- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Jelesec Jelesec...İyiki varsınız gerçekten.Teşekkur ederım canımcım.Resımde epey heybetlı çıkmışım.56 kıloya indim.1 kılo kaldı ve ödem onlarda gitsin bende memnun kalacagım.
Jelesec Jelesec...İyiki varsınız gerçekten.Teşekkur ederım canımcım.Resımde epey heybetlı çıkmışım.56 kıloya indim.1 kılo kaldı ve ödem onlarda gitsin bende memnun kalacagım.
canım bende baktım resimlerine masallah nazar degmesin.yorumlarımı da yaptım.güle güle kullan cicilerini canım.
Canım ya hep beraberken güzel buralarhele birde iyi niyetli olanlar birbirini bulduğunda dahada keyifli oluyor buralar 56 kilo,mu? wallahi arkadaşım sende sanatçılar gibi ekranda kilolu çıkmışsın...ben bu görüntünü bile çok beğendim dahada ince isen yıktın sahilleri bu yaz
Saltamcım nasılsın görüşmeyeli.
Ben iyiyim.Önumuzdekı hafta kontrole gidecegım.Ufak tefek dikiş ipi karnımdakı küçük yara derken günler geçiyor.Genel anlamda bir sıkıntım yok.Ayrıca zaman alıyor şeklın şemalın ortaya çıkması.
Önyargıyla acele negatıf tutum sergılemek istemem açıkcası.Herkesın fikri ve begenısıde farklı.Yoruma açık konu biraz.
Senın memişler harıka oldu.Benımkıler biraz daha küçük.Dogal olsun diri olsun dedik gözlerimde alıştı açıkcası.Karnımda ancak ortaya çıkacak.1 ayım yenı doldu.Kısaca şimdilik bir memnunıyetsızlıgım yok.İlerdede inşalla olmaz.
Burda kocaman süper memeleri görünce arada hayıflanıyorum falan amaŞaka tabı.herkes mutlu olsun.
hepinize merhaba.. aylardır tüm yazılanları okumama rağmen msj atma cesaretini ilk kez gösteriyorum :)
bende istiyorum meme büyütme, eser hanımda olmak istiyorum ameliyatımı da. ama aklıma takılan bazı şeyler var, lütfeen yardımcı olun lütfeen :)
ben henüz evli deilim, nişanlıyım.24 yaşındayım. evlenmeden ameliyat olmak istiyorum, ama ilerde bi probleme sebep olurmu bilemiyorum.sorularıma başlıyorum:)
1. emzirirken sorun oluşturumu?
2. emzirdikten sonra sarkma söz konusu olurmu? ameliyat tekrarı gerekir mi?
3. göğüs aram yaklaşık 3 parmak genişliğinde, 75 takıyorum, 75ten taşıyor ama 80i de doldurmuyor.koltuk altlarım dolu gibi. yani operasyon sonucu göğüslerim birbirine yaklaşsın istiyorum ama bu sefer de göğüs uçlarım dışarı mı bakar? beni en çok düşündüren de bu..
4. umarım bu sorum ayıpkaçmaz :) evlilikte göğüs gerçekten çok önemlimidir? sizce onca acıyı çektiğime değecek mi?
sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...
slm kızlar fiyat aralığı yazabilirmisiniz acaba?
Annenizin durumu eger gerçekten ciddiyse,yani saglıgını tehlikeye atacak kadar göğüsleri büyükse,sırt ağrısı,kamburuk yapıyorsa SSK bu ameliyatı karşılar.Yaş olarak evet yani belki ameliyatı önermeyebilirler ama benim size tavsiyem madem anneniz bu durumu kafaya takmış size yakın bir devlet hastanesinin Plastik Cerrahi bölümüne randevu alıp annenizi götürmeniz(null)
Annenizin durumu eger gerçekten ciddiyse,yani saglıgını tehlikeye atacak kadar göğüsleri büyükse,sırt ağrısı,kamburuk yapıyorsa SSK bu ameliyatı karşılar.Yaş olarak evet yani belki ameliyatı önermeyebilirler ama benim size tavsiyem madem anneniz bu durumu kafaya takmış size yakın bir devlet hastanesinin Plastik Cerrahi bölümüne randevu alıp annenizi götürmenizDoktorun değerlendirmesine göre hareket edersiniz.Belki güzellikle konuşup annenizi ameliyat olmamasına ikna edebilir.Siz ne söylerseniz söyleyin sizi dinlemez ve kalbi kırılabilir.Gidin,görüşün ona göre karar verilir....
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende eser hanıma 2 hafta öncesine kadar göğüs operayonu geçirdim.eser hanım yaptı göğüs estetiğimi.ve memnunum çok şükür ağrım sızım yok.kas altı olmasına rağmen fazla acı duymuyorum şuan.ilk 3 günü atlattığınız zaman sizden iyisi yoktur.buradan tavsiyem zayıf bayan arkadaşlarıma büyük göğüs önermiyorum.bir arkadaşım 50 kilosuna 420cc yaptırdı.ve ağrıdan duramadı morarmaları oldu bir hayli.göğüs kafesinizin küçük olduğunu söylüyorsa bir dokor size bunu dikkate alın ve üstelemeyin.sonra çok pişman olabilirsiniz.benimkiler 275cc yuvarlak yuksek hıgh profil.iyiki diyorum fazla büyük yaptırmamışım.1.68 boyum 55 kilom.en doğal görünüm sizin olsun istiyorsanız 300 cc yi geçmeyin..
Valla ödemli hali bile süper görünüyorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?