meme estetigi (araştırma )

• Konu Sahibi Konu Sahibi goles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa ne kadar hızlı karar verdin sevindim muaneye gittiginde direk bi doktora yönlendiricekler ömer bey utku bey veya bi doktor vardı iranlı oda çok başarılı simetri hastalıgı olan bi doktormuş bi arkadaşımı burun için yönlendirdim :) hayırlısı olsun sevindim adına :)

kızlar bu gögüsler zaman geçtikçe toparlanıyormu noluyor bilmiyorum ama bu sabah çok büyük gözüktüler gözüme :) bugün 6 günümdeyim gayet iyiyim işimede gidiyorum fakat şu yatma kalkma fazlı olmasa daha bi memnun olucam canım yanıyor sabahları :) birde siz ne kadar süre sonra yan yattınız doktorumada sormadım o durumu cuma gidicem çünki :/

8 günümdeyim dün akşam bi kaç dekolteli kıyafet denedim görüntü müthiş iyiki yaptırmışım :) 250 cc konuldugu için hep küçük mü oldu acaba diye birazda olsa düşünüyordum ama bana uygun olan protez konulmuş gerçekten çok dogal duruyor.slikon oldugunu slikonlu hatuncuklar anlar ancak görüntü olarak :)

hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah. bende elimi biraz düzelteyim dikleştirmeyi düşünüyorum ama baklım hayırlısı. sanırım sonra vazgeçebilirim. o parayla yurtdışında gzell bi tatil yaparım der parayıda tatile veririm ben

tatili herzaman yaparsın hayatım ihtiyacın varsa kendini mutlu hissediceksen dikleştir derim ben bi kaç sene sonra bile gidebilirsin tatile :)

Ben o kadar gaza geldim gidiyorum ediyorum dedim ama bugün ilk randevumda ögrendimki benim sigortam bitmiş (daha dogrusu annemin üzerineydim onun 3aydır ödenmiyormuş) bugün ögrenince tekrar başlattık ama sanırım 1 ay beklemem gerekiyor şimdide. neyse ben yine de paralı muayene olayım dedim zaten sigortaya girmiyor dedim ama doktor bakar bakmaz senden MR istemem gerekiyo ırsi bi durum olup olmadığını,kas yapını vs ögrenmem gerekiyo ona göre tekrar fiyatı ve koşulları konuşabiliriz bu hastanede(haydarpaşa numune) olabilirsin ameliyatı dedi. ama MR'a şimdi yönlendirmiyim sigorta kapsamında git bekle biraz dedi. O yüzden yarın Ankara Hacettepe'de olan randevuma gitmicem çünkü muhtemelen onlarda MR isteyecekler..
Bu arada üni öğrencisiyim ben, hiç beklemeden okuldan sevk alıpta MR çektirme ihtimalim de var sanırım ama sormadım doktora ne gerekli olacak ne olacak diye. sanırım o göğüs MR'ı ile sonra istediğim doktora gidip gösterebilir miyim acaba?

gerçi benimkide ayrı bi saflık oldu ilk muayeneden hemen ne olduğunu söyleyecek bi fiyat çıkaracak ben de ayarlayıp gün almaya gidicem diye düşünüyordum nası bi aceleye getirdiysem :))
şimdi ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen..
hem yaz geliyor hem mezuniyetim yaklaşıyor sabırsızlanmaya başladım o yüzden aksilikler çıkıyor böyle..

canım hacettepede mr istediklerini sanmıyorum öyle bir durum olsaydı goles bana mutlaka söylerdi.o gitti muayeneye ve ameliyat gününü alıp geldi.her hastanenin uygulaması farklı olabilir.gittiğin hastanede sana fiyat verdilermi.sigortaya gelince zaten sigorta işlemi karşılamıyor sadece ilk muayenede ve sonrasında ilaçları alırken geçerli olcak.ilk muayenenin fazla bi ücreti olacağını sanmam sonuçta devlet hastanesi.keşke hacettepeyi iptal etmeseydin.bak hacettepede ömer beyle görüşürsen bu işlem sana sadece 1800 tlye patlar hadi ilaçlar falan bilemedin 2000 tl.

