meme fiyatları

kardelenaysee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
7
0
31
kızlar yardım edin yahu fiyatlar 6 milyar falan param yok o kadar yaptırmam lazım psikolojim bozuluo lütfen kafana takma diyenler teselli edicekler yazmasın fiyatlarıyla birlikte bi silikon takıranlar yardım etsin lütfen

acelen ne ya biriktir işte benim eylülde biriktirmeye başlayalı 1 sene olucak ve 7 bin civarı birikmiş olucak ki 7 bile az kalıyo çoğu doktora sabret ve biriktir acelen yok unutma bir ömür onla yaşıycaksın nasılsa

kızlar yardım edin yahu fiyatlar 6 milyar falan param yok o kadar yaptırmam lazım psikolojim bozuluo lütfen kafana takma diyenler teselli edicekler yazmasın fiyatlarıyla birlikte bi silikon takıranlar yardım etsin lütfen
Hangi sehirdesin cnm sen.nerede olmayi dusunuyorsun

Bu telaşın ne şekerim öncelikle herşeyin hayırlısını dile fiyatlar şehirden şehire değişiyo sen nerde olacaksın yazarsan ona göre fikir veren olur ben adanada 4500 yuvarlak yaptirdım

Gecen hafta devlet hastanesinde muayene oldum. 1000euro yani yaklasik 2500 lira silikon ucreti. 1800 lira da hastane ucreti. Sonrasinda kullanacağın sporcu atletin, bazi ilac ve kremler derken en fazla 5000 gibi tutar dedi dr.. Ki zaten en ucuzu simdilik bu civarlarda. Her gecen gun de artiyor. 2 ay once de bogazici tip merkezinde 4500 gibi bi fiyat soylemislerdi.

Gouslerin saglamsa,4 bine yaptirabilirsin devlette,saglam gouse silikon takmak zor bisey deil,hele protez kucukse herkez basarili yapar.Ama 4binde asagya bulamazsin,sadece protez fiyati 2500 ediyor,gerisi doktor ucreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…