Meme Estetiği Hasta Yorumları

Doktorumla gorustum iletisimsizlikten kaynaklanan fatura sorununu hallettik yanlis anlasilma olmus

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar
Bende bir ablam için bayan dr araştırıyorum.. Olanlar memnunmusuz , sonuçtan, ilgiden? Özelden foto gönderebilecek varmı aranızda ltfn çok yardımcı olmuş olursunuz

Hanımlar
Bende bir ablam için bayan dr araştırıyorum.. Olanlar memnunmusuz , sonuçtan, ilgiden? Özelden foto gönderebilecek varmı aranızda ltfn çok yardımcı olmuş olursunuz

Ben olmadım ama memnun kalmadığım için cc konusunda ısrarla 250 cc olur daha büyüğü olmaz dedi kas altı kas üstü ameliyat ta karar vereceğim dedi halbuki ki benim meme dokum yok.. birde fiyat verirken asistanı oluyor sanırım verdiği fiyat 7500 dü sende ne kadar var tamam onu alalım üstüne garanti yada yapı krediye taksit yaparız gibi konuştu hoşlanmadım... şu an 325 cc takıldı başka bir Dr tarafından 250 olsam hiçbir şey değişmeyecekmiş gibi geliyor iyi ki olmamışım.. Ayrıca genç bir kadın olduğum için meme altı dedi ben iz konusunda takıntılıyım meme ucu yaptırdım 15 gün olmasına rağmen iz belli bile değil.. hayırlısı olsn bu işlerde kadın erkek fark etmiyor.. Tikkabilla Sakarya da devlet Hastanesinde kadın doktora ameliyat olmuş.. sonucu gerçekten başarılı ve izi çok güzel gördüğüm en iyi ize sahip..

Çok tşkkr ederim cvp için . Dün görüştük, asistanı cvp verdi toparlama için 10.000 istedi. Yağ alma ve karın germe dahil Kesinlikle erkek kadın fark etmez hata ben bu konularda hep erkek dr tercih etmişimdir, daha dikkatliler, havalanmaları yok vs vs. Ben karın germe yağ alma v eburun ameliyatımı özrl hastanede 7.500 oldum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle haklısın.. Ben tlfnda görüştüm cnm yüzyüze deil.. Hasan fındıkla görüşemez kocasının erkek takıntısı var! GICIK!! Neyse o yüzden illa kadın ataştırıyoruz, ben lipo diorum hiç bir kadın yeterli görmüo yok şunuda yapalım yok bunuda yapalım.. Brn izmirde can kopal a oldum..gıdımı aldırcam diorum, olmaz dio.. Sırtımı gerdireyim dedim iki saat dil döktü sakın yapma gerek yok die.. Yani erkekle kadın arasında gerçekten çok fark var.. Biri keseyim paramı ver dio, öbürü daha insancıl gerek yok böylede güzelsin, kim der anne die fıstık die die va geçirio.. Fiyat farkına deyinemiyorum bile!! Hayırlısı artık.. Tşkkrlr cvp için.. Bu arada eğer hasan fındık ameliyat edip isim olarakta bayan ismi vereniliyorsa bana özelden ulaş lütfen onunlada konuşayım.. Eniştemle asistanı tanışacak ama amlyata hasan hoca girecek olursa süper olur

Ya bu konuda Dr sonuçta erkekler niye böyle sorun ederler bilmiyorum.. bence enişteyi saf dışı bırakın ben kapalı bi kadın olduğum halde Hasan Bey e ameliyat oldum.. Bu konuda daha iyisi yok hem iz konusunda hem beklenti konusunda.. telefon açılırsa. Zaten asistanlar konuşuyor yani Dr kadın gibi yapacaksanız o kısmı anlamadım enişteyi hiç olaya katmayın hehehe

Benim erkek doktor bayan doktor takıntım hiç yoktu sadece bayan denk gelmiş oldu, görüşmede memnun kalınca ameliyatımı ona oldum yani :) Yine de ben hiç bir şey söylemediğim halde ameliyathanedeki tüm ekip bayandı, sadece anestezist geldi erkek olarak ama doktorum üzerimi örttü o arada.. :)

Kizlar bende 19 eylulde Eser hanima ameliyat oldum. Suanda hersey cok iyi gidiyor. Cuma ameliyat oldum pazartesi ise basladim :) Eser hanimi kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Arkadaşlar merhaba,

Operasyon için karar verirken sizin deneyimlerinizden çokça faydalandığım için ben de taze taze deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.

