Meme Estetiği Hasta Yorumları

Merhabalar göğüs ucunu da toparladı yazmışsınız ne tür bir toparlama yaptı acaba?

Değerli arkadaşım;
Öncelikle tavsiyem olmamanızdan yana,ayırdığınız bütçeyle farklı alternatifler bulabileceğinizi düşünüyorum, araştırmaya daha fazla vakit ayırmanız sizin lehinize olucaktır,benim hatam internetteki övgüleri gerçek zannetmemden kaynaklandı,koşulsuzca bir doktora teslim olmak mutsuzluğun başlangıcı oluyor,bence arzu ettiğiniz şey ne ise onu gerçekleştirecek birini arayın,doktorun arzu ve isteklerini yaşamayım,hiç bir şey bedava değil,hal böyle iken paranızla mutsuz olmayın,tek dileğim operasyon sonrası mutlu haberlerinizi duymak:)

Evet haklısınız burdaki çoğu yorumların da gerçek olmadığını fark ettim ancak insan nefsi işte, her şeyin en iyisini en güzelini istediğinden böyle. Herkes gibi küçük göğüslü olmaktan rahatsızım ve dediğiniz gibi doktor araştırıyorum ama güvenmek de zor iş cidden bakalım ne yapacağım bilmiyorum, bu arada siz memnun değilsiniz sanırım pek?

Merhaba baska kimse yokmu eser hanima gögüs amelliyati olan..genelde kücükmü takiyor kendisi protezleri lütfen bilgisi olan yazsin..

Merhaba. Sizin adınıza çok üzüldüm aradan bayağı da zaman geçmiş son durumunuzu yazar mısınıZ lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…