Bu arada dayanamadım artık bugün randevu aldım perşembe günü haydarpaşa numune hastanesi cuma günü hacettepe, cuma sabahtan Ankaraya geçicem bi aksilik olmazsa..
gelişmeleri yazarım burdan.. Kimseyle irtibat kurma şansım olmadı, kendi başıma adım attım bakalım :)
8 günümdeyim dün akşam bi kaç dekolteli kıyafet denedim görüntü müthiş iyiki yaptırmışım :) 250 cc konuldugu için hep küçük mü oldu acaba diye birazda olsa düşünüyordum ama bana uygun olan protez konulmuş gerçekten çok dogal duruyor.slikon oldugunu slikonlu hatuncuklar anlar ancak görüntü olarak :)
hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah. bende elimi biraz düzelteyim dikleştirmeyi düşünüyorum ama baklım hayırlısı. sanırım sonra vazgeçebilirim. o parayla yurtdışında gzell bi tatil yaparım der parayıda tatile veririm ben
canım hayırlısı olsun.msjını geç gördüm.canım vallahi bizde öyle çok kimseyle irtibat kurmadık burdan nekadar bilgi alıyorsak o.ama tercihin hacettepe olursa süper olacak sitede baya örnek olacağız bu konuda.ömer beyle görüş muayene günü zaten o figen hanımla birlikte yapıyor ameliyatı.hem protez alımındada yardımcı oluyor.benden bile önce gidiyosun yaaaa :))) şaka biyana inşallah herşey istediğin gibi gider.gelişmelerden haberdar et muhakkak.
gerçi benimkide ayrı bi saflık oldu ilk muayeneden hemen ne olduğunu söyleyecek bi fiyat çıkaracak ben de ayarlayıp gün almaya gidicem diye düşünüyordum nası bi aceleye getirdiysem :))
şimdi ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen..
hem yaz geliyor hem mezuniyetim yaklaşıyor sabırsızlanmaya başladım o yüzden aksilikler çıkıyor böyle..
canım hacettepede mr istediklerini sanmıyorum öyle bir durum olsaydı goles bana mutlaka söylerdi.o gitti muayeneye ve ameliyat gününü alıp geldi.her hastanenin uygulaması farklı olabilir.gittiğin hastanede sana fiyat verdilermi.sigortaya gelince zaten sigorta işlemi karşılamıyor sadece ilk muayenede ve sonrasında ilaçları alırken geçerli olcak.ilk muayenenin fazla bi ücreti olacağını sanmam sonuçta devlet hastanesi.keşke hacettepeyi iptal etmeseydin.bak hacettepede ömer beyle görüşürsen bu işlem sana sadece 1800 tlye patlar hadi ilaçlar falan bilemedin 2000 tl.
uzun zamandır giremiyordum.ameliyatımın üstünden nerdeyse 4 ay geçti hiç bi sıkıntı yaşamadım iyiki yaptırmışım diyorumm :)
Tüm yorunlarinizi okudum hepinize cok gecmis olsun güle güle kullanin bende ilarde olursam hacettepe dsnyrm burkac arkadasa ark.istegi gnderdim irtibat kuralim diye soracaklarimuda daha rahat sorarım sikintisiz gmker dlyrm
Burdan bi arkadaş daha (bmcrazy) cuma günü hacettepe'de ameliyat oldu, kendini iyi hissettiğinde o da girip yorum yapar... Sana da yardımcı oluruz muayeneye gitmek istediğin zaman :)
Benim de 1.5 ay oldu konu acip icinde sana da tesekkur ettim hatta bak haberin yok gormemissin :)
Bi daha ne zaman kontrole gitmek gerekiyor acaba ulaşabilseydim dha ameliyat oldugum gün haber vercektim size :) bende şimdi yeni ameliyat olan diger arkadaşla konuşuyorumda İstanbul'da oldugum için ziyarete gidemedim tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?