panik oldum ben öyle bişeyle karşılaşınca. Kadın bi de acelesi olan bi operasyon degil nasılsı, bekle sigortan olunca başlarız işleme dedi yoksa o ilaç ve muayene masrafını göze almıştım ben zaten. Acaba dediğiniz gibi görünsem mi, doktora mail attım MR niye istendiki bi deformasyon mı var acaba dedi yok ama öyle bişey..
İlaç konusuna gelince onu da üni. ögrencisi oldugum için kendi okulumdaki medikososyal merkezlerinden ilaç yazdırma ihtimalim bile olabiliyormuş.

fiyat filanda çıkarmadı ayrıca, baktı çok küçük olduğunu görünce kas eksikliği mi var acaba ırsi mi dedi kendi kendine. sonra ben senden bi MR istiyim dedi. ben ayrıntı istedim onları sonra konuşuruz protezin fiyatı 1200-1600 arası zaten dedi buna ek olarak hastane masrafları olacak sadece dedi. ama öncesinde işlemler için sigortan olursa senin için daha iyi olur o yüzden daha sonra tekrar gel dedi

bugün ameliyat olalı tam 9 gün oldu kendimi çok iyi hissediyorum bu hafta fotograf atarım mutlaka :) ahh birde şu yan yatmaları yüzüstü yatmaları özlemesem

uzun zamandır giremiyordum.ameliyatımın üstünden nerdeyse 4 ay geçti hiç bi sıkıntı yaşamadım iyiki yaptırmışım diyorumm :)

Tüm yorunlarinizi okudum hepinize cok gecmis olsun güle güle kullanin bende ilarde olursam hacettepe dsnyrm burkac arkadasa ark.istegi gnderdim irtibat kuralim diye soracaklarimuda daha rahat sorarım sikintisiz gmker dlyrm

Tüm yorunlarinizi okudum hepinize cok gecmis olsun güle güle kullanin bende ilarde olursam hacettepe dsnyrm burkac arkadasa ark.istegi gnderdim irtibat kuralim diye soracaklarimuda daha rahat sorarım sikintisiz gmker dlyrm

Burdan bi arkadaş daha (bmcrazy) cuma günü hacettepe'de ameliyat oldu, kendini iyi hissettiğinde o da girip yorum yapar... Sana da yardımcı oluruz muayeneye gitmek istediğin zaman :)

Burdan bi arkadaş daha (bmcrazy) cuma günü hacettepe'de ameliyat oldu, kendini iyi hissettiğinde o da girip yorum yapar... Sana da yardımcı oluruz muayeneye gitmek istediğin zaman :)

teşekkürler tatlim 2.cocukda dsnyrm onun emzirme döneminide atlattıkdan sonra yaptrcagim inşallah ilk doğumumu hacettepede yapmıştım o yuzden orada olmak istyrm bu yüzden sizlerin süreçlerini takip etmek istyrm sikintisiz bir omur geçirirsiniz inşallah

Benim de 1.5 ay oldu konu acip icinde sana da tesekkur ettim hatta bak haberin yok gormemissin :)

canım özel sıkıntılarım vardı giremiyordum .ebruli amaliyattan çıktıgında yanına gttm bi süre konuştuk telefoonda çok iyiyidi ameliyatı biraz sıkıntılı geçtii..çok sevindimm senin adınadaa hepimiz sohbet ediyorduk ki geçti bitti bak :)

gögüslerim o kadar küçükmüştü ki eskiden gögüslere bak dedigim arkadaşlarımın gögüsleri hiç yokmuş gibi geliyor ee tabi benimle dalga geçiyorlar memeişlere bak diye hatta beni ameliyat için engelleyen arkadaşım bile düşünür oldu :)

Bi daha ne zaman kontrole gitmek gerekiyor acaba ulaşabilseydim dha ameliyat oldugum gün haber vercektim size :) bende şimdi yeni ameliyat olan diger arkadaşla konuşuyorumda İstanbul'da oldugum için ziyarete gidemedim tabi..

Bi daha ne zaman kontrole gitmek gerekiyor acaba ulaşabilseydim dha ameliyat oldugum gün haber vercektim size :) bende şimdi yeni ameliyat olan diger arkadaşla konuşuyorumda İstanbul'da oldugum için ziyarete gidemedim tabi..

ankarada oldugum halde kontrole çagırılmadım çünki çok çabuk atlattım 3 gün işe başladım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…