- 19 Kasım 2010
- 3.706
- 10
- Konu Sahibi EstetikEditor
teşekkürler...daha yeni doğduk :))))) 1 HAFTALIĞIZ....:)))))
masallah canım cok hos olmus ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler...daha yeni doğduk :))))) 1 HAFTALIĞIZ....:)))))
teşekkürler canım.....kocamın haberi yoktu ameliyattan...gördü, çıldırdı sevinçten...iyi ki de haber vermeden yaptırmışım :)))))))
Saltamcım cım.Yeni memelerin saltanatını kutlarsın yakında eminim.Eşinden habersiz ha.Bravo sana.cesaretıne hayran kaldım.Artık sanada doya doya kullanmak kalır.
Süprizzz dedin heralde.Bakalım anneler günüde yakın senın memelerede süpriz denebilir
Saltamcım aslında çok haklısın.Bende kafamda hep süprizzzz modunu kurguladım ama kısmet olmadı.Eşim her an yanımdaydı hepde destek oldu.Ben söylenırken mız mız ederken sagolsun hep yanımda motıve ettı.
Hatta geçen gün dogru yapmıyoruz pansumanıma karışma falan dedim.Etkılenmesını istemedım tabı.Şimdide çok güzel oldu vs.moral veriyor.
Ama senın gibi yapabilmeyi isterdım.Seyahat dönüşü süprizzzzz.Al sana yepyenı memişler.Resetlendı.Fabrıka ayarlarına döndü demek hoş olurdu.
Eger bunca emek bunca sıkıntı koca lar içinse onlarında azıcık katkısı olsun tabıkıde.
Sen begen mutlu ol.zaten gerisi geliyor.GÜLE GÜLE KULLAN.üÇGEN bikini alırken hatırla bu sözlerimi.
Saltamcım aslında çok haklısın.Bende kafamda hep süprizzzz modunu kurguladım ama kısmet olmadı.Eşim her an yanımdaydı hepde destek oldu.Ben söylenırken mız mız ederken sagolsun hep yanımda motıve ettı.
Hatta geçen gün dogru yapmıyoruz pansumanıma karışma falan dedim.Etkılenmesını istemedım tabı.Şimdide çok güzel oldu vs.moral veriyor.
Ama senın gibi yapabilmeyi isterdım.Seyahat dönüşü süprizzzzz.Al sana yepyenı memişler.Resetlendı.Fabrıka ayarlarına döndü demek hoş olurdu.
Eger bunca emek bunca sıkıntı koca lar içinse onlarında azıcık katkısı olsun tabıkıde.
Sen begen mutlu ol.zaten gerisi geliyor.GÜLE GÜLE KULLAN.üÇGEN bikini alırken hatırla bu sözlerimi.
Saltamcım haklısın.En azından bir foto koymam lazımdı.Ancak benım karın bölgemde hala iyileşme sürecınde olan ufak bi yaram kaldı.onlarda bir gitsin mutlaka koyacagım.Hiç merak etme.Olmuşken tam olsun dye düşündüm
Saltamcım haklısın.En azından bir foto koymam lazımdı.Ancak benım karın bölgemde hala iyileşme sürecınde olan ufak bi yaram kaldı.onlarda bir gitsin mutlaka koyacagım.Hiç merak etme.Olmuşken tam olsun dye düşündüm
Karın bölgeni çekmeden ekle o zaman :)))))) her türlü yolunu buluruz eklemen için :))))))))))
Tamadır o halde.24 saat içinde halledecegim.önce gögüsler sonrasına bakarız o halde.
Arkadaşım nazaramı geldım nedir.Önce karnımdakı yara canımı sıktı.Sonra mide bölgemde seremo denen şişkinlik.Şişkinlige masaj yaparken kekik yagı göbegimi yaktı.Sonrasında agır bir griple boguşuyorum.Ama pes etmek yok.Hepsiyle ayrı ugraşıyorum.Kontrole bile gitmedim bu hafta.
Senden önce ameliyat olmama ragmen sen daha hızlı çıktın.Ama geçecek hepsi bol foto yükleyecegım.Bunu en çok ben istiyorum emin ol.
Neyse fazla acite bi msj oldu.ben gidip album çalışmalarına başlıyorum.Muck
Aman canım kendine çok dikkat et. Karın bölgene daha çok dikkat et tabi. Maşallah barekallah diyelim sana aman nazara gelme Kontrollerinide ihmal etme fıstık
Çok teşekkur ederim ARZUMCUM.iYİ dileklerin ve destegin içinde sagolasın.
Asıl fıstık da sensın canımcım.Fotolar harıka.
Tamadır o halde.24 saat içinde halledecegim.önce gögüsler sonrasına bakarız o halde.
Arkadaşım nazaramı geldım nedir.Önce karnımdakı yara canımı sıktı.Sonra mide bölgemde seremo denen şişkinlik.Şişkinlige masaj yaparken kekik yagı göbegimi yaktı.Sonrasında agır bir griple boguşuyorum.Ama pes etmek yok.Hepsiyle ayrı ugraşıyorum.Kontrole bile gitmedim bu hafta.
Senden önce ameliyat olmama ragmen sen daha hızlı çıktın.Ama geçecek hepsi bol foto yükleyecegım.Bunu en çok ben istiyorum emin ol.
Neyse fazla acite bi msj oldu.ben gidip album çalışmalarına başlıyorum.Muck
Çok teşekkur ederim ARZUMCUM.iYİ dileklerin ve destegin içinde sagolasın.
Asıl fıstık da sensın canımcım.Fotolar harıka.
Aladax.... Ben fotolara,sana öldüm bittim Sende biraz kendimi gördüm sankiHani renkler,zevkler Anladın sen onu Maşallah sana Çok çok beğendim 10 üzerinden 10
Oleeeeeeee, yaşasın...resimleri gördüm...tek kelimeyle HARİKAAAAAAAAAAA....süper olmuş canım...karnında açıkçası bişey göremedim.....maşallah.Allah nazardan saklasın....karnım geçmiyor deyince çok kötü durumdasın sandım ama maşallah çok iyisin :))))))) Bence abartmışsın birazcık karın olayını, görünüm süper...hele maslekerrrrrrr....vay vay, süper !!!!!
aynısınız kızlar:118: Arzumdan sonra sizlerde yıktınız ortalığı aledax süper olmuş bebeğim karnındaki ödem indiğinde tam olacak