Eser Hanım beni geçtiğimiz cuma günü ameliyat etti, dün de bandajlarım açıldı. Gerçekten o an hissettiğim mutluluğu anlatmak imkansız. Öncesinde çok tartışıp, konuşmamış olmamıza rağmen sonuç gerçekten mükemmeldi ve ben de gerçekten keşke çoook daha önce bu kararı almış olsaydım dedim kendi kendime.

Dediğim gibi cuma ameliyatımı oldum, sonrasında çok ağrım sızım olmadı. Benim için narkozu atma aşaması sıkıntılıydı ama göğüslerimden kaynaklanan yoğun bir ağrı yaşamadım desem yeri..
Cumartesi hastaneden çıktım.
Pazar günü sersem sersem evde uyukladım ama kalkıp poğaça yapabildim mesela...
Pazartesi günü kızımı okuldan almaya arabayla gidebildim...
Salı günü ise yaklaşık 30 km yolda aracımı kendim kullanıp işime geldim ve rutin tempoma dönebildim.

34 yaşımda kendimi genç kız gibi hissediyorum bir an önce çamaşır ve kıyafet alışverişine çıkabilmek için giymek durumunda olduğun sporcu atletinden kurtulmak için gün sayıyorum :)

Sevgiler...

Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de kendisine ameliyat olmaya karar verdim. Yuvarlak mi yoksa damla mı seçtiniz ve neye göre onu merak ettim...

merhaba,

2 hafta önce Eser Hanım'a göğüs büyütme ve karın germe (kombine) ameliyatı oldum. Eser Hanım'a ameliyat olma kararını bu sitede yazılanların etkisinde kalarak aldığımı söylemeliyim. Herkesin memnun kaldığı bir kahraman gibi gelmişti bana. Açıkçası başka alternatiflere yönelmedim bile. Yine bu sayfaları okuyup karar oluşturacak arkadaşlarım için tecrübemi paylaşmam gerekliliğini hissettim. Çünkü bazen küçük bir bilgi bile hayatı değiştiriyor. Şimdi gelelim doğrulara:

Hastane ve ameliyat ortamı mükemmel,eksiksiz ve çok tatmin edici bir seviyede. Eda Hanım dünya tatlısı müthiş bir kadın. Enerjisi alakası son derece içten ve kardeşçe. Yardımcı hemşire hanım -ismini anımsayamadım şuan- çok iyi, işine hakim ve motivasyonu yüksek çok cici bir bayan. Peki sorun ne? Sorun Eser Hanımın kendisi...

Eser Hanım çok tecrübeli ve iyi bir doktor. ANCAK yaşam enerjisini yitirmiş ve sanırım tüm iş hedeflerine ulaşmış birisi. Ne sizi dinliyor ne anlamaya çalışıyor. Kafası başka yerde. Siz sadece konu mankenisiniz. Eser Hanımın hastasına ilgisi kasabın koyuna ilgisi kadar. İstediğim göğüs büyüklüğünü takmamasını belki anlayabilirdim çünkü sonuçta doktor olan o, oturup insanca anlatsa anlayabilirdim. Ama önce "Allah vergisi bu kadar oluyor" diyip 30 saniye sonra " Bir daha ki sefere inşallah" demesiyle kendisini ve para felsefesini anlamış bulundum. İşler sıkıntıya girmiş olsa arkanızda bu doktoru bulamayabilirsiniz.
Şuan bandajlarım duruyor,kendisine bir daha gitmeyeceğim,pansuman vesair işlemleri bir hastanede yaptıracağım. Çünkü Eser Hanımı görüp modumun düşmesini istemiyorum.
Dediğim gibi Eser Hanım şüphesiz çok iyi ve işine hakim bir doktor. Ama Doktorluk sadece bu değil. İlgi alaka güven benim için çok önemli.
Arkadaşlarıma tavsiyem, ne istediğinizi bilin,bir yere takıntılı kalmayın,en ufak rahatsızlık hissettiğiniz yerden hemen uzaklaşın çünkü önemli olan sizin mutluluğunuz. Eser Hanıma da gidiyorsanız kendisine "bir dahaki sefere" olmayacak şekilde bir ameliyat istediğinizi söyleyin zira hiçbirimiz para basmıyoruz.

ruzgargul merhaba sanırım 2011 de olmuşun eser hanıma kas zarı altı yöntemiyle Nasıl memnunmusun hala bu yöntemden biraz bilgi verirmişim bana. Bende pazartesi eser hanıma ameliyat olucam kas zarı altı yöntemiyle. Tecrübeni paylaşırsan sevinirşm

Haklısınız hanımefendi ben de eser hanıma ameliyat olmayı düşünüyorum ve merak ettiğim bir şey var nasıl görünüyor göğüsleriniz ve eser hanımın küçük protezden yana olduğunu duymuştum, sorularımı cevaplarsanız çok müteşekkir olurum, şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…