplayıp firmalara reklam amacıyla satmaya çalışan bir kişisinizdir, nereden bileceğiz?

Siz bu şüpheyle iyi desem kötü anlayacaksınız.Ne desem boş.Ne yapsam içinizdeki şüpheye engel olamam.sizin amacınız şifa falan değil.Nasıl ne yazsamda yalancı dedirtsem,bu insanı kötülesem.Her kelamınızda ayrı sorular vs.Size kızmıyorum.Vesvese nerden gelir kaynağını iyi biliyorum.
Her yazdığım Mutlaka şahit olacaktır bir gün.Hiç bir şirketle anlaşmam yok.Olsa kendi sayfamı yaparım Kendi web sitemi yaparım.Gerek yok.Herşey ehlinden sorulmalı.
Eğer kelimelerinizdeki niyeti anlamasam,samimi bulsam belki tüm sorularınıza yanıt verirdim.Lakin siz hakim ben suçlu imajıyla süslenmiş kelimeleriniz.Beni yargılayamazsınız.Benim hala iyi niyetimi hala göremiyorsanız benim size daha yazack hiç bir şeyim yok.Nerede hasta orada o zat dün erzurumdaydı bu gün sinop'a gittiğini duydum.Onca insan aptal olamz değil mi?
Neyse her devirde gerçekten acılarına merhem arayan insanlar mutlaka bulmuşlar.Yargılamadan birebir görüşmüşler.Ben kimse adına konuşamam yazamam.Her hastalığın ilacı aynı olamaz.Benden 1 lira alır sizden 2 lira sonra yalancı duruma düşer yine gözünüzde.Siz bu kadar dediniz bu kadar aldı diye.Benim harcadıklarım ufak bir servetti.Çoğu insanın gönderdiği karışımı kullanmadan attım.AMA inanın en az bu insana ödedim.Helal
i hoş olsun.
RABBİM hesizlere hepimizeşifalar versin.

İçimdeki şüpheye engel olmanız mümkün değil evet. Vesvesenin nereden geldiğini hepimiz biliyoruz da, sırf şeytandan uzağız diye de önümüze gelene inanmamız beklenemez. Bu kadar insan aptal mı demişsiniz ya, bu mantığı anlamak gerçekten güç. Bu kadar sineğin bi bildiği vardır gibi birşey bu. Bu kadar insan aptal değil belki ama çaresiz, ya da bilinçsiz. Neyse, lafı uzatmayalım, siz ne demek istediğimi anladınız. Son olarak size altta linkini paylaştığım yazıyı hediye ediyorum, 2014 dünya kanser günü hatırası olarak kabul edin.

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/koray_caliskan/insanligin_dibe_vurdugu_an-1173986

Yazıyı okudum bir şeyler yazması lazım yoksa kimse okumaz değilmi?bunca insan çaresiz bilinçsiz diyorsunuz.Ama bunca insan dualar ediyor acıları geride kaldı diye.Bunu herkesin anlamasını beklemiyorum.Önyargınızı kırınız.Tanımadığınız bilmediğiniz bir insana haketmediği kelimeler yazıldı çizildi.
Bende sizlere hediye büyüklerin özlü sözleri ve bir ayeti kerime armağan ediyorum.
Evliya Hak dostudur onlar isterse ALLAH yaratır,İstediğini verir.
(Allah'ın izni olmadıkça hiç bir kimsenin iman etmesi mümkün değildir.
Fakat akıllarını çalıştırmayanlara ise şeytanı musallat eder, o pislikte bırakır.yunus suresi 100)

Sizlere yakınlarınıza ümmeti muhammede sağlıklı ve şifa dolu ömürler diliyorum...

dayanamıyorum artık marjinal faydalı, bu hastalığa düşenler o kadar hassaski insanlar bir ümit olur diye onkoloji servisinde birbirlerinin ağzına bakıyorlar her 21 güne bir o insanlarla sohbet içindeyim en ufak bir şeyde sarılıveriyorlar çoğuda böyle asılsız haberlerle kandırılmışlar, bunlar gibi insanlarda çıkıp insanların umutlarını katlediyor, yaşadığım müddetçe ama nette ama gerçek hayatta ağızlarının payını hep vericem hoş Allahtan korksalar utanır bide düşüncelerini savunmazlardı..
kanserle mücadele eden herkese acil şifalar lütfen uyanık olun bilip bilmeden bitkisel bir şey kullanmayın şekeri tansiyonu kalbi olanlar hiç bulaşmayın, bazı bitkiseller aldığı ilacında etkisini öldürüyor alınan tedaviyide öldürürsünüz bilmeden..

