- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
rüzgalgül seni burda da bulduuum:))) memnun kalmana çook sewindim. senin yorumlarından yola çıkarak, ESER AYDOĞDUyu araştrdım, ekibi tamamen bayanlardan oluşuyor, tv de gazetelerde röportajı war hoşuma gitti benmde şimdiden. inşallah yarın tandewu alacağıımm =)
Bir kaçtane daha bayan doktor araştırıyorum, ama sen benim için önemlisin çünkü deneyimlisin=)) Neden Eser hanım?? başka bayan we ya erkek doktorlarla da görüştünmüü canımm.. seninle konuşmayı çook istiyoruuumm.. bir an önce iyileşmen dileğiylee canım beniimm
canııımm çook teşekkür ederim burdan da cevap yazmışsıın.... =))
Arion markayı doktormu sana önerdi sen mi istedin? başka hangi markaları kullanıyormuş? benmde aklıma yatanlar arion we nagor. bende kas altı istiyrum we inşlh meme altından istiyorumm =))
skyeed, canımm sende ESER hanıma mı ameliyat olmuştuun??? Snada büyük geçmiiş olsuuunn canıımm inşllah çok memnun kalırsıınnn
sweet_brave senin de aramıza katılmana çok sevindim. sen de bir an önce Eser Hanıma ameliyat olup bizimle duygularını paylaşırsın inşallah. inan aynadan geri gelmiyorum. çok super oldular supperrrr:)
slm kızlarr bende dün eser hanıma meme büyütme operasyonu yaptırttım.. biraz ağrım var ve bolcada ödemim ama ii sayılırm sizlern biraz olsyn toparlanması ne kadar sürmüştü??
çok teşekkürler inşallah dediin gibi çabucak geçer ağrım ve şişliklerim şimdi nasıl seninkiler nasıl görünüyorlar
fatih dagdelen ,barış çakır ,osman oymakdan sonra bugün eser hanımla görüşücem..arar almaz randevu aldım,bu kötü bişe degildir umarım..
kızlar memnunmusunuz?..kafam karıstı baya,her doktor ayrı birşey söylüyor...
eser hanımın fiyatları nedir??
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
kızlar haftaya eser hanıma ameliyat olucam...
arion kullanması,kas zarı altı olması,ve bilmiyorum iyi bi elektrik verdi..260 cc ya da 270 denicem dedi..ben biraz daha büyük olsun istiyorum ama bakalım..
:)