Meme Estetiği Hasta Yorumları

Saltamcım için rahat olarak Eser hanıma bırak kendini.Tamamen dogal gögüsler yapıyor.Karar vermeden bende çok araştırdım..çok git gel yaşadım.amelıyata 1 gün kala ofisine gidip ben nasıl yürüyecegım ya kalkamassam diye bıdı bıdı konuşmaya başlayınca şaşırttım eser hanımı.Birden ne oldu çok sakındın fln diye sagolsun sakinleştirdi beni.

Memelerime az önce baktım.sütyen degiştirdim.Çok güzel duruyorlar.benım gögüs hacmım iyiydi.biraz toparlama yaptı ve 225 cc kullandı.ebatından ve duruşundan memnunum. meme başınıda düzenledi.

En iyi kararı senın içinde verecektir.Herşey gönlünce olsun.Hastane ortamıda çok güzel.Prenses gibi bakıyorlar.Beklediğiminde üstünde ilgi alaka .ilk yürüyecegın ana kadar 10 dakka bir hemşireler çalışanlar yanıbaşında.sabaha kadarda emın ol yarım saatte bir geldiler.

Eser hanım sanada harıka bir eser yapar ve mutlu olursun.Agrı acıda olması gerektıgı kadar.direnler çıkana kadar sık dişini sonrası kolay.
Merhabalar göğüs ucunu da toparladı yazmışsınız ne tür bir toparlama yaptı acaba?

Haklısınız hanımefendi ben de eser hanıma ameliyat olmayı düşünüyorum ve merak ettiğim bir şey var nasıl görünüyor göğüsleriniz ve eser hanımın küçük protezden yana olduğunu duymuştum, sorularımı cevaplarsanız çok müteşekkir olurum, şimdiden teşekkürler

Değerli arkadaşım;
Öncelikle tavsiyem olmamanızdan yana,ayırdığınız bütçeyle farklı alternatifler bulabileceğinizi düşünüyorum, araştırmaya daha fazla vakit ayırmanız sizin lehinize olucaktır,benim hatam internetteki övgüleri gerçek zannetmemden kaynaklandı,koşulsuzca bir doktora teslim olmak mutsuzluğun başlangıcı oluyor,bence arzu ettiğiniz şey ne ise onu gerçekleştirecek birini arayın,doktorun arzu ve isteklerini yaşamayım,hiç bir şey bedava değil,hal böyle iken paranızla mutsuz olmayın,tek dileğim operasyon sonrası mutlu haberlerinizi duymak:)

Değerli arkadaşım;
Öncelikle tavsiyem olmamanızdan yana,ayırdığınız bütçeyle farklı alternatifler bulabileceğinizi düşünüyorum, araştırmaya daha fazla vakit ayırmanız sizin lehinize olucaktır,benim hatam internetteki övgüleri gerçek zannetmemden kaynaklandı,koşulsuzca bir doktora teslim olmak mutsuzluğun başlangıcı oluyor,bence arzu ettiğiniz şey ne ise onu gerçekleştirecek birini arayın,doktorun arzu ve isteklerini yaşamayım,hiç bir şey bedava değil,hal böyle iken paranızla mutsuz olmayın,tek dileğim operasyon sonrası mutlu haberlerinizi duymak:)
Evet haklısınız burdaki çoğu yorumların da gerçek olmadığını fark ettim ancak insan nefsi işte, her şeyin en iyisini en güzelini istediğinden böyle. Herkes gibi küçük göğüslü olmaktan rahatsızım ve dediğiniz gibi doktor araştırıyorum ama güvenmek de zor iş cidden bakalım ne yapacağım bilmiyorum, bu arada siz memnun değilsiniz sanırım pek?

Merhaba baska kimse yokmu eser hanima gögüs amelliyati olan..genelde kücükmü takiyor kendisi protezleri lütfen bilgisi olan yazsin..

merhaba,

2 hafta önce Eser Hanım'a göğüs büyütme ve karın germe (kombine) ameliyatı oldum. Eser Hanım'a ameliyat olma kararını bu sitede yazılanların etkisinde kalarak aldığımı söylemeliyim. Herkesin memnun kaldığı bir kahraman gibi gelmişti bana. Açıkçası başka alternatiflere yönelmedim bile. Yine bu sayfaları okuyup karar oluşturacak arkadaşlarım için tecrübemi paylaşmam gerekliliğini hissettim. Çünkü bazen küçük bir bilgi bile hayatı değiştiriyor. Şimdi gelelim doğrulara:

Hastane ve ameliyat ortamı mükemmel,eksiksiz ve çok tatmin edici bir seviyede. Eda Hanım dünya tatlısı müthiş bir kadın. Enerjisi alakası son derece içten ve kardeşçe. Yardımcı hemşire hanım -ismini anımsayamadım şuan- çok iyi, işine hakim ve motivasyonu yüksek çok cici bir bayan. Peki sorun ne? Sorun Eser Hanımın kendisi...

Eser Hanım çok tecrübeli ve iyi bir doktor. ANCAK yaşam enerjisini yitirmiş ve sanırım tüm iş hedeflerine ulaşmış birisi. Ne sizi dinliyor ne anlamaya çalışıyor. Kafası başka yerde. Siz sadece konu mankenisiniz. Eser Hanımın hastasına ilgisi kasabın koyuna ilgisi kadar. İstediğim göğüs büyüklüğünü takmamasını belki anlayabilirdim çünkü sonuçta doktor olan o, oturup insanca anlatsa anlayabilirdim. Ama önce "Allah vergisi bu kadar oluyor" diyip 30 saniye sonra " Bir daha ki sefere inşallah" demesiyle kendisini ve para felsefesini anlamış bulundum. İşler sıkıntıya girmiş olsa arkanızda bu doktoru bulamayabilirsiniz.
Şuan bandajlarım duruyor,kendisine bir daha gitmeyeceğim,pansuman vesair işlemleri bir hastanede yaptıracağım. Çünkü Eser Hanımı görüp modumun düşmesini istemiyorum.
Dediğim gibi Eser Hanım şüphesiz çok iyi ve işine hakim bir doktor. Ama Doktorluk sadece bu değil. İlgi alaka güven benim için çok önemli.
Arkadaşlarıma tavsiyem, ne istediğinizi bilin,bir yere takıntılı kalmayın,en ufak rahatsızlık hissettiğiniz yerden hemen uzaklaşın çünkü önemli olan sizin mutluluğunuz. Eser Hanıma da gidiyorsanız kendisine "bir dahaki sefere" olmayacak şekilde bir ameliyat istediğinizi söyleyin zira hiçbirimiz para basmıyoruz.

Merhaba. Sizin adınıza çok üzüldüm aradan bayağı da zaman geçmiş son durumunuzu yazar mısınıZ lütfen?

X