- 24 Şubat 2015
- 7
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kardelenaysee
Aynen bende sana katiliyorum bir iki ay sonra olsun ama temiz olsunya da kredi çekin, hemen olun. fiyata odaklanmayın, içinize sinsin sonuçta ömürlük bişi yaptrıyorsunuz
temiz olsun, dolgun olsun, izler kaybolsun.. daha ne ister bir insan hayattanAynen bende sana katiliyorum bir iki ay sonra olsun ama temiz olsun
Hangi sehirdesin cnm sen.nerede olmayi dusunuyorsunkızlar yardım edin yahu fiyatlar 6 milyar falan param yok o kadar yaptırmam lazım psikolojim bozuluo lütfen kafana takma diyenler teselli edicekler yazmasın fiyatlarıyla birlikte bi silikon takıranlar yardım etsin lütfen
hacettepede 4bine yapıolar ama bilmiorum nasıl olur :)Hangi sehirdesin cnm sen.nerede olmayi dusunuyorsun
Bu telaşın ne şekerim öncelikle herşeyin hayırlısını dile fiyatlar şehirden şehire değişiyo sen nerde olacaksın yazarsan ona göre fikir veren olur ben adanada 4500 yuvarlak yaptirdımkızlar yardım edin yahu fiyatlar 6 milyar falan param yok o kadar yaptırmam lazım psikolojim bozuluo lütfen kafana takma diyenler teselli edicekler yazmasın fiyatlarıyla birlikte bi silikon takıranlar yardım etsin lütfen
vay ne kdr uyguna olmssun memnunmusun pekiIzmir gazı Hastanesi Dr Şahin bey .26 0cakta ameliyat oldum .2500 tl
2500 sadece protezin fiyati diye biliyorum ben,mentor allergan protezise,sen sadece protezi odemis mi oluyorsun.Ameliyat ucretsiz yapilmisa geliyor.Izmir gazı Hastanesi Dr Şahin bey .26 0cakta ameliyat oldum .2500 tl
Gouslerin saglamsa,4 bine yaptirabilirsin devlette,saglam gouse silikon takmak zor bisey deil,hele protez kucukse herkez basarili yapar.Ama 4binde asagya bulamazsin,sadece protez fiyati 2500 ediyor,gerisi doktor ucretikızlar yardım edin yahu fiyatlar 6 milyar falan param yok o kadar yaptırmam lazım psikolojim bozuluo lütfen kafana takma diyenler teselli edicekler yazmasın fiyatlarıyla birlikte bi silikon takıranlar yardım etsin lütfen