o üfürükçü zatınada benden selam söyle seni bi okuyup üflesin kendine gel, parasını ben veririm dert etme 10yıllık masrafların benden; ama olurda bu derde düşersen yine bana gel ben seni okuyup üflerim

arkadaslar benim annemnde gogsnde nohut kadr bi kitle var agrıo doktra gtrdm mamgrofi ultrasyn fln istedi doktr iyi dedi ama anneme caktrmadan bana dudagnı bukerek bilmiorm işareti yaptı daha testler yapılmadı haftaya yapılcak cok korkuorm ailedn kimseye bsy diemyrm moralini bozmasnlar die bi ay icersnde cıktı o kitlememesnden sıvı yara sekil bozuklugu yok ama yinede cok korkuorm sizce nedr ne olabilr baska ne gibi belrtileri var beni bilgilendirin lütfen cok kotu durumdaym o bısey yok dıe sevinrken ben gozyaslarmı dındıremıorm napcam hic bilmiorum cok caresizim Mevlam onu basımdan eksık etmesn onumzdeki ay dugunum var hiçbsy umrumda degl ben onu nasl bırakp gitcem uzulmesni istemiormm :,(

bildiğiniz gibi moral önemli benim arkadaşım geçen yıl operasyon oldu hatta göysüyle koltukaltı lenfleride alındı şimdi 1 yıl geçmeden işe döndü gayet iyi

birde büyük hastane seçin operasyon için vede hekiminizi iyi araştırın ameliyattan sonra en fazla 5 veya 6 gün tutarlar korkmayın çok geçmiş olsun

dünyada kadınlarda en çok rastlanan kanser meme kanseri her 10 kadından birinde rastlanıyor erken tanı önemli bildiğiniz gibi yaş kilo genetik nedenler bunda önemli ama yakalanmamak için bağışıklık sisteminin güçlü olması çok önemli tabii stress bence en önemli faktörlerden

allahım anneni sana bağışlasın dilerim tertemiz çıkar sonuçlar allah hepimize şifa versin kimseyi sevdiklerinin acısını yaşatmmasın dualrımızda sadece kendimize değil tüm hastalara dua edelim

cok tesekkur ediorum arkadaslar su an sıslık arada sızlıo sadece insaalah onumzdeki salı grcez tahlıllere Rabbim tum hastalarmzn yardmcısı olsn duanızı eksik etmeyn nolur ....

Kızlar son 2-3 gün önce çenemin altında bi beze hissettim, dokunduğum zamanda ağrıyor. Fakat bu akşam iki göğsümünde üstünde koltukaltına yakın bölgemde küçük küçük bezeler ve dokunduğumda aynı şekilde ağrı hissediyorum... Ayrıca çene altımdaki gibi boynumda da birkaç tane bezenin olduğunu farkettim... Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Bu konuda yardımcı olur musunz lütfen...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kızlar mrb.. benim annem de meme ca. bir yıldan beri akciğer metastazı var. 12 kemoterapi aldı ama hala iyileşme yok. dr en son xeloda hap verdi ona başladı. umarım işe yarar. sizde durumlar nasıl? allah tüm hastalara şifa versin inşallah.

geçmiş olsun, bizimde 2sene olacak 4.evre yoğun kemik met. meme kanseri , en sonki pette karaciğerde emin olmamakla birlikte şüphe var herceptini ve arimidexi kesti(arimideksin kemik meti artırdığını düşünüyordum hep zaten son pettede hakketen artmış arimidex hakkında iyi yazılar okumadım hiç neyseki kesti) xeloda ve tykerb diye akıllı ilaçla yolumuza devam ediyoruz, tekrar pet çekilecek ama zamanı var.. xeloda ağız yoluyla kemoterapi ilacı zaten, inşallah anneniz faydasını görür,umutsuz olmayın bol bol dua edin ilaca şifayı verende Allah, İnşallah olumlu yanıtlar alırsınız

tşk ederim size de çok geçmiş olsun. annemin tedavisine başka hastanede devam etme kararı aldık. yeni drmuz xeloda yerine başka bir kemoterapi uygulamaya başladı. yan etkileri fazla olmayan bir tedavi bu umarım işe yarar. tykerb dediğiniz herceptin tarzı bir ilaç mı? dr bize herceptinden daha etkili ilaçların çıktığını ve yakında türkiyede olacağını söylemişti de o yüzden soruyorum. çok zor bir hastalık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

tykerb netten baktığıma göre uzun zamandır var, evet herceptin gibi bi ilaç herceptini damardan alıyordu bunu ağzı yoluyla alıyor, bizim durum vahim işte tümör alınmadığı için hastalığı durdurma amacıyla ilaçlar veriliyor hoş 4.evredeki herkese aynı şey yapılıyor, hastalığı doktorumuzunda dediği gibi kronik gibi düşünüyoruz şeker hastalığı gibi devamlı kontrol altında, yarın ne olur bilinmez ciğerlerede sıçrarsa kemo görecek yine yapacak bir şey yok, tedavinizle ilgili şeyleri paylaşırsanız sevinirim sizden duyarsam doktorumuza iletirim bizde faydalanırız, şu an tykerb xeloda bide kemikleriiçin bordnat kullanıyor, çooook geçmiş olsun, inşallah iyibir onkoloğa düşmüşsünüzdür umudunuzu kaybetmeyin, 10 senedir son evrede ve hala yaşayan hastalar çoğaldı eskiden 1 sene bile yaşamazlardı neyseki iyi ilaçlar çıkıyor inşallah kökten çözüm gelir bizler için çok geç olmadan.. istedeiğinz her şeyi sorabilirsinz bilidğim varsa söylerim hiç çekinme bende iyi ilaçların yolda olduğunu bilmiyordum yeni bihaber alırsanz yazın buraya takip